Ερχονται από το κέντρο της Αφρικής. Με τι έρχονται λοιπον? αφού ΔΕΝ έρχονται με τα ποδια?? Με Αεροπλάνο?? Και ποιος τους πληρώνει τα εισιτήρια??Και γιατί δεν πάνε σε διπλανές τους χώρες?? Οταν έρχονται στά Νησιά δεν έχουν πάνω τους χαρτιά η διαβατήριο. Πως περνούν τόσα κράτη(5-6) χωρίς να τους γίνεται έλεγχος??Για βλάκες μας περνάτε?? ΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και δυστυχώς όλοι στο κόλπο είναι. ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ?

«Πάρτι» στο Αιγαίο από τους παράνομους μετανάστες: Κύματα Κονγκολέζων, Σομαλών, Αφγανών αποβιβάζονται κατά εκατοντάδες!

Πάρτι στο Αιγαίο από εκατοντάδες αλλοδαπούς οι οποίοι καθημερινά παραβιάζουν τα εθνικά χωρικά ύδατα κατά το δοκούν και αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές, όπως θέλουν.

Έτσι ακόμη 377 παράνομοι  μετανάστες πέρασαν άνετα στη Λέσβο, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, (η οποία απλώς κρατά στατιστικά), εχθές και σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και Τρίτη 8 Οκτωβρίου έως τις 12:00.

Το ίδιο διάστημα πέρασαν ακόμη 244 αλλοδαποί στη Χίο και 28 στη Σάμο!Όλα αυτά ενώ η κυβέρνηση πανηγύριζε ότι υποτίθεται ο Ερντογάν συμφώνησε σε μείωση των “ροών”, στην συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη.

Μειώθηκαν οι…, αφίξεις;

Και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, κάποιοι «πανηγυρίζουν» καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της… “ύπατης” αρμοστείας του ΟΗΕ οι αφίξεις, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, παρουσιάζονται…  μειωμένες σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Ο μέσος όρος των ημερήσιων αφίξεων ήταν 119 σε σχέση με τις 197 την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή και ευχαριστημένοι να είμαστε!

Στη Λέσβο σήμερα ζουν περίπου 15.000 αλλοδαποί όλοι τους βέβαια αιτούμενοι ασύλου!

Η πλειοψηφία τους είναι από το Αφγανιστάν (70%) τη Συρία (12%), τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (4%) και τη Σομαλία (4%).

Παράλληλα υπάρχουν Αλγερινοί, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδοί, Ιρακινοί, ενώ συνολικά εκτιμάται ότι στη χώρα εισέρχονται πολίτες από περίπου 80 χώρες.

Μετά τις υπερπτήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι τώρα οι Τούρκοι στέλνουν και παράνομους μετανάστες όπως δείχνει το βίντεο.

Πρακτικά κανένα σημείο τηγς Ελλάδας δεν βρίσκεται εκτός της εμβέλειας των μεταναστών. Αν θέλουν να έρθουν μέχρι τις ακτές της Αττικής μπορούν να το πράξουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σταυροφόρος@stavroforos_

Το Φαρμακονήσι τις τελευταίες μέρες δέχεται πίεση απ τους δουλεμπόρους, που πάνε αδειάζουν το εμπόρευμα και κάνουν κλήση στο θαλάσσιο ταξί (112).
Όλοι αυτοί (Τούρκοι) που έχουν συστήσει τα “τουριστικά” γραφεία δεν είναι φαντομάδες, έχουν ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα.Embedded video

84 people are talking about this

 

Σταυροφόρος@stavroforos_

Έρχονται περίεργες μέρες

Ο Φαρούκ, τζιχαντιστής φιλότουρκος του FSA, δηλώνει φωτογράφος συνεργαζόμενος με το κρατικό πρακτορείο Anadolou (φωνή Ερντογάν)
Βρίσκεται απο αρχές Σεπτέμβρίου -οπως και πολλοί σαν τον Φαρούκ- στην Ελλάδα, αφου πέρασε ως πρόσφυγας στην Σύμη. https://twitter.com/stavroforos_/status/1168175492991717377 

View image on TwitterΣταυροφόρος@stavroforos_

Ο Φαρούκ ψάχνει τρόπο να περάσει στη Σύμη μαζι με συμπολεμιστές του.

Ο ηττημένος τζιχαντιστής του FSA Φαρούκ, θα βαπτιστεί πρόσφυγας κατατρεγμένος απ αυτούς που ελέγχουν την ενημέρωση.

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
Twitter Ads info and privacy 83 people are talking about this

Αλλοδαποί παντού στην Ελλάδα- Δραματική η κατάσταση στη Βόλβη από 2.000 μετανάστες

Στη «δομή» του Βαγιοχωρίου του δήμου Βόλβης μεταφέρθηκαν οι 760 παράνομοι  μετανάστες από τον Πειραιά. Οι πρώτοι 160 έφτασαν στις 8.00 το πρωί ενώ οι υπόλοιποι 500 τις απογευματινές ώρες.

Όλοι τους έχουν τοποθετηθεί σε κοντέινερ -132 στον αριθμό τους- τα οποία περιλαμβάνουν τρεις κουκέτες το καθένα και διεκδικούν μια καλύτερη συνθήκη ζωής, από εκείνη της Μόριας Λέσβου, όπου η κατάσταση ήταν ασφυκτική λόγω υπεράριθμων μεταναστών στο ΚΥΤ. Στο Βαγιοχώρι η δομή είναι σχετικά σύγχρονη και εξοπλισμένη, αφού επαναλειτούργησε την Άνοιξη.

Αυτή την στιγμή συνολικά 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες, διανέμονται σε διάφορες περιοχές. Εκτός από τους 760 του Βαγιοχωρίου, άλλοι 1.000 βρίσκονται στον οικισμό των Λουτρών σε καταλύματα, που έχουν νοικιαστεί από το πρώην υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και άλλοι 250 μένουν σταθερά από πέρυσι στην παραλία των Βρασνών, σε καταλύματα.

«Είναι μεγάλος ο πληθυσμός για τα δεδομένα της περιοχής. Θεωρούμε απαραίτητο το να ενισχυθούν οι δομές κυρίως με αστυνομικές δυνάμεις, γιατί το αίσθημα της ανασφάλειας είναι μεγάλο» δηλώνει, στο grtimes.gr ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, τονίζοντας πως στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν υπήρξαν πολλά κρούσματα διαρρήξεων.

«Είναι έντονες οι διαμαρτυρίες για βανδαλισμούς και διαρρήξεις από τους κατοίκους που παραθερίζουν στα σπίτια τους. Επίσης, οι συνέπειες στον τουρισμό είναι αρνητικές. Στα πέριξ των κατοικιών όπου διέμεναν μετανάστες υπήρξαν πολλές ακυρώσεις και μειώσεις τιμών από ταξιδιωτικούς πράκτορες» εξηγεί ο ίδιος.

Ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων στο Βαγιοχώρι από σήμερα – Ελλείψεις στις μονάδες υγείας

«Εμείς σαν δήμος δεν έχουμε κάποια ουσιαστική εμπλοκή με τις διαδικασίες, ωστόσο επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με ενημέρωσαν ότι η ελληνική αστυνομία θα είναι παρούσα σε όσα συμβαίνουν. Με πήρε επίσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, κ. Μαυρόπουλος και με ενημέρωσε ότι έχουν ήδη σταλεί επιπλέον αστυνομικοί στο Βαγιοχώρι, πράγμα το οποίο διαπίστωσα κι εγώ» λέει ο κ. Λιάμας.

Αυτό που συνεχίζει όμως να παραμένει άλυτο είναι το κομμάτι που αφορά στις μονάδες υγείας, αφού το πλησιέστερο κέντρο υγείας στη Νέα Μάδυτο, έχει στη διάθεσή του προσωπικό που αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, πόσο μάλλον τις ανάγκες ευάλωτων πληθυσμών, όπως οι μετανάστες. Την ίδια στιγμή, το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας, λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν λειτουργεί όλο το 24ωρο.

ΠΗΓΗ   pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και συλλήψεις σε σπίτια αντιεξουσιαστών
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 17/1/2018
Κατά τα άλλα μην αντιδράτε - Η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;;...
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ... Ο..."ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΩ" ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ
Η ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» πήρε από το κράτος 23 εκατ. ευρώ -Εκτέλεσε μόλις 10 προγράμματα από...
Εξαφάνισαν στο Μαξίμου τη δήλωση Μητσοτάκη υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί-Ιδού το βίντεο με το τι πρ...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
Ερχονται αλλαγές στις ανέπαφες συναλλαγές - Τι θα ισχύει από 14 Σεπτεμβρίου για πληρωμές με κάρτα
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 11-12-2019
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - 5 ΜΚΟ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»