Η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί προιόν απάτης
Η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί προιόν απάτης
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποκάλυψη: Η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί προιόν απάτης

Παραποιημένα τα δεδομένα για την υπερθέρμανση του πλανήτη

Τα δεδομένα σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι παραποιημένα από τις κυβερνήσεις με σκοπό να επικρατήσουν θεωρίες φαντάσματα για την κλιματική αλλαγή

Βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη επιστημονική απάτη που αποκαλύφθηκε ποτέ με άμεσα εμπλεκόμενες την NASA και τον Οργανισμό της διεθνούς διακυβέρνησης των ωκεανών (ΝΟΑΑ) με παραποιημένα ιστορικά δεδομένα θερμοκρασίας για να δημιουργηθεί μία αφηγηματική αλλαγή κλίματος που αψηφά την πραγματικότητα.

Τα ιστορικά δεδομένα θερμοκρασίας για τις ΗΠΑ έχουν σκοπίμως τροποποιηθεί από τους επιστήμονες της NASA και της ΝΟΑΑ ώστε να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες. Ισχυρίζονται πως η θερμοκρασία αυξάνεται στον πλανήτη. Τα πραγματικά στοιχεία δείχνουν πως βρισκόμαστε σε ρυθμό ψύξης και όχι αύξησης της θερμοκρασίας.

Η προπαγάνδα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν ταιριάζει με την πραγματική ιστορική καταγραφή των θερμοκρασιών. Τα δεδομένα μεταβλήθηκαν μέσω μοντέλων προσομοίωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και έπειτα δημοσιεύθηκαν ως πραγματικό γεγονός.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σύμφωνα με τον πίνακα που δημοσιεύθηκε από την NASA το 1999 φαίνονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες κατά την δεκαετία του 1930 που ακολουθούνται από μία τάση ψύξης ως το 2000.

Η αυθεντικότητα του διαγράμματος δεν αμφισβητείται. Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA. Σε αυτή την σελίδα αναφέρεται πως οι εμπειρικές αποδείξεις δεν υποστηρίζουν πως το κλίμα κατευθύνεται προς την ακραία ζέστη και ξηρασία.

Μετά την ανάληψη καθηκόντων από την κυβέρνηση Ομπάμα , η NASA χειραγωγήθηκε να αλλάξει τα ιστορικά δεδομένα ώστε να αντιστρέψει την ψυχρή τάση με την αύξηση θερμοκρασιών. Αυτό όπως αναφέρθηκε προηγουμένως επιτεύχθηκε με χρήση λογισμικού προσομοίωσης.

Χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς δεδομένα με το κάτωθι διάγραμμα (με προσθήκες δεδομένων ετών μετά το 2000) η NASA κατόρθωσε να παραμορφώσει το γράφημα για να απεικονίσει την εμφάνιση ανόδου θερμοκρασίας στον πλανήτη.

Το νέο αλλαγμένο γράφημα δείχνει πως τα ιστορικά δεδομένα έντονης θερμότητας και ξηρασίας στην δεκαετία του 1930 συρρικνώθηκαν συστηματικά για να φαίνονται ψυχρότερα από την πραγματικότητα. Ταυτόχρονα τα δεδομένα από το 1970 ως το 2000 έχουν «φουσκώσει» ώστε να δείχνουν πιο ζεστά απ’ όσο ήταν.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΕΡΑ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως ακόμα και τα στοιχεία του ΕΡΑ υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ ήταν πολύ θερμότερες 80 χρόνια πριν.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται πως τα σημερινά θερμά κύματα είναι πολύ μικρότερα και μικρότερης σημασίας από αυτά του 1930. Τα φαινομενικά «ακραία» θερμοκύματα των τελευταίων ετών δεν ήταν χειρότερα από αυτά στις αρχές του περασμένου αιώνα ή του 1950.

ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO2)

Βλέποντας τα διαγράμματα ίσως να αναρωτηθείτε πως προέκυψαν οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες του 1930. Τότε καίγαμε περισσότερα ορυκτά καύσιμα με απόρροια εκπομπών Co2 ;

Η απάντηση είναι πως ΟΧΙ. Το επεισόδιο μαζικές υπερθέρμανσης και ξηρασίας προκλήθηκε από τις συμβατικές γεωργικές πρακτικές που ξεγύμνωσαν δάση , δηλητηρίασαν εδάφη με χημικές ουσίες και κατέστησαν το έδαφος άχρηστο. Η έλλειψη δέντρων για την διατήρηση της υγρασίας , περιοχές που κάποτε ήταν πεδιάδες, λειβάδια και δάση μετατράπηκαν σε ερήμους. Ξαφνικά οι ψυκτικές επιδράσεις της τήρησης υγρασίας από τα υγιή οικοσυστήματα χάθηκαν προκαλώντας ακραίες θερμοκρασίες και θανατηφόρα ξηρασία.

Οι συμβατικές γεωργικές πρακτικές προκάλεσαν «θέρμανση» ενώ η αποκατάσταση του οικοσυστήματος επανέφερε σε μεγάλο ποσοστό τις φυσιολογικές συνθήκες στο περιβάλλον.

Η ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Η αναδάσωση διατηρεί την υγρασία σε φυσιολογικά επίπεδα και κρατά ζωντανά τα εδάφη. Τα δάση λειτουργούν σαν σφουγγάρι που απορροφά το νερό της βροχής και στην συνέχεια το απελευθερώνει πίσω στην ατμόσφαιρα ενυδατώνοντάς την και επιτρέποντας σε νέα βλάστηση να αναπτυχθεί. Όταν αποψιλώνονται δάση οι θερμοκρασίες αυξάνονται καθώς καταστρέφονται τα φυσικά συστήματα που συγκρατούν το νερό και δροσίζουν το περιβάλλον.

Η βιομηχανική γεωργία έχει ιστορικά αποδειχθεί πως αυξάνει ριζικά τις ηπειρωτικές θερμοκρασίες και θερμαίνει μεγάλες εκτάσεις. Για ποιον λόγο λοιπόν οι κυβερνήσεις δεν προειδοποιούν τους πολίτες για αυτούς τους κινδύνους;

Η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει όφελος. Είναι πιο χρήσιμο να προκαλείται πανικός στους ανθρώπους ώστε να καθίστανται δούλοι υποσυνείδητα μέσω μίας τακτικής τρόμου.

Πηγή / Μετάφραση Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.