Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πρόσφυγες σε Δομή με μεταλλικές ράβδους αναδιπλούμενους σουγιάδες κατσαβίδια και χασίσια;

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (02-12-2019) το πρωί, στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων, στη Θήβα Βοιωτίας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας.
Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Εύβοιας & Φωκίδας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:
  • ελέχθησαν (98) άτομα,
  • προσήχθησαν (24) άτομα,
  • συνελήφθησαν (14) αλλοδαποί, ηλικίας από 18 έως 47 ετών, και
  • κατασχέθηκαν μεταλλικοί ράβδοι, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κατσαβίδι, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Μπορεί να μας πει κανείς τι είδους “πρόσφυγες” είναι αυτοί που αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τις μεταλλικές ράβδους, τους αναδιπλούμενους σουγιάδες, τα κατσαβίδια και τα χασίσια; Σε αυτές τις ανοικτές δομές δεν υπάρχει κανένας έλεγχος; Ό,τι θέλει ο καθένας, κάνει; 

ΠΗΓΗ: freepen.gr
σ.σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ?? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ? ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ “ΦΕΡΕΤΖΕ” ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?? ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Γ.Α.Π.? ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΙ??? ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΣΥΛΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΥΛΟΥ???
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ??
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΑΡΕΧΩΝΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΑΣΥΛΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΡΕΥΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΟΥ??? ΓΙΑΤΙ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ??? Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ !!! ΘΥΜΗΣΟΥ !!! ΕΝΩΣΟΥ !!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!! ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΜΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ??? ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ… ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ
ΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο έλληνας… Goldfinger Δημήτρης Τσάκωνας ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΠΗΓΗ www.tovima.gr ΒΗΜΑτοδότης

ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ROTHSCHILD… ΟΠΩΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” , “ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” , “ΤΧΣ” … ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” …………. ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ…

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ