Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΛΛΑΣ…. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Ποτέ δεν μου άρεσε η καταστροφολογία.
Το να περιγράψεις μια κατάσταση με τα πιο σκούρα χρώματα και να μην έχεις να προτείνεις μια λύση, τότε είναι φανερό πως ο στόχος σου είναι να ρίξεις το ηθικό των ανθρώπων που σε διαβάζουν, να ανασύρεις αρνητική ενέργεια, να τους τρομοκρατήσεις.

Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό;
Εκτός κι αν δε γνωρίζεις πως υπάρχει λύση ή θέλεις εσκεμμένα να την αποκρύψεις.

Προσφάτως διάβασα ένα άρθρο το οποίο περιέγραφε ζοφερά την κατάσταση στη χώρα μας.
Μιλούσε για οικονομικά αδιέξοδα, για εξόντωση του ελληνισμού, για τη μετανάστευση και για τη μείωση των γεννήσεων και εν ολίγοις κατέληγε πως σε 50 χρόνια περίπου δεν θα υπάρχει καν η Ελλάς…
Ναι, η κατάσταση είναι έτσι ακριβώς και η περιγραφή είναι ορθή. Η διάγνωση της ασθένειας έγινε με επιτυχία.
Η θεραπεία του ασθενούς που είναι;

Γιατί υπάρχει θεραπεία.
Είναι φτωχή η χώρα μας;
Πως να το πει αυτό κάποιος όταν γνωρίζει πως στους καταπιστευματικούς λογαριασμούς της χώρας μας υπάρχουν αμύθητα ποσά που ανήκουν στο έθνος των Ελλήνων; (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ)
Ποσά τα οποία μπορούν να εκταμιεύσουν ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών και η εκκλησία και να σταματήσουν την κρίση βγάζοντας τη χώρα από το τεχνητό οικονομικό αδιέξοδο.

Και το ονομάζω τεχνητό μιας και κανείς δεν μας έδωσε ποτέ αναφορά για το πως δημιουργήθηκε αυτό το χρέος και ποιοι το δημιούργησαν.
Δεν έγινε ποτέ έλεγχος του δημοσίου χρέους και κανένας ποτέ δεν τιμωρήθηκε παραδειγματικά για την αλόγιστη και λανθασμένη πολιτική του.

Μια χώρα δημιουργεί χρέος στον εαυτό της για να φτιάξει λιμάνια, νοσοκομεία, δρόμους και άλλες υποδομές.

Πως είναι δυνατόν να διογκώνεται το δημόσιο χρέος ενώ έχουν ξεπουληθεί τα πάντα στη χώρα μας και στην τελική δεν έχουμε ούτε νοσοκομεία, ούτε κρατικούς δρόμους και πληρώνουμε και διόδια;

Πως γίνεται να λένε οτι χρωστάνε και δεν υπάρχει χρήμα να πληρωθεί το χρέος αλλά ξαφνικά, ως εκ θαύματος, οι κυβερνήσεις να βρίσκουν πάνω από 350 δις για να στηρίξουν τις ιδιωτικές τράπεζες;

Μήπως τελικά όλη αυτή η ιστορία για το χρέος και τους τεμπέληδες Έλληνες είναι ένα φιάσκο, ένα παραμύθι επαίσχυντο;

Μήπως παραμύθι είναι και η φτωχή Ελλάδα, που τελικά εκτός από τα τρισεκατομμύρια των καταπιστευματικών λογαριασμών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια εμφανίζει στον οικονομικό προϋπολογισμό του κράτους 600 δις στα πιστωτικά έσοδα;
Με τέτοια ποσά για τί είδους κρίση και φτώχεια μιλάμε;;;

Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει να παρουσιάσει πλήθος αναπτυξιακών έργων τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν, χρησιμοποιώντας τα ποσά που αναφέρθηκαν πιο πάνω και να δώσουν την ευκαιρία για εργασία σε κάθε Έλληνα,εξαφανίζοντας ολοσχερώς την ανεργία.

Αναπτυξιακά έργα που αφορούν όλους τους τομείς, ανοίγοντας έτσι το δρόμο της επιστροφής στη χώρα, όλων των σπουδαίων επιστημόνων που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω της ανεργίας στην Ελλάδα.

Και φυσικά, μια σωστή διαχείριση της ανεξέλεγκτης εισροής των αλλοδαπών που καθημερινά εισέρχονται στη χώρα, θα βάλει τάξη σε όλο αυτό το χάος που έχουν επιτρέψει οι κυβερνήσεις να συμβεί και που δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο, ώστε να υπάρχει ασφάλεια σε όλους τους τομείς για τους κατοίκους της χώρας.

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως η χώρα μας μπορεί κι έχει τα μέσα και να επιβιώσει και να ορθοποδήσει αρκεί αυτοί που οδηγούν το καράβι της να στοχεύουν μόνον στη ανάπτυξη της και να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια τα οποία τώρα αφήνουν σε αχρηστία.

Η Ελλάς δεν είναι καταδικασμένη σε εξαφάνιση αλλά μπορεί και είναι προδιαγεγραμμένο πως θα λάμψει ξανά και μάλιστα πιο εκτυφλωτικά από ποτέ!

Αφροδιτη Καρανικου
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.