Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΝΑ ΖΕΙ, ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ, ΞΑΝΑΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.

ΑΡΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΟΠΟΥ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ, ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – 7/7/2019

https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi