ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ (ΔΟΓΜΑΤΑ)

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΔΗΛ. ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ).

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ (ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΝ) ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:
1) Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, Η ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ.

2) Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΥΣΤΗΡΗ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΛ-ΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΝΤΛΟΥΝ ΙΣΧΥ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΝΩΣΗ κ.α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

3) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ), ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

4) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ (ΑΞΙΩΝ) ΟΠΩΣ Η ΙΣΧΥΣ Η ΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ Η ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ κ.α. ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΗ ΥΠΑΚΟΗ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΦΡΟΝΗΣΗ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΤΗΣ ΦΡΟΝΗΣΗ (ΚΩΔΙΚΟΣ) ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ – ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΜΑΣ. Π.χ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛ. ΟΛΙΓΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣ Η ΟΛΙΓΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ κλπ. ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΦΥΕΤΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

5) ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΤΕ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.

6) ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ, ΥΨΙΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΄΄ΕΡΩΣ΄΄.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ SEX, ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΗ, ΔΙΧΩΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, Η ΛΕΞΗ SEX ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΥΛΛΟ).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο «ΕΡΩΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΙΤΙΟΥ (ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ – ΟΛΟΝ ΦΩΣ), ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΕΝΑ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ!! ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΣ, ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΑΡΞΗ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!

ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩ ΒΙΟΥ Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΚΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΡΕΝ – ΘΥΛΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΔΗΛ. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΡΕΝ-ΘΗΛΥ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΑ, ΜΙΑ ΥΨΙΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ – ΣΟΦΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

ΕΤΣΙ Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΚΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΕΛΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΩΣ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟΝ ΣΤΑ 11 ΕΝΤΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ (ΨΥΧΗ), ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ – ΑΥΛΟ – ΑΟΡΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛ. ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ.

Ο ΕΡΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΛΚΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΄΄ΣΩΜΑΤΟΣ΄΄, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΔΗΛ. ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΝΟΧΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΞΗ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝ – ΘΗΛΥ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΡΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΛΞΗ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.

ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΄΄ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ΄΄ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΘΛΙΑΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΕΡΩΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ: «Και ο ερωτας (αρχ. ερως, ερωτος) που παράγεται από το πολύχρηστο στην αρχαία ρήμα εραμαι «ερωτεύομαι, αγαπώ με πάθος» (που έδωσε και τα εραστής, εράσμιος, ανέραστος, ερατώ) μάς είναι ετυμολογικά επίσης άγνωστος. Τόσο που ο ετυμολόγος Beekes διερωτάται μήπως το εραμαι είναι προελληνική λέξη !» ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ .!!!! ΛΕΕΙ Ο ´´ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ´´. ΔΥΟ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΘΥΜΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΡΩΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ´´προελληνικη λεξη´´ ΩΣ ΕΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ´´προελληνικη γλωσσα´´, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ , ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΜΙΧΛΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ (´´ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ´´ , ΑΓΙΟΥΣ κ.α.) ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΕΡΩΣ – ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΧΑΡΑΞΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΝΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΗ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΩΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΟΓΗ, ΑΝΟΗ, ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΕΡΩΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΣΑΠΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ´´ΟΜΑΛΩΝ´´ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ, ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΛΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, Η ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ´´ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΜΕΝ ΠΛΑΤΩΝ, ΦΙΛΤΑΤΗ ΔΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ´´.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΣΑΡΚΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ´´ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ´´, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. 24-10-2019

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ