ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΄΄ΚΑΖΙΝΟ - ΡΟΥΛΕΤΤΑ΄΄
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” ΄΄ΚΑΖΙΝΟ – ΡΟΥΛΕΤΤΑ΄΄

΄΄ΚΑΖΙΝΟ – ΡΟΥΛΕΤΤΑ΄΄

΄΄…..Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 7 ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΠΡΟΣ ΤΟ 666 ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΙΩΤΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ‘Η ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΧΕΙ 36 ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ: 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26+27+28+29+30+31+32+33+34+35+36 = 666 , ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΡΟΗ, ΔΕΞΙΑ ‘Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΛΕΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΟΥ 666, ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΟΙ, ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΧΑΖΑΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΣΦΑΧΤΕΣ, ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ, ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ.

ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΑΘΗ ΓΗΙΝΑ, ΥΛΙΚΑ, ΠΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ, ΑΧΡΩΜΗΣ, ΑΣΧΗΜΗΣ, ΜΟΝΟΤΟΝΗΣ, ΗΛΙΘΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΙΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ.

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΣΥ! ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΥΤΟΙ !!

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΝΘΡΩΠΕ….”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”
΄΄ΚΑΖΙΝΟ – ΡΟΥΛΕΤΤΑ΄΄

https://www.aitherikigrafi.gr/xartis-syndeseon-dynameon

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ .....ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ 13Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; (AΠΟΣΠΑΣΜΑ 28-2-2019 ΑΠΟ GREEK PULSE)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 19-6-2019
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 5/11/2016 ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ME ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ...
ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.