Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Μεταναστευτικό: Νομοσχέδιο για το άσυλο: ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Τι περιλαμβάνει Ποιοι οι βασικοί του στόχοι -(Ερχονται μερικα εκατομμυρια νεοι ψηφοφοροι “επενδυτες“) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;;;

(Απο Stella Stergiou)

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου κατατίθεται προς ψήφιση στην βουλή (σσ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ: ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ) ένας νόμος για τους λάθρο!!! Αυτός ο νόμος είναι η οριστική ταφόπλακα της Ελλάδος!!! Απαγορεύουν πλέον με νόμο την επιστροφή τους εκτός Ελλάδος!!!

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

Τους δίνουν το δικαίωμα για επανένωση οικογενειών… Πράγμα που σημαίνει ότι ένας που έχει τρεις γυναίκες και με κάθε μία με αυτήν με τρία παιδιά, δλδ δώδεκα άτομα θα μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή νόμιμα στην Ελλάδα!!! Και το πιο τραγικό, ότι όλα τα χρήματα πλέον που θα δίνονται σε αυτούς θα είναι από το ελληνικό κράτος και από πουθενά αλλού!!!!!

(σσ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ “ΚΑΤΑΔΙΚΗ” ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΦΑΓΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. Ενω δινει τεραστες παροχες στους λαθρο εισβολεις που δεν εχουν προσφέρει τίποτα στη χώρα στο κράτος, τους ψηφίζεις ακομα για ολα αυτά;;

ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ…) ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ? ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

Eνημερωθείτε σχετικά με το έκτρωμα που κατατίθεται από τον Χρυσοχοΐδη με εντολή της ΕΕ!!!!

(θαρθει κι η σειρα σας……)
<< Σε κάθε περίπτωση ισχύει το ευεργέτημα της αμφιβολίας‘>>

Skokeas Panagiotis

Εδώ όλο το νομοσχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού.

Νόμιμοι όλοι οι έποικοι (ISIS, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, τούρκοι ΜΙΤ) ακόμα και χωρίς κανένα έγγραφο,τους φτάνει ο λόγος τους!

Λόγω τιμής σου λέω!

Αλλά ακόμα και αν πέσουν σε ηλίθιο που δεν έχει μάθει το μάθημα των ΜΚΟ σωστά και τους λέει μπούρδες, ακόμα και τότε υπάρχει το”ευεργέτημα” της αμφιβολίας!*

”5. Όταν στοιχεία των δηλώσεων του αιτούντος δεν τεκμηριώνονται με έγγραφα ή
άλλες αποδείξεις, τα στοιχεία αυτά δεν χρειάζονται επιβεβαίωση, όταν πληρούνται οι ακόλουθοι όροι:

α) ο αιτών έχει καταβάλει πραγματική προσπάθεια να τεκμηριώσει την αίτηση του,

β) ο αιτών έχει υποβάλει όλα τα συναφή στοιχεία, τα οποία διαθέτει και έχει δώσει
ικανοποιητική εξήγηση για την τυχόν έλλειψη άλλων λυσιτελών στοιχείων,

γ) οι δηλώσεις του θεωρούνται συνεπείς και ευλογοφανείς και δεν έρχονται σε αντίθεση με διαθέσιμα ειδικά και γενικά στοιχεία που αφορούν την περίπτωση του,

δ) αιτήθηκε την παροχή διεθνούς προστασίας το ταχύτερο δυνατό, εκτός αν προβάλει βάσιμο λόγο που τον εμπόδισε να το πράξει,

ε) η γενική αξιοπιστία του αιτούντος είναι θεμελιωμένη.

.Υποψιν τα ως ανω ειναι ενσωματωση Κοινοτικης Οδηγιας. Εχει γινει προβλεψη στο νομοσχεδιο , για μουσουλμανους με συνδρομο ” Νταουν ” ….. …τα ως ανωτερω δεν αποτελουν επαρκη στοιχεια στην υποπεριπτωση που προσκομιστουν στο γκισε τραπεζας κ δη ταμειου αυτης απο υπηκοο της ημεδαπης .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”;;; (θαρθει κι η σειρα σας……) 

Διαβάστε την αιτιολογική έκθεση

Διαβάστε όλο το νομοσχέδιο

Διαβάστε τον πίνακα με τις καταργούμενες διατάξεις

(απο το 1οθεμα) Διαβάστε το κείμενο του νομοσχεδίου όπως προέκυψε μετά την πενθήμερη δημόσια διαβούλευση

Στην Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο που αυστηροποιεί το καθεστώς παροχής ασύλου και επιταχύνει τις διαδικασίες εξέτασης των σχετικών αιτήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η (ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ) κρίση στο μεταναστευτικό.

Οι προωθούμενες διατάξεις προβλέπουν ρητές προθεσμίες για την εξέταση των αιτήσεων, αυτοπρόσωπη παράσταση των αιτούντων σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και διαδικασίες επιστροφής όσων δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις μεταφοράς τους. (σσ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΙΣ ΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?? ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ)

Ειδικότερα, σε περίπτωση που οι αλλοδαποί κατά την υποδοχή δεν συμμορφώνονται προς τις αποφάσεις μεταφοράς τους σε άλλες δομές, τεκμαίρεται ότι δεν επιθυμούν την προστασία και παραπέμπονται σε διαδικασίες επιστροφής. (σσ ΕΔΩ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ “ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ” ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ? ΜΠΑΙΝΟΥΝ 100 ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ πεντε ??)

Μετά την καταγραφή, εφόσον οι αιτούντες τελικά παραμένουν στο σύστημα αλλά δεν συμμορφώνονται προς τις αποφάσεις μεταφοράς, τότε η αίτησή τους εξετάζεται με ταχύρρυθμη εξέταση εντός 3 ημερών. Και αυτό διότι συνάγεται ότι έχουν υποβάλει την αίτηση μόνο για να καθυστερήσουν την απομάκρυνσή τους. Σε κάθε περίπτωση παραβιάζουν το καθήκον συνεργασίας τους και αυτό επιφέρει συνέπειες.

Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης ότι η παραβίαση των όρων και κανονισμών λειτουργίας των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχει ως συνέπεια την διακοπή της στέγασης και ουσιαστικά την αποπομπή των αιτούντων από αυτά, ενώ αυστηροποιεί την έννοια της ευαλωτότητας και απαλείφεται μεταξύ άλλων το μετατραυματικό στρες ως λόγος ένταξης στο καθεστώς. Προτείνεται, επίσης, κατάλογος «ασφαλών χωρών» καταγωγής και ασφαλών τρίτων χωρών.

Στο άρθρο 51 ( (σσ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ: ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ) του νομοσχεδίου προβλέπεται ότι η φοίτηση των προφυγόπουλων (“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!) είναι υποχρεωτική στα σχολεία ενώ προβλέπονται και κυρώσεις για γονείς-πρόσφυγες που αμελούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

«Οι ανήλικοι αιτούντες και τα ανήλικα τέκνα των αιτούντων κατά την παραμονή τους στην χώρα υποχρεούνται να εντάσσονται σε μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημοσίου εκπαιδευτικού συστήματος. Η ένταξη γίνεται με προυποθέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν για τους Ελληνες πολίτες και με διευκολύνσεις ως προς την εγγραφή σε περίπτωση δυσχερειών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και για όσο χρονικό διάστημα δεν εκτελείται μέτρο απομάκρυνσης που εκκρεμεί κατά των ιδιών ή κατά των γονέων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίμαχη διάταξη.




ARVE

Μεταναστευτικό – Δεν είναι εποικισμός αλλά αντικατάσταση Έθνους

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ… 15-10-2019

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ 6-10-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 13-10-2019

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ