Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Νίκος Βούτσης: Το 2015 δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε

Κ.ΝΙΟΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΊΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΊΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΙΑ ???
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ




ARVE

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά με τίτλο «Εντός παρενθέσεως;» ο Νίκος Βούτσης έκανε μια συνολική αναφορά στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Ενώ ήμασταν προετοιμασμενοι παρα πολύ στα τρια χρόνια που ήμασταν αξιωματική αντιπολίτευση σε ψηφίδες προγραμματικές με πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιάννη, που τον βλέπω μπροστά μου, αλλά και άλλων συντρόφων για το τι πρέπει να κάνουμε με τις ΕΠΕΚΕ, δεν τις ονομάζαμε τότε έτσι. Και με ένα δυναμικό με νέους συντρόφους που τότε έρχονταν με την εμπειρογνωμοσύνη τους, τα πτυχία τους να βοηθήσουν.

Ενώ ήμασταν έτοιμοι για αυτά, ήμασταν πάρα πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι για διακυβέρνηση. Και ήμασταν επίσης μακριά από την οργάνωση της διακυβέρνησης.

Είμαι ευθύς λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα υπουργείο, καμία οργάνωση βάσης ή οργάνωση μελών, όπως τα λέμε τώρα. Πουθενά σε κανένα υπουργείο σε κανένα μαζικό χώρο».

ΠΗΓΗ:   http://newpost.gr

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ