Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ’ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΘΕΝΟΣ, ΑΡΕΤΗ, ΓΝΩΣΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΚΟΙΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ.

ΑΣ ΜΗΝ ΛΑΝΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ 18 ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ!!

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)!!
ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ!!

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: