Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» δωδεκάχρονος “μετανάστης”. Η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων

Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» δωδεκάχρονος “μετανάστης”. Η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων

Πριν έξι μέρες, μάλιστα, προϊσταμένη σε πανεπιστημιακή κλινική δήλωνε: «Τα παιδιά αυτά έχουν κινητά, έχουν tablets, έρχονται με το wifi, συνεννοούνται με τους διακινητές και  μετά φεύγουν, και εμείς  το βράδυ είμαστε στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτουμε».

Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» ένας δωδεκάχρονος μετανάστης. Οι συνοδοί του, μέλη Μ.Κ.Ο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο από την προνοιακή δομή όπου βρισκόταν, όμως το παιδί τους όρμηξε τραυματίζοντάς τους, ενώ προσπάθησε να τους καρφώσει με ψαλίδι.
 
Το παιδί προσπάθησε να φύγει μέσα από τα χέρια των συνοδών. Σύμφωνα, με νοσηλευτές έγινε επιθετικό, άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έμπαινε μέσα σε γραφεία έσπασε εκτυπωτές, και ό,τι έβρισκε μπροστά του το πέταγε κάτω.

«Άρχισε λοιπόν να χτυπάει τον συνοδό με κλωτσιές και μπουνιές, πήρε ένα στυλό  και πάρα λίγο να του βγάλει το μάτι.(σ.σ. ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΑΠΟ ΜΚΟ.. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;)  Πήρε ένα ψαλίδι από την τσέπη μιας συναδέλφου και ήθελε να χτυπήσει κάποιον όποιον έβρισκε μπροστά του. Αυτοτραυματίστηκε, κόπηκε στο χέρι», δηλώνει χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ένας προϊστάμενος του νοσοκομείου.

Ο δωδεκάχρονος; ήταν στο «ΠΑΙΔΩΝ» για δυο μήνες, όταν πριν λίγο καιρό μεταφέρθηκε σε προνοιακή δομή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να πάει κάπου όπου θα μπορεί να βγαίνει χωρίς να ελέγχεται.
Το παιδί, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, ο οποίος κατάφερε να το ηρεμήσει.

Όπως αναφέρουν οι νοσηλευτές, η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων μετά την έκρηξη του μεταναστευτικού.

Πριν έξι μέρες, μάλιστα, προϊσταμένη σε πανεπιστημιακή κλινική δήλωνε: «Τα παιδιά αυτά έχουν κινητά, έχουν tablets, έρχονται με το wifi, συνεννοούνται με τους διακινητές και  μετά φεύγουν, και εμείς  το βράδυ είμαστε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων να καταθέτουμε».
Όπως ζητούν οι νοσηλευτές, τα ασυνόδευτα παιδιά πρέπει να μεταφερθούν σε προνοιακές δομές.



ARVE

ΠΗΓΗ police voice ΣΤΑΡ

«Ή μας δίνεις το ξενοδοχείο ή στο παίρνει η εφορία» – Ξεφεύγουν τα πράγματα…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SILICON VALLEY KAI EINAI ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 29/4/2018 (κείμενο-βίντεο)

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ…ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ;;

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.