Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Μεταναστευτικό: Με αρματαγωγό από τη Μόρια στην Ελευσίνα και από εκεί σε ξενοδοχεία 795 αιτούντες άσυλο

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση αιτούντων άσυλο από τη Λέσβο στην ενδοχώρα, με δύο αρματαγωγά – Θα μετακινηθούν σε ξενοδοχεία σε 30 σημεία της Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς 795 αιτούντων άσυλο από τη Λέσβο στην Ελευσίνα, με δύο αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 6.30 το απόγευμα, ενώ οι επιβαίνοντες, που διέμεναν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, θα μετακινηθούν πλέον σε ξενοδοχεία, σε τριάντα σημεία της Ελλάδας.

Χθες με το πρώτο αρματαγωγό που έφυγε περί τις 9 το βράδυ μετακινήθηκαν 415 άτομα τα οποία και έφθασαν στο λιμάνι της Ελευσίνας νωρίς σήμερα το απόγευμα. Ενώ σήμερα με 380 επιβαίνοντες αιτούντες άσυλο, αναχώρησε με την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο αρματαγωγό.

Στο μεταξύ, άλλοι 58 αιτούντες άσυλο αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο, Κυριακή, το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά ενώ τέλος, έχει προγραμματισθεί η μετακίνηση άλλων 115 αιτούντων άσυλο προς Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και αυτοί, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης.

ΠΗΓΗ ΘΕΜΑ 

ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ??? ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!!! Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙ !! Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Α.Σ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΚΑΝΕΝΑΣ;;; ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ!!!

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ…

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ