4 ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
4 ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

4 ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Nikos Salonitis

Η Ενημέρωση των Πολιτών, για όσους δεν το ξέρουν, γίνεται από ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ πρακτορείο Ειδήσεων… Το περίφημο «Α-ΜΠΕ-ΜΠΕ»…
Ότι είδηση βγει από εκεί, αναπαράγεται παντού. Και θεωρείται «έγκυρη».
Τα τελευταία χρόνια, με βάση τον Αρτέμη Σώρρα και ζητήματα που γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι εμείς που παρακολουθούμε στενά την υπόθεση, έχουμε διαπιστώσει πολλάκις την «εγκυρότητα» του Α-ΜΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο πρωτίστως αγωνιά για την «έγκυρη» πληροφόρηση του Έλληνα πολίτη (εδώ γελάνε και οι πέτρες).

Με αφορμή την περίφημη δίκη του Αρτέμη Σώρρα στις 6 Νοεμβρίου 2019 που διακόπηκε για τις 18 Νοεμβρίου 2019, το Α-ΜΠΕ-ΜΠΕ έβγαλε μια δημοσίευση που κυκλοφόρησε παντού. Το μεγάλο ΨΕΜΑ στο δημοσίευση αυτή είναι ότι η διακοπή αυτή έγινε από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα, που δήθεν με ένα έγγραφό του ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να παρευρεθεί στην δίκη, και έτσι η δίκη διακόπηκε !!! Δηλαδή ένας κατηγορούμενος, που μάλιστα είναι και προφυλακισμένος αποφασίζει και διατάσει για το πότε θα γίνει η δίκη του… Κάποιοι «δημοσιογράφοι σκουπίδια» μάλιστα έγραψαν: «η πιο άνετη αναβολή που έγινε ποτέ…».

Ο Σώρρας έστειλε όντως αυτό το έγγραφο. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με την διακοπή της δίκης. Η αλήθεια είναι ότι το δικαστήριο διέκοψε για τις 18 γιατί 4 κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο (!!!), οπότε ορίσθηκαν δικηγόροι και τους δόθηκε από το δικαστήριο ο απαιτούμενος χρόνος για να μελετήσουν την δικογραφία.

Η βαθύτερη πραγματικότητα όμως είναι ότι ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΕΜΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ, γιατί γνωρίζει πολλούς «άσσους» που έχει ο Αρτέμης στην διάθεσή του, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΣΣΟΥΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…
Το καθεστώς θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αναβληθεί η δίκη το δυνατό περισσότερο.
Θα στήσει απουσίες συντελεστών της δίκης, θα στήσει επεισόδια, θα στήσει fake βόμβες στα δικαστήρια …
θα στήσει τα πάντα για να αποφύγει την δίκη για όσο μπορεί.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί εδώ είναι ότι ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ, ώστε να περάσει η εντύπωση ότι ο Αρτέμης είναι αυτός που φοβάται την δίκη …
Και τελικά για όλα φταίει Ο ΑΡΤΕΜΗΣ !!! 

Όλο το άρθρο είναι ένα γελοίο παραλήρημα ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ (όπως μας έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια). Αναφέρω ενδεικτικά τις τελευταίες 2 παραγράφους.

Στην πρώτη αναφέρεται και πάλι το γνωστό ΨΕΜΑ της ΤτΕ.
Η ΤτΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ του οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού στοιχείου!
Και μόνο ο ισχυρισμός ότι η ΤτΕ ζήτησε ενημέρωση από το Υπ. Οικονομικών της Αμερικής είναι ένα αστείο.
Η ΤτΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ για την ύπαρξη ή μη των ομολόγων, και ούτε τώρα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο να δώσει επίσημο πόρισμα, γιατί πολύ απλά ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΤΟΥΣ).

Στην πραγματικότητα κάποια υπάλληλος έστειλε με το όνομά της (και όχι ως ΤτΕ βέβαια) άλλα έγγραφα και όχι τους τίτλους των ομολόγων σε μια «υπηρεσία του Πολίτη» του Υπ. Οικονομικών της Αμερικής, η οποία βέβαια υπηρεσία δεν μπορούσε να απαντήσει σε ένα τέτοιο ερώτημα και έστειλε μια απάντηση φασόν που στέλνει πάντα σε κάτι που δεν μπορεί να ξέρει: «απευθυνθείτε στις διωκτικές αρχές της χώρας σας».
Αυτό βέβαια δεν βγήκε ποτέ από την ΤτΕ επίσημα, αλλά μόνο ως δημοσίευμα από τα ΜΜΕ για να παραπλανηθεί ο κόσμος και να κερδιθεί χρόνος (που κερδήθηκε… Τώρα;;;)
Και βέβαια η παρανομία για το ΤΙ έστειλαν ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ και είναι αμετάκλητη…

Στην τελευταία παράγραφο το Α-ΜΠΕ-ΜΠΕ καταφέρνει να χωρέσει 4 ψέματα σε μία μόνο πρόταση:
ΨΕΜΑ 1: … Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ…
Ο Σώρρας καταδικάστηκε πρωτοδίκως και «ερήμην», κατόπιν έγινε έφεση και είναι ελεύθερος κατηγορίας από τον Μάρτιο του 2018
ΨΕΜΑ 2: …ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ
Δεν έχει γίνει καταγγελία του κουμπάρου, απλά στην δίκη που ο Σώρρας είχε ζητήσει, δεν παραβρέθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου του.
ΨΕΜΑ 3: … ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ 100.000 ΕΥΡΩ…
Το ποσό που ισχυρίστηκε ο “κουμπάρος” ήταν 23.000, όσο δηλαδή ένα αυτοκίνητο που υποτίθεται ότι του είχε «υπεξαιρέσει».
ΨΕΜΑ 4: … ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ.
Ποτέ δεν είχαν ΜΑΖΙ επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα ο Σώρρας δεν είχε ποτέ παιδότοπο, αλλά η σύζυγος του. Και τελικά, οι παιδότοποι δεν έχουν καμία σχέση με τα 23 χιλιάρικα…

Τις ημέρες που έρχονται, με την ευκαιρία της δίκης (που ευχόμαστε να γίνει…) τα ΜΜΕ θα επιχειρήσουν ξανά να στήσουν πάρτι παραπλάνησης και αντιστροφής πραγματικότητας, για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις που σου έχουν ήδη περάσει. Θα το παρακάνουν τόσο, που ακόμη και ο πιο αφελής πολίτης θα ψυλλιαστεί ότι του λένε ψέματα.

ΕΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ.
ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ




ARVE

4 ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
4 ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ