Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε ποιες περιοχές θα μεταφερθούν οι ψευδοπρόσφυγες εισβολείς (Χάρτες) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;;

Πάνω απο 20.000 αλλοεθνείς σε στρατεύσιμη ηλικία, ψευδοπρόσφυγες εισβολείς από τα νησιά, θα μεταφερθούν σε δεκάδες περιοχές σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2019.

Για το σκοπό αυτό, θα επιστρατευτούν ξενοδοχεία, εργοστάσια, κοντέινερ σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και κτίρια που λειτουργούσαν ως σούπερ μάρκετ.
Μεταξύ των περιοχών όπου θα μεταφερθούν επενδυτές, βρίσκονται η Βασιλίτσα Γρεβενών με τρία ξενοδοχεία, ο Κορησός Καστοριάς με 1 ξενοδοχείο, ο Αλμυρός Βόλου σε ένα σούπερ μάρκετ, η Αμφισσα, όπου θα διατεθεί ένα εργοστάσιο για την φιλοξενία επενδυτών και το Αντίρριο όπου οι εισβολείς θα φιλοξενούνται σε κοντέινερ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το star θα διατεθούν επίσης δύο μονάδες στο Δίστομο και την Αντίκυρα Βοιωτίας, 4 μονάδες στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Ρίο, την Πάτρα, στην Αγυιά και κοντά στο Βουπράσιο, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ξενοδόχοι στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, στην Ευρυτανία και έξω από την Ιεράπετρα.

1.000 ψευδοπρόσφυγες μέχρι τη Δευτέρα

Ηδη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη Δευτέρα προγραμματίζει τη μετακίνηση περίπου 1.000 αιτούντων άσυλο από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του μήνα θα μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2.000 προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετακίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ενημερώνοντας τους βουλευτές της ΝΔ, μέλη των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, για τις βασικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για το άσυλο,ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μεταφερθεί από τα νησιά στην ενδοχώρα 20.000 εισβολείς. Θα είναι όλοι οικογένειες ώστε τα παιδιά να παν σχολείο και σε 8 χρονάκια να πάρουν ελληνική ιθαγένεια, να ψηφίζουν και έτσι να καταληφθεί η χώρα χωρίς να χυθεί αίμα

Θα υπάρξει ισοκατανομή και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και σε δομές που θα έχουν τις στοιχειώδεις υποδομές δηλαδή, θα πληρούν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης. Οι 10.000 από αυτούς θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και άλλες 10.000 σε προσωρινά καταλύματα που θα στηθούν σε βιομηχανικές περιοχές που έχουν υποδομές, ηλεκτρικό και νερό.

ΠΗΓΗ periergo.com

σ.σ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ “ΕΜΦΥΤΕΥΘΕΊ” ΚΑΙ “ΦΥΤΕΎΟΝΤΑΙ” ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΆΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΛΟΠΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ κ.α. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χάνεται ο έλεγχος στη Σουηδία: Αυξάνονται ραγδαία οι βομβιστικές επιθέσεις, οι βιασμοί και οι…

ΔΗΜΟΣ Δ.: ΕΦΟΣΟΝ Ο ΟΗΕ (UNHCR) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ;

Ψυχολογία της Μάζας: 10 στρατηγικές χειραγώγησης ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Μια ακόμα προσπάθεια χειραγώγησης του πλήθους!

΄΄ΚΑΖΙΝΟ – ΡΟΥΛΕΤΤΑ΄΄

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ…

ΘΑ ΠΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ; ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ…

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ 19-10-2019

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ