Reading Time: 4 minutes

Ελληνικός Στρατός: Δεν έχει άρβυλα για τους φαντάρους αλλά χτίζει χωριά για τους λαθρο!

Λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για αρβύλες! ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….

Είναι πραγματικά ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ? Ο τρόπος που διοικούν οι κυβερνησεις αυτήν την χώρα (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ). Λίγες εβδομάδες πριν διαβάζαμε όλοι για το πώς ο Ελληνικός Στρατός δεν μπορούσε τον Νοέμβριο να εντάξει στην ΕΣΣΟ όλους όσους ήθελαν να πάνε να υπηρετήσουν. Γιατί δεν είχε άρβυλα! ΠΟΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;

Γνωρίζουμε όλοι πώς η εκπαίδευση στα στρατόπεδα είναι “κουτσουρεμένη” επειδή οι διοικητές αναγκάζονται να βγάζουν “εξοδούχους” τους φαντάρους, επειδή δεν έχουν να τους ταϊσουν! (ΠΟΣΟ ΜΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ???? )

Και όμως ο ίδιος ελληνικός στρατός ταϊζει με συμβόλαια εκατομμυρίων ευρώ μετανάστες, ο ίδιος ελληνικός στρατός αγοράζει κοντέινερ για να μένουν, ο ίδιος ελληνικός στρατός έχει μεταβληθεί ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ σε μια μεγάλη “ΜΚΟ” η οποία υπάρχει για να εξυπηρετεί τους λαθρομετανάστες.

Και είναι κρίμα ένα έθνος με στρατιωτική ιστορία σαν το δικό μας να κάνουν οι κυβερνήσεις που υποτίθεται οτι εκλέχθηκαν αυτό στους ανθρώπους του!

ΠΗΓΗ righter.gr

σ.σ. Ο Ελληνικός Στρατός: Δεν έχει άρβυλα για τους φαντάρους αλλά χτίζει χωριά για τους λαθρο! ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ? ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ): ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΐΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΡΒΥΛΑ? ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ?

ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΒΥΛΕΣ ?? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? Η ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΐΖΟΥΝ ΣΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ν.Δ. ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΩΡΕΑΝ !!! ΓΙΑΤΙ ?? ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΟ Η ΑΣΤΕΓΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ?? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!  ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ή ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ?? ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?

ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ – ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.. ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ !! ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?? ή ΑΛΛΑΞΕ ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ??

ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ “ΨΕΥΤΟΚΡΙΣΗ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ* ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΌΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ (ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?) ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.. ΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ??

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ !!! ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΠΙΚΟΙ ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ (ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ) ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ Η ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?. ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ  ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙΣ. ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΎΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΝΙΚΕΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ !!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ

ΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ...
Ενώ η NESTLE εξάγει εκατομμύρια λίτρα από τη γη τους, οι κάτοικοι δεν έχουν πόσιμο νερό
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΤΙ ΕΣΤΙ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Ούτε να είχαμε πόλεμο! Είκοσι νεκροί και 566 τραυματίες σε 503 τροχαία τον Δεκέμβριο στην Αττική
Συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του Μετρό και ειδικός φρουρός της ομάδας ...
Απών ο κρατικός μηχανισμός στις φυσικές καταστροφές. (Μέρος Β)
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ Ε.Κ.Π.Α. ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ"
ΝΟΣΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΟΜΙΛΙΑ 21-11-2018 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑ'I'ΔΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ