Reading Time: 2 minutes

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΔΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΔΙ’ ΑΥΤΟ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ», ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΑΠΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ.

Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

ΑΠΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΟΗΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ…

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Μεταναστευτικό: Νομοσχέδιο για το άσυλο: ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 1-10-2019

ΠΆΡΕ ΘΈΣΗ ΠΡΙΝ ΟΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΕΦΙΆΛΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΊ…

Ενα τεράστιο hot spot στο κέντρο της Αθήνας: Ανακαινίζεται κτίριο για τους μετανάστες –…

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Σε παύση η Συμφωνία των Πρεσπών» ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των Σκοπίων Πενταρόβσκι

ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ. 14 ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΣΩ…

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: