Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΆΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΆΦΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΆΦΩΝ

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας και το Ανταιολικό Μέτωπο Αντίστασης Καρυστίας, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα των κατοίκων και αλληλέγγυων πολιτών ολης της χώρας, για την σωτηρία των Αγράφων από την εγκατάσταση αιολικής βιομηχανίας στις μεγαλειώδεις κορυφογραμμές αυτης της παρθένας περιοχής που αποτελεί ένα από τα τελευταία καταφύγια της Αγριας Ζωής στην χώρα μας.

Είμαστε μαζί σας στον αγώνα σας για μιαν άλλη ανάπτυξη που θα σέβεται την βιοποικιλότητα και το τοπίο των Αγράφων, όπως ο εναλλακτικός τουρισμός, η Αγροτοκτηνοτροφία και η Γεωργία.

Μιαν ανάπτυξη για τους πολλούς και όχι μιαν ανάπτυξη που ευνοεί την κερδοσκοπία των ολίγων, με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα και μηδενική προσφορά στην ηλεκτροδότηση της χώρας.

Χαιρετίζουμε την Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώσατε και
λυπούμαστε που αυτήν τη φορά δεν θα είμαστε μαζί σας δια ζώσης, γιατί αυτές οι μέρες στην περιοχή μας είναι κρίσιμες και πρέπει να αντιδράσουμε ανάλογα αφού επίκειται σύντομα “μεγαλειώδης γιορτή εγκαινίων” της καταστροφικής αιολικής βιομηχανίας που έχει εγκαταστήσει η εταιρία ENEL στο αρχέγονο βουνό μας, την Οχη μας.

Και μάλιστα με την παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας!
Η εμπειρία μας μέχρι τώρα έδειξε ότι χωρίς ενημέρωση των κατοίκων και ισχυρή συμμετοχή του ντόπιου πληθυσμού σε κινητοποιήσεις, τα ενδικα μέσα δεν είναι αποτελεσματικά από μόνα τους.

Αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι η ενότητα και η μαζικότητα στην αντίδραση.

Η παραπλανητική προπαγάνδα, η προσπάθεια δωροδοκίας, η συκοφαντική δυσφήμιση, όλα δηλαδή τα μέσα που χρησιμοποιούν οι κερδοσκόποι του Ανέμου, εχουν σκοπό να διχάσουν τον τοπικό πληθυσμό και να αποδυναμώσουν την δύναμη του για αντίσταση.

Μην τους κάνετε το χατήρι.
Ενημέρωση, Ενότητα, Αγωνας, είναι ο δρόμος για τη Νίκη.

Καλή επιτυχία στην Πανελλήνια Διαμαρτυρια για την Σωτηρία των Αγράφων και κατά της “Πράσινης Ανάπτυξης”
Ευχόμαστε Καλή Δύναμη σε όλους σας από καρδιάς
ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΣΠΠΕΝΚ – ΑΜΑΚ Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας και το Ανταιολικό Μέτωπο Αντίστασης Καρυστίας

Άνθρωπος και Περιβάλλον

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ