Reading Time: 3 minutes

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

<< …..ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, «ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ», ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ, ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ.
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΕΣ.

ΑΥΤΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!

ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

…… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ τους ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ, ΟΣΟΙ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… «ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΥ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» … ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ, ΟΜΟΙΟΙ, ΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ!
ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ..>>
<<… ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ….>>
σελ 71 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΄΄ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ (ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ, ΚΟΜΜΑ κ.α. ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ – ΒΙΟ ΤΟΥ.
ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ (ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΕΝ ΝΕΑ 9: ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΝΟΜΟΙ-ΑΝΔΡΕΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ-ΘΕΙΟ-ΕΡΩ-ΑΗΡ-ΠΥΡ.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΙΔΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ –ΚΥΤΤΑΡΑ ΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ – ΜΟΝΑΔΑ, ΟΙ ΜΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΙΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΖΩΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ – ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (βλ. ΗΣΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ – ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 08-10-2019

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.