ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΗΡΘΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 45-50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΛΤΟ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ:

ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ. ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 13 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΑΝΘΙΖΑΝ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/minoas-aitheriki-grafi

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: