Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας
Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας

Αποκάλυψη: Με την υπογραφή δικηγόρου του Γιάννη Στουρνάρα για τη Novartis η «γνωμοδότηση» εξαίρεσης Πολάκη-Τζανακόπουλου

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η γνωμοδότηση που παρουσίασαν Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ για να στηρίξουν την εξαίρεση των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την επιτροπή φέρει την υπογραφή νομικού που συγχρόνως έχει εκπροσωπήσει ως δικηγόρος για την υπόθεση Novartis ο διοικητής της ΤτΕ κ. Στουρνάρας.

Σε περίπτωση που όντως ισχύει τότε, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει στην αίσθηση που ήδη δημιουργείται στην κοινή γνώμη από τον αποκλεισμό του πρώην αν.Υπ Υγείας Παύλου Πολάκη αλλά και του ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου από την Επιτροπή που θα εξετάσει τους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis.

Σημειώνεται πως το ΚΙΝΑΛ έχει ζητήσει και την κλήση ως μαρτύρων των 10 πολιτικών προσώπων που αναφέρονταν στην πρώτη δικογραφία που είχε πάει στη Βουλή και ανάμεσά τους είναι και ο απερχόμενος Διοικητής της ΤτΕ.

Πηγή: Ethnos.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (μέρος 1/2)

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (μέρος 2/2)

Α.Σ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΚΑΝΕΝΑΣ;;; ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ!!!

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ…

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ