Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όλο και χειρότερα στον Έβρο – Εισβολή μεταναστών σε σπίτια

 

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα του Νομού Έβρου, οι κάτοικοι του οικισμού Λύρα στο Σουφλί είναι κατατρομοκρατημένοι από τους λαθρομετανάστες που διέρχονται τον οικισμό τους καθημερινά κατά ομάδες.

Αφορμή στάθηκε η εισβολή είκοσι περίπου ατόμων την περασμένη Κυριακή σε σπίτια του οικισμού, απαιτώντας φαγητό. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα XANTHI NEWS, η πρώτη τους απόπειρα σε σπίτι δεν εστέφθη από επιτυχία και επεδίωξαν το ίδιο σε δεύτερο σπίτι, τρομάζοντας τους κατοίκους.

Οι τελευταίοι, αν και δεν άνοιξαν, άκουσαν τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν για φαΐ, κτυπώντας δυνατά τις πόρτες και τα παράθυρα.

Ο συγκεκριμένος οικισμός, αν και βρίσκεται κοντά στο ποτάμι, δεν είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Μέχρι σήμερα, οι κάτοικοι παρακολουθούσαν καθημερινά τους λαθρομετανάστες να διέρχονται το χωριό τους, χωρίς να προξενούν προβλήματα.

Το παραπάνω περιστατικό, ωστόσο γεννά μεγάλη ανησυχία και ανάγκη για αστυνόμευση, τόσο του συγκεκριμένου οικισμού όσο και των υπολοίπων παραμεθορίων χωριών και οικισμών.

ΠΗΓΗ : hellas-now.com

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 29/4/2018 (κείμενο-βίντεο)

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ