Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτοκτόνησε αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, σοκαρισμένοι Δικαστικοί κύκλοι. Ποιος ήταν

Νεκρός εντοπίστηκε, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, δικαστικός, στις 7 το απόγευμα της Τρίτης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έγινε ευρύτερα γνωστός από το χειρισμό της έρευνας για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Ήταν αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Σοκ έχει προκαλέσει σε δικαστικούς -και όχι μόνο- κύκλους η είδηση αυτοκτονίας του πρώην προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Αντώνη Λιόγα, μέσα στο σπίτι του. Ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός έπασχε από μια σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Από την υπηρεσία είχε ζητήσει και είχε πάρει αναρρωτική άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιαίτερα αγαπητός εισαγγελέας είχε ζητήσει και πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο Λιόγας είχε εκλεγεί τον Οκτώβριο του 2016 προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών αντικαθιστώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο. Στην ψηφοφορία που είχε διεξαχθεί για την θέση του επικεφαλής της Εισαγγελίας έλαβε 46 ψήφους έναντι 31 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιος του Παντελής Στραγάλης. Τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί έριξαν λευκή ψήφο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος εξέπεσε της θέσης του λόγω πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Σημειώνεται, οτι ο δικαστικός άφησε σημείωμα με το οποίο και εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Πηγή: parapolitika.gr

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ