ΟΤΑΝ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΙ Η ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ…

(που ΕΣΥ, τους ψηφισες, ΑΚΑ!) Δ.Χ.

Νέα Δημοκρατία κατά Γαλλίας, Ολλανδίας και Δανίας: Υπερψήφισε την ένταξη Αλβανίας και «Βόρειας Μακεδονίας» στην ΕΕ! pronews

Με μία ανεξήγητη κίνηση οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπερψήφισαν χθες στο Στρασβούργο το κείμενο ψηφίσματος υπέρ της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της «Βόρειας Μακεδονίας» (όπως αποκαλούν πλέον όλοι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ τα Σκόπια) και της Αλβανίας, χώρες οι οποίες κρίθηκαν περίπου ως «μήτρες εγκληματικών οργανώσεων» από την Γαλλία, την Ολλανδία και την Δανία, χώρες οι οποίες μπλόκαραν την ένταξή τους στην ΕΕ! 

Μάλιστα η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη στην ομιλία της υποστήριξε ότι «Η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων οφείλει να παραμείνει ανοικτή. Είναι, επίσης, απαραίτητο οι κυβερνήσεις στα Τίρανα και στη “Βόρεια Μακεδονία” (SIC) να γνωρίζουν ότι δεν αντιμετωπίζονται με διαφορετικά κριτήρια για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων σε σχέση με τις χώρες που προηγήθηκαν».

Και τόνισε ότι «Σε ό,τι αφορά τη “Βόρεια Μακεδονία”, στηρίζουμε την ευρωπαϊκή της προοπτική. Η ενταξιακή πορεία είναι, εκ των πραγμάτων, απαραίτητη για την ύπαρξη της σύνθετης ονομασίας έναντι όλων, που αποτέλεσε και το διαβατήριο της χώρας αυτής για το ΝΑΤΟ», κατέληξε.

Επίσης οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το κείμενο που εμμέσως επιτίθεται στην… Ρωσία ως υπονομευτή της ασφάλειας της Αλβανίας και των Σκοπίων: «Θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει σε άλλους ξένους παράγοντες -των οποίων η δραστηριότητα ενδέχεται να μην είναι σύμφωνη με τις αξίες και τα συμφέροντα της ΕΕ- να εμπλακούν στενότερα με την Αλβανία και τη “Βόρεια Μακεδονία”».

Μάλιστα οι νεοδημοκράτες βουλευτές (όπως και όλοι οι Ελληνες ευρωβουλευτές πλην του Ε.Φράγκου της Ελληνικής Λύσης του Γ.Κωνσταντίνου της ΧΑ και του ανεξάρτητου Γ.Λαγού) επιτέθηκαν εμμέσως σε Γαλλία, Ολλανδία και Δανία, αναφέροντας ότι «Η μεταρρύθμιση της διαδικασίας διεύρυνσης, που υποστηρίζουν δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο» ώστε Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία -οι οποίες ήδη πληρούν τις προϋποθέσεις- να αξιολογηθούν με βάση τα δικά τους επιτεύγματα και με αντικειμενικά κριτήρια που δεν επηρεάζονται από εσωτερικές πολιτικές ατζέντες σε άλλες χώρες».

Σε καταψήφιση εισόδου των Σκοπίων και της Αλβανίας προχώρησαν οι δεξιοί ευρωβουλευτές και αυτοί που προέρχονται από το κόμμα του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ
Ο ''ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΎ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΎ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΎ'' Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ ΤΩΝ Ε...
«Το πείραμα που πήγε στραβά»: Εδώ γεννήθηκε το τέρας του κοροναϊού;
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ Ε.Κ.Π.Α. ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ"
Πανελλήνιες 2019: Κλιμακούμενη δυσκολία στα Μαθηματικά – Σχετικά εύκολα τα Αρχαία
ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ"...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΡΕΣΙΩΝΗ......
Η Google το παραδέχτηκε!-Σαρώνουν τα email μας και μοιράζονται τα δεδομένα!
ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ 24-03-2019
#ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ// #ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ #ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ;;;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ THN ΑΛΛΑΓΗ 13-5-2019
Google: Ειδοποιήσεις σε Ελληνες χρήστες για απόπειρα παραβίασης λογαριασμών τους από “εισβολείς με κ...