Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Αριθμός - ρεκόρ 53.000 προσφύγων στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων
Αριθμός – ρεκόρ 53.000 “προσφύγων”;; στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων

Αριθμός – ρεκόρ 53.000 λαθρομετανάστες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων

Τον αριθμό ρεκόρ των 53.000 αγγίζουν πλέον οι λαθρομετανάστες οι οποίοι διαμένουν στις δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ σε επτά από τις δομές αυτές, σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο, Κω, Έβρο και Μαλακάσα, είναι υπεράριθμοι και ο αριθμός τους υπερβαίνει αυτό των προβλεπόμενων για φιλοξενία σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων», αυξήθηκαν εκ νέου κατά 1.274 άτομα, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των προσφύγων/μεταναστών, οι οποίοι διαμένουν σε 34 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι και αυτός αυξημένος κατά μία δομή σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν καταγράφηκαν 52.909 άτομα, έναντι 51.635 την περασμένη εβδομάδα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου και Κω, Έβρου και Μαλακάσα έχουν υπεράριθμους λάθρομετανάστες, συμφώνως με την κατανομή “προσφύγων”;;; που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Αξίζει να σημειωθεί, έτσι ως μέτρο συγκρίσεως, ότι στις 31 Μαΐου είχαν καταγραφεί 28.659 άτομα στις 32 τότε δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονταν οι ΕΔ, στη συνέχεια όμως και μέχρι τώρα η καλοκαιρία λόγω θέρους και φθινοπώρου, είχαν ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των προσφύγων/μεταναστών.

Επίσης, οι τρεις κλάδοι των ΕΔ παρείχαν 35.346 μερίδες φαγητού από τις οποίες 236 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους, ενώ για την υγειονομική κάλυψη των λαθρομεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των ΕΔ.

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

ΠΗΓΗ: estia.tv

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !

ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SILICON VALLEY KAI EINAI ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 29/4/2018 (κείμενο-βίντεο)

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ