ΚΥΡΙΑΚΗ 13-10-2019 ΩΡΑ 21:00 Μ.Μ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13-10-2019 ΩΡΑ 21:00 Μ.Μ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ”. 13-10-2019

Α. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

RADIO ΕΛΕΥΣΙΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ: “ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ”. ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΕ, Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ…

ΠΛΟΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ “Η ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ”. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ!

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΛΑΙΑ; ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ!

ΔΕΝ ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΑΓΙΑΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ 7-8 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΣΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΘΡΙΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΗ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΦΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΟΜΕΙΤΑΙ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΧΩ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.

ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ 600.000 ΕΥΡΩ. Ε, ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ 600.000 ΜΠΑΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΑΝΕΙΑΚΙ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ 200.000 ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΥ.

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Ε, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΕΣΥ, Ή ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΛΕΣ “ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΨΗΦΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΓΑΜΟΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΒΗ.

ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΛΑΜΕ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ… ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΛΕΕΙ, “ΠΟΥΡΓΟ”, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΕΡΓΑΤΗΣ!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΛΕΩ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΜΙΑ.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ …ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΠΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!

 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9 ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΖΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΤΕ.

 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!

ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ Μ ΟΥ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΜΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ  ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ.

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΕΞ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΩΡΙΜΑΣΑΝ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΘΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012.

ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ “ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ. ”

ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ Κ ΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΘΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 Ή ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΥΧΑΙΑ, ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΑΤΟΜΑ, ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ 5. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΓΑΝΕ “ΔΥΟ”. ΑΚΟΥΓΑΝ “ΔΙΣ” ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: “ΔΙΣ ΦΟΡΕΣ” ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ “ΔΙΣ” ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ “ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ”.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ, ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ.

ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΗ.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 2012 ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ή ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΟ 2012 ΑΡΧΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ …

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ

ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

 Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΔ ΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.

ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΕΡΓΑ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΣΤΟΩΝ, ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙΤ ΟΣΥ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΝΑΦΙΑ.

 ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ ΠΟΤΕ!

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΩΣΕΙ, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΒΑΝΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

ΒΡΕ ΖΩΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΟΝΙΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ Ή ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ: “ΣΚΑΣΕ! ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ”.

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΩΡΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ!!

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΜΩΡΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ!

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ! ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΕΙΣΑΙ Ή ΒΛΑΚΑΣ Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ!

ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.

ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ “ΕΛΛΗΝ”.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ν Α ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΖΟΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΟΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ… ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ… ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ; ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΒΟΣΝΙΑ; ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ -ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΛΑΛΗΜΕΝΟ! ΛΑΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΑΛΗΣΑΝΕ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΛΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ  ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ 2-3 ΕΤΩΝ, ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

 ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

 ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ.

 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.  ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ!

Η ΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 670 ΔΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ή ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ.. ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ…ΣΥΓΝΩΜΗ! ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΛΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 2, 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ‘ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ Κ. ΣΩΡΡΑ” ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ!

ΤΟ ΤΙ  ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΤΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΑ 670 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΟΧΙ  ΟΛΗ Η ΜΕΤΟΧΗ!!

ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ – Ε, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ! ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΡΥΩΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ;

ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ;

ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ!!

Ε, ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!

ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ! ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!

ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ: “ΕΧΕΤΕ ΦΥΛΗ;” ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΗ!” ΡΩΤΑΓΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΟ “ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΗ;” Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΣ. ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΗ.

ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ IFC.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ IFC. Ο ΕΝΑ IFC ΕΙΝΑΙ INTERNATIONAL FINANCING CORPORATION ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ MANAGEMENT ΜΕ HUMARITARIAN (ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ) ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 

ΤΟ ΑΛΛΟ IFC ΕΙΝΑΙ INTERNATIONAL FINANCINF CONTROL. ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ. ΟΣΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ.

 

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ IFC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ  ΜΟΥ. “ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

 

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ Ή ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ!!

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΟΥ.

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ! ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ IFC. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ Ν Α ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜOFACEBOOK ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΦΥΣΙΚΑ Ο IFC ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ. ΛΕΩ “ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ”

ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ IFC Ο Κ. ΧΕΖΕΡΤ (;;) ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ TEAM ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ.

ΟΛΟ ΤΟ TEAM ΗΤΑΝ “ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ  ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ CREATION, ΝΕΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ”.

ΔΗΛΑΔΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΕΡΔΗ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ.

“ΝΟ, ΝΟ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ!

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ..”

ΛΕΩ “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ CREATION ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΜΑΓΑΖΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ; ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ; ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ; ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ”

ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ.

“ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ! ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!”

-”ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ”

-”ΜΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ” ΤΟΥ ΛΕΩ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BRETTON WOODS. ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ BRETTON WOODS ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ!

ΟΛΟ ΤΟΥ ΟΗΕ!

-“ΟΡΙΣΤΕ” ΤΟΥΣ ΛΕΩ “ΚΥΡΙΟΙ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ…”

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ 250 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!

“ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.”

“ΟΧΙ” ΜΟΥ ΛΕΕΙ “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ”

 

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΗΜΑΔΕΥΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΖΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ DEAL ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ 4-5 ΩΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.

 

ΤΟΥΣ ΛΕΩ: “ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ”

ΜΟΥ ΛΕΝΕ: “ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;”

“ΠΑΙΔΙΑ” ΛΕΩ “ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ! ΑΣΤΟ ΕΚΕΙ! ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ”

ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΗ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ” ΚΑΙ ΔΗ “ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ” ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΝ ΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΤΙ ΑΓΚΥΛΩΜΑΤΑ, ΤΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ε; ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ; ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Ε; ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Ε; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΕΖΑΝΤΑ Ε; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ITC Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟ 2010 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ.

Η ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

 

ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ “ΕΧΟΥΜΕ”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΚΩΛΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ!!

 

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΩΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4850 . ΚΟΝΤΕΥΩ 5000 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΧΩ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 28 ΜΕΤΟΧΕΣ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΧΩ 4850 ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΛΕΩ “ΠΑΓΚΑΡΙ” ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ.

ΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 28. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 4850 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ 28 ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ!

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΕΦΕΣΗ, ΕΦΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΗ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΦΕΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.. ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΦΕΣΗ!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΦΕΣΗ. Α, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΥ; ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΤΕΦΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΗΧΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 28 ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ – ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ- ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΣΑΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ; ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 28 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ; ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΝΟΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ; ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ; ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ;

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ!

ΒΡΕ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΒΗΞΕ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,  ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΛΕ!

ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ; ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;  ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ;

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ “ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ”;. ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!

 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ;

 

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΣΑΕΙ!!!

ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!

 

ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ EN ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ: “ΝΑΙ, Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ -ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑΜΕ, ΚΑΝΕΙ 670 ΔΙΣ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΗΣ. ΤΟΣΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ “ΠΡΕΠΕΙ” ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΗ “ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΜΕΣΑ”.

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ, ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΟΙΟ ΑΝΟΗΤΟ, ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΠΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ.   ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΙΟΣ; ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ; Ε, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΣΕΝΑ; ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ;

ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Α” ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α’ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ 0,5% ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΤΙ “ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α’ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.. ΑΥΤΟ”.

ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ.”  ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ.

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ;

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΟΥΛΑΝΕ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 10 Ε; ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!  ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ;

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ 27 ΔΙΣ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ; ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ;

ΚΩΔΙΚΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 27 ΔΙΣ!!

 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΠΡΩΤΟΝ… ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ: “ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ;”

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟ ΧΑΖΑΡΟΖΩΟ ΑΣΤΑΘΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1200 ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HONEYWELL;

 ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΒΡΕ ΑΣΤΑΘΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ;

ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙ, ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ-  ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ-. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ: “ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κ. ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 3.500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ Ή ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 50 ΕΚ. “ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ;” “ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ…”  “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ 20 ΣΤΡ. “  “ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ”.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ.

 

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ; ΜΕΤΡΗΤΟ!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ; ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ! ΤΙ ΦΟΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ! 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ.

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ: “ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ….” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ; ΕΧΩ 28! ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΜΙΑ!” ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ, ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!

ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ 670 ΔΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ. Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!

‘ΕΛΑ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ! ΛΟΙΠΟΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ”

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.”

“ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ – ΛΕΩ- ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ.”

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ!!

“ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ, ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ”

 

ΤΙ; ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ Ή ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ; 27 ΔΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ; ΠΑΡΤΟΝ !

ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΚΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΚ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ. Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ! Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ;

 Ή ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ;

ΚΑΝΕΝΑΣ!  ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΟΜΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ, ΒΡΕΞΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ Ή ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ… ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ; ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ;

ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. Ή ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ! ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΧΩΡΗΣΗ. ΒΡΕ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΑΜΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!

ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ!!

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΩΘΕΙ ΧΘΕΣ!!

ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΑΜΕ, ΔΩΡΙΣΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΔΩΡΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΩΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

ΕΔΩ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ IFC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ!

ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΕΠ ΕΧΕΙΣ!

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ; ΒΛΑΜΕΝΕ, ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ;

ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ “ΧΑ ΧΑ” ΛΕΕΙ “ΧΑ ΧΑ”. ΤΙ ΧΑΧΑ;

ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ; ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ; Ή ΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ; Ή ΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ, ΤΗΝ 6341/2012 ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑΙ! ΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FEDERAL RESERVE. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ “ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ”- ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ  ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ-  ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΕΔΩ ΛΕΓΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ “ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ” ΛΕΕΙ “ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ”

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ!

 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΕΚ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟ 2018.

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2018 ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ; ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 87 ΧΡΟΝΙΑ! ΡΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ;

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ! ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!

 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ!

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;

ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΝ!

 ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ! ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ;

 

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ;

 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΧΩ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΧΩ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ, ΕΧΩ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΧΩ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΗΚΕ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ;

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ: “Κ. ΣΩΡΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ..” ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ; ΟΛΑ! Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!

ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 1, ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 1. ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 1 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ…

ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ! ΤΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΘΕΛΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΣΥΜΦΩΝΙΑ;

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ; ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ”. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ!

 

ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΤΕ!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΡΩΣΤΟΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ. ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΟΥΛΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ!

ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΩ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ ΣΑΝ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΔΙΚΟ.

ΘΑ ΠΩ: ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ! ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ!

 

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 29-5-2018 ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΦΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ”.

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ 2018 ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.

 ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ”;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ;

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ 3 -4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ HSBC.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΤΗΝ HSBC. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΩΡΑΙΑ!

ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ! ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!

ΟΠΟΤΕ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ε; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ. ΜΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΑΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ”. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΛΕΒΕΣ;

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΛΕΨΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΤΟ 1932 ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΡΜΕΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ;

 

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Ε;  ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ ΨΩΜΙ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ε; ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΜΕ!  ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ Ε; ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΧΤΗ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ; ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ε; ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

 ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΥΛΑ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ, Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ, Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ!

 

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο,ΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ!

ΤΥΧΑΙΟ Ε; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ; ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ;

ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ”ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΒΑΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”. ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ. Ή ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 87 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΙΧΑΝ!

ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ 670 ΔΙΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟ 1922 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ Α24 ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ 24Α ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΒΛΑΜΜΕΝΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΠΕ: “ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ” ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ!

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ; Ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ;

ΑΡΑ Η ΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ”

Α, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ “ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΩ.. ΔΕΝ ΚΑΝΩ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ…”

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΟΣ 633/29-05 -2018

Η ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ:

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΩ ΤΟΥ ΗΜΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ….”

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ 560.000 ΜΕΤΟΧΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 280.000 ΜΕΤΟΧΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 280.000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 300.000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ 3 ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ 280.000 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ.

ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ “ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ” ΕΝΝΟΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΔΙΩΧΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

ΕΓΙΝΑΝ 3 ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ 1Ο ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 10 ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ!!

ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1932 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ.

ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙ;

ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΕΔΩ!

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ;

ΝΑ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!

ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ; ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ, ΒΓΗΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΟΛΕΜΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ Η ΕΥΡΩΠΗ;

ΒΡΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ; ΜΕ ΑΥΤΟΝ Ή ΜΕ ΕΜΕΝΑ; ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ;

Ο,ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!

ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ; ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΣΕ ΒΙΑΣΑΝ, ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ; ΩΡΑΙΑ!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!!!

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ; ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ COSTUDIAL ACCOUNT ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΓΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ! ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!

ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

 

ΑΦΟΥ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΠΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;

ΕΔΩ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ!

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 6-7 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ;            ΚΑΙ ΤΟ MEGA ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 500 ΕΚ. KAI TO ALTER ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 500 ΕΚ. ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 670 ΕΚ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ 1 ΕΚ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ! ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΤΣΙ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ.

ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.

 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ HSBC ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!! ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΡΑΣΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ Ή ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ! ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Η ΔΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ! ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΑΥΡΙΟ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΙΩΣΙΜΟ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΚΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!

ΕΤΣΙ  ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ. ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟ 2012 ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ.

“ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!”

 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ” ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,8 ΤΡΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!

2, 875 ΤΡΙΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ 2,8ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ. Ή ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΠΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ!

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ: “ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΩ”.

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΟΠΟΥ  Ο ΟΓΚΟΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ. ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΘΗ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΣ, ΗΡΘΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ!

ΕΡΧΕΣΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ,  ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣΑΙ!! ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ “ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”!

ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

ΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ.

ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ; ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ! ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ; ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ή ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΠΟΛΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ; ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΛΑ!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.

 ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ; ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

 

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΩ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Ν Α ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ “ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ” ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ  ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ; ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ!

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ; ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΙ  ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ!! ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 500 ΕΚ. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ! ΤΡΩΝΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΕΜΠΤΟΙ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΣΗ,ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΘΕΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ.

ΔΙΨΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΑΛΛΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Η ΠΛΕΜΠΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Η ΒΟΘΡΙΛΑ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΠΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΣΤΡΙΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΕΙΠΑ “ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ” ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΡΟΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ!”

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΥΓΑΤΕ.

 

ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 3-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ”. ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΤΕ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ….  ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.

ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ. ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ 150.000 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ!

 

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ. ΟΣΟ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ “ΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ””. ΨΑΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ!

ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ!

 ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ  ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “ΕΓΩ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”. ΤΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΡΕ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ;;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙΣ! ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ  ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ Ο Κ. ΠΛΟΣΚΑΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ. ΕΙΧΑΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡ. 633/29-05-2018 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ “

“ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 31 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ “ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΑΡ. 165 ΤΟΥ 1931 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 4 ΚΑΙ 29 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2190/1920 ΕΝΕΚΡΙΝΕ …”

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ.

“ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  –ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 7-12-1954. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1954 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ 5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΤΗ.

ΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ..”

ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 6314/2012.

“….ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ: ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕ ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ –ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ- ΤΟ 2-04-2015. ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΙΣΙΑΝΟΣ – ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΩ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΑΡ.ΤΑΥΤ. ΤΑΔΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2015. ΚΙ ΑΥΤΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2015.

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ 10-10-2001.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

 ΟΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ Η 6341 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΕΑΣ 28 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1931 ΩΣ 1938 ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ 1936 ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟ 2018 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΦΕΚ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ.

 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ Ν Α ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ!

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΡΟΑΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ:
”ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΣΤΙΣ 24-04-2012 –ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ 2012 ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Η 6341 ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 2-05-2012 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 8-05-2012 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΜΕΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΡΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΜΟΥ ΟΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 19 ΜΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΤΗΛ.

ΜΕΤΑ ΒΑΘΥΤΑΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ 3 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΟΑ ΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥ “ΠΟΙΜΝΙΟΥ” ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΑΥΤΟΝ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΞΙΑΣ 670 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ-!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2012, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ 670 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 2144 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2012. ΔΙΑΒΑΖΩ:

 “ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΑΡΤΕΜΗΝ ΣΩΡΡΑΝ ΕΙΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΞ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ…”

 (ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:

“….ΛΗΦΘΕΙΣΗΣ ΕΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ 8ΗΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ 9-5-2012 ΤΗΣ ΥΜΕΤΕΡΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΔΟΘΕΙΣΑΣ ΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΗΣ ΔΗΛΟΥΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΘΕ ΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΦ’ΥΜΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑ ΤΗΝ ΥΜΕΤΕΡΑΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ 678.547.978.985,66 ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΤΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΥΜΙΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΝ ΤΗΝ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΔΟΥΣΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 18/1944 ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 38 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2961/2001 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΒΟΥΣΑ ΥΠΟΨΙΝ  ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡ. 31 ΤΟΥ 4-6-2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡ’ΑΥΤΗΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ….”

ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

 “ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΦ ΥΜΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

 ΕΝΤΑΥΘΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ Ο ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ… “

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ 2012, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ 678 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΨΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 2019 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ: “ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ”.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ 678 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟΥ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΚΛΙΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 500.000 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ή ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

 ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!\

 

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ “ΑΚΟΥΣΑ” “ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ”.

ΕΙΔΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΝΤΑ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 5000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ;

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 5000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟ 2018 ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ “ΟΡΦΕΑΣ” ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ “ΕΙΠΕ”. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ.

ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ… ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΝΑ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ, ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ: “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.  ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Γ. ΚΑΛΑΒΡΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΣΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α...
ΤΩΡΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 17/2/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙ...
ΤΕΤΑΡΤΗ 19-6-2019 ΩΡΑ 21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ATHENS FRESH RADIO
ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ 6/6/2018 ( απομαγνητοφώνηση ...
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΙ 21/10/2017 (απομαγνητοφώνηση)
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ -ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ 6-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)