ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;

ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ.

ΣΤΙΣ 30/9/2019 ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘ’ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΚΗ;

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2018 ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, Η ΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!! Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: