Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ακόμα και το Πακιστάν παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο – P-3 Orion πάνω από το Καστελόριζο

Χώρα της καρπαζιάς κατάντησε η Ελλάδα, αφού μέχρι και το Πακιστάν δεν μας σέβεται και παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας. Είναι προφανές ότι κανένας δεν μας παίρνει σοβαρά πλέον. (Σ.Σ. ΑΧ ΑΦΟΥ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΌΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΜΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)

Σε μια πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε το… Πακιστάν καθώς χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε χθες στο FIR Αθηνών ένα πακιστανικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και συλλογής πληροφοριών τύπου P-3 Orion υποστηρίζοντας έτσι τις παράνομες απαιτήσεις της Άγκυρας.

Το αεροσκάφος μπήκε στο FIR Αθηνών ανατολικά του Καστελόριζου, μετά συνέχισε στο FIR Λευκωσίας και κατόπιν επέστρεψε στην βάση του ακολουθώντας την ίδια πορεία αντίστροφα.

Είναι σαφές ότι στα πλαίσια της στρατηγικής του συμμαχίας με την Τουρκία, το Πακιστάν υποστηρίζει τις τουρκικές θέσεις για αμφισβήτηση της ελληνικής ΑΟΖ και των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με αεροσκάφος άλλης χώρας, καθώς μέχρι σήμερα με εξαίρεση τα αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας και γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων της γειτονικής χώρας που δεν καταθέτουν σχέδιο πτήσης ή το κάνουν σπάνια, στο πλαίσιο τακτικής, όλες οι άλλες χώρες το πράττουν.

Άμεσα θα πρέπει το ελληνικό ΥΠΕΞ να ζητήσει εξηγήσεις από τον Πακιστανό πρεσβευτή και την πακιστανική κυβέρνηση για το περιστατικό αυτό.

ΠΗΓΗ hellas-now.com

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… ΕΣΥ;;;

Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Διασυρμός της Ελλάδας από την ασυλία Μητσοτάκη σε Τραπεζίτες για την διαγραφή…

Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του έθνους – βιντεο

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους…

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ…

Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Ξεκινάμε διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη

«Εξαπατημένοι» Δηλώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ – «Καζάνι που βράζει» είναι η ελληνική κοινωνία…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ