ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδηλωση Ε.ΣΥ. Δαφνης 2019

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (Μ.Κ.Ο.) «Ε.ΣΥ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗΣ» Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 23:00.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ:

1. ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
2. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΞ’ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1 LAPTOP 3 ΒΙΒΛΙΑ «Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ» 3 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (μέρος 1/2)

Στις 15 Ιουνίου 4.000.000 Έλληνες χρωστούσαν στην εφορία. ΑΑΔΕ

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… ΕΣΥ;;;

Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του έθνους – βιντεο

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ…

Print Friendly, PDF & Email