Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΕΚ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 185 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2006!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΕΚ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ!!! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ 20ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ……!!!! ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ 2006 ‘Η ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ‘Η ”ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΟΠΩΣ ”ΠΡΟΕΚΥΨΕ” ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ…

ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ….. (ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ)

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!! ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΧΥ, ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ!!! ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3463 ΦΕΚ 114 Α/8-6-2006

ΑΡΘΡΟ 185

1. Με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση δημοτικών ή κοινοτικών ακινήτων στο Δημόσιο ή σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, για την αντιμετώπιση έκτακτης και επείγουσας ανάγκης. Η παραχώρηση ανακαλείται με όμοια απόφαση, εφόσον οι λόγοι που την είχαν υπαγορεύσει έχουν εκλείψει.

2. Ομοίως με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε άλλα νομικά πρόσωπα, που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα.

3. Με απόφαση του ίδιου οργάνου επιτρέπεται να παραχωρούνται δωρεάν, κατά πλήρη κυριότητα, δημοτικά ή κοινοτικά ακίνητα σε αθίγγανους και ομογενείς που εγκαθίστανται στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε κρατικά προγράμματα στεγαστικής αποκατάστασης ή σε προγράμματα που χρηματοδοτούνται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, από το κράτος. Η ανωτέρω παραχώρηση συντελείται υπό τη διαλυτική αίρεση, ότι επί μία εικοσαετία, το παραχωρούμενο ακίνητο δεν θα πωληθεί ή δεν θα εκμισθωθεί, με εξαίρεση τη γονική παροχή. Η σχετική απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου αποτελεί τίτλο για τη μεταγραφή στα βιβλία του οικείου υποθηκοφυλακείου.

4. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, καθορίζονται οι προϋποθέσεις και τα ειδικότερα κριτήρια παραχώρησης, καθώς και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια.

(Νίνα Δημητρίου 29-10-2019)

ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
από την σελίδα ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ…. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ von Coudenhove – Kalergi (1894-1972)

Μεταναστευτικό: Νομοσχέδιο για το άσυλο: ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ

Ὡραία μᾶς ἀποκοιμίζουν μὲ τὴν «προσφυγικὴ» προπαγάνδα

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Δείτε γιατί έρχονται οι “πρόσφυγες” στην Ελλάδα και πως τους περιμένουν οι… free τραπεζικές…

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ (ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ!!!!!)

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣ.Υ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΑΡΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΥΠΗΚΟΟΣ (ΥΠΑΚΟΥΟΣ) ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΙΣΧΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ (ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ) ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ