Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ο εποικισμός συνεχίζεται – 1.490 ευρώ εφάπαξ για “πρόσφυγες”..

ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!
ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΛΗ!!

ΕΝΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

ΑΠΟ aetos-apokalypsis.com 23/11/2019

Ενώ ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει ως πρόσφυγες μόνο όσους περάσουν στις όμορες χώρες (τις διπλανές δηλαδή) πχ όμορη της Συρίας είναι η Τουρκία, και αν απελευθευρωθεί ένα κομμάτι της χώρας, οι πρόσφυγες οφείλουν να επιστρέψουν πίσω (έχει απελευθερωθεί το 95% της Συρίας) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζουν να τους αποκαλούν πρόσφυγες! Ενώ αυτό δεν προκύπτει από καμία συνθήκη του ΟΗΕ!!

Πάμε λοιπόν να το πούμε ακόμα μια φορά.
1) Δεν είναι πρόσφυγες (δεν προκύπτει από καμιά συνθήκη του ΟΗΕ)
2)Δεν θέλει ο Ελληνικός λαός να τους ενσωματώσει, δεν τον ρώτησε κανένας.. Όποιος τολμά ας κάνει δημοψήφισμα, ωραία και δημοκρατικά! Ενσωμάτωση θέλουν μόνο οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι. 3)Για την χώρα αυτή δούλεψαν οι παπούδες μας οι πατεράδες μας και εμείς. Είναι δικιά μας.. δεν είμαστε κάτοικοι, είμαστε οι ιδιοκτήτες της. Εμείς θα αποφασίσουμε ποιος θα μπεί και θα μείνει, όχι η ΜΕΡΚΕΛ όχι η Ευρώπη.

4) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. δεν είχαν γραμμένο σε κανένα προεκλογικό πρόγραμμα ότι θα ενσωματώσουν “πρόσφυγες”, ότι θα τους βάλουν στις πόλεις μας , ότι θα κάνουν χοτσποτ δίπλα σε χωριά και ότι θα αλλάξουν την σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού. Άρα δεν νομιμοποιούνται από κανέναν να το κάνουν αυτό! Αν νομίζουν ότι θα πρέπει να γίνει.. να ρωτήσουν τον λαό πρώτα. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.

5)Όταν μετακινούνται τεράστιες μάζες πληθυσμού σε κατοικημένες περιοχές.. αυτό λέγεται εποικισμός. Η συνθήκη της Λωζάνης, όμως, ρητά και κατηγορηματικά αναφέρει ότι απαγορεύεται ο εποικισμός.

Διαβάστε την σχετική είδηση.. Επίδομα ενοικίου έως και €630 και εφάπαξ βοήθημα έως €1.490 για πρόσφυγες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας. (σ.σ.“Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου για ΕΛΛΗΝΕΣ – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος)

Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA.

Το HELIOS προωθεί την αυτόνομη διαβίωση των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω: α) υποστήριξης για εύρεση αυτόνομης κατοικίας β) μαθημάτων ένταξης γ) δραστηριοτήτων σχετικά με την εργασιακή απασχόληση με σκοπό την ενίσχυση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Στους δικαιούχους του προγράμματος προσφέρεται υποστήριξη για να βρουν ένα διαμέρισμα και να υπογράψουν στο όνομά τους ένα μισθωτήριο συμβόλαιο απευθείας με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Με την υπογραφή μισθωτηρίου συμβολαίου στο όνομά τους, οι δικαιούχοι λαμβάνουν επιδοτήσεις ενοικίου που καταβάλλονται στον προσωπικό τους τραπεζικό λογαριασμό. (ΕΛΣΤΑΤ: Πόσοι είναι οι άνεργοι στην Ελλάδα)

Οι επιδοτήσεις ενοικίου αποτελούνται από: α)Συνεισφορά στην έναρξη ανεξάρτητης διαβίωσης, ένα καθορισμένο ποσό, το οποίο καταβάλλεται εφάπαξ και προβλέπεται να συμβάλει στην πληρωμή της εγγύησης ενοικίασης και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης (π.χ. αγορά οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα) και β)Συνεισφορά στα έξοδα μίσθωσης, ένα καθορισμένο ποσό το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και συμβάλλει στην κάλυψη του κόστους μίσθωσης ενός σπιτιού και των δαπανών που συνδέονται με τα βασικά έξοδα κοινής ωφέλειας. Τα παραπάνω ποσά διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας.

ΠΗΓΗ  aetos-apokalypsis.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ...

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;

“Αυξάνουμε τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών Και ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, αλλά φυσικά δεν τις αυξάνουμε γιατί ενδιαφερόμαστε για τους αγρότες!”

Σπίτι, φως, νερό, τηλέφωνο δωρεάν στους λαθρο μετανάστες

Τέλος οι δωρεάν εξετάσεις με τον ΕΟΠΥΥ – Ανοίγουν τα διαγνωστικά αλλά μόνο με…

Εγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαψεύδουν ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ – Μήνυση Δημάδη κατά Παππά

Εκπομπή της ΕΡΤ παρουσίασε μαντράχαλους πακιστανούς ως… «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»!

ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SILICON VALLEY KAI EINAI ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 29/4/2018 (κείμενο-βίντεο)

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ…ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ;;

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ;;

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ