Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Η κλιματική αλλαγή, η κλιματική απάτη και η Αριστερά

Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), που εν πολλοίς θεωρείται υπεύθυνο για την κλιματική αλλαγή, δεν είναι το κύριο αέριο του θερμοκηπίου (ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 0,04% ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ). Το κύριο αέριο του θερμοκηπίου είναι το νερό στην αέρια του κατάσταση, δηλαδή οι υδρατμοί. Αυτοί έχουν το 98% της επίδρασης στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Οι συγκεντρώσεις τους στην ατμόσφαιρα βρίσκονται έως 100 φορές και, κατά μέσον όρο, τουλάχιστον 50 φορές μεγαλύτερες από το CO2. Επιπρόσθετα καλύπτουν μεγαλύτερο εύρος μηκών κύματος απορρόφησης της υπέρυθρης ακτινοβολίας απ’ ότι το CO2.

Η κλιματική αλλαγή, η κλιματική απάτη και η Αριστερά
Η κλιματική αλλαγή, η κλιματική απάτη και η Αριστερά

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η μεγάλη απάτη περί της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής. Αποσιωπούνται σκόπιμα μία σειρά από παράγοντες επηρεασμού του κλίματος. Αποσιωπούνται, για παράδειγμα, η ηλιακή δραστηριότητα, οι επιπτώσεις στο κλίμα από τις διαφοροποιήσεις στην κλίση του άξονα περιστροφής της γης, ή της ελλειψοειδούς τροχιάς της γύρω από τον ήλιο.

Επικεντρώνοντας αποκλειστικά στο (απολύτως φυσικό) φαινόμενο του θερμοκηπίου, επίσης αποσιωπάται η παρουσία των υδρατμών. Όλες οι μετρήσεις τους, τα μοντέλα και τα συμπεράσματα που προβάλλονται γίνονται επί ξηρού αέρα. Δηλαδή, χωρίς ίχνος υγρασίας και υδρατμών. Έτσι, αναβαθμίζεται το CO2 ως κύριο αέριο του θερμοκηπίου. Αλλά αυτό δεν είναι επιστήμη, είναι κομπογιαννιτισμός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ slpress.gr

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ … ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ….

Δόθηκε η εντολή από τον ΟΗΕ: Ξεκινάει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ) με εντολή κυβέρνησης

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ