Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ποιος υπέγραψε το “Δουβλίνο ΙΙ” που “βούλιαξε” την Ελλάδα από παράνομους μετανάστες;

Το εθνικά ολέθριο παιχνίδι της παράνομης μαζικής εισροής μεταναστών στη χώρα μας είναι στημένο και καλά οργανωμένο “άνωθεν”. 
Η δραματική επιδείνωση του φαινομένου το τελευταίο δίμηνο οφείλεται αποκλειστικά στην πολιτική ανοιχτής αγκάλης που εφάρμοσε ο Αλέξης Τσίπρας με το που σχημάτισε κυβέρνηση.  Ήταν στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος, λέει η παροιμία…

Τρύπιες βάρκες, εκβιασμοί διάσωσης και στη συνέχεια η ειρηνική απόβαση λαθρομεταναστών στα φιλόξενα ελληνικά εδάφη…
Σκεπτόμουν ότι ο όρος “λαθρομετανάστης” δεν είναι επιτυχημένος διότι φανερά έρχονται οι άνθρωποι. Κάπως αλλιώς πρέπει να ονομάζονται, τουλάχιστον οι από θαλάσσης εισβάλλοντες και βάρκες αναποδογυρίζοντες. Ας πούμε εκβιαστομετανάστες ή κάτι παρόμοιο. Διότι με εκβιασμό μπαίνουν οι άνθρωποι: “ή με σώζεις και με αποβιβάζεις στη στεριά ή πνίγομαι.”  
Εδώ έχουμε την επιβράβευση του εκβιασμού στο όνομα του ανθρωπισμού…

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΥΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, ΒΙΖΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ… ΑΡΑ ΛΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ…

Το κακό πρέπει να σταματάει πριν φτάσει στο ΑΜΗΝ. Πώς όμως, όταν έχεις τις ΗΠΑ να δημιουργούν εμπόλεμες ζώνες και να χρηματοδοτούν τζιχαντιστές για να εγκαθιδρύσουν τάχατες τη Δημοκρατία;
Όπως έγραφα και σε προηγούμενο άρθρο μου, είναι απορίας άξιο γιατί οι Μουσουλμάνοι “πρόσφυγες” δεν προτιμούν πλούσιες γειτονικές Αραβικές χώρες με την ίδια θρησκεία και γλώσσα αλλά επιλέγουν να διακινδυνεύσουν να πνιγούν εκβιάζοντας. Θα μου πεις οι πλούσιες Αραβικές χώρες δεν είναι ξέφραγα αμπέλια όπως η Ελλάδα…

Και μερικές λεπτομέρειες για να μην απορείτε και εξίστασθε. Το εθνικά ολέθριο παιχνίδι της παράνομης μαζικής εισροής μεταναστών στη χώρα μας είναι στημένο και καλά οργανωμένο “άνωθεν”.

Βέβαια, η δραματική επιδείνωση του φαινομένου ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ  οφείλεται αποκλειστικά στην πολιτική ανοιχτής αγκάλης που εφάρμοσε ο Αλέξης Τσίπρας με το που σχημάτισε κυβέρνηση ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ.  Ήταν στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος, λέει η παροιμία…

Το αποκορύφωμα της κυβερνητικής ανευθυνότητας και επιπολαιότητας (τζάμπα μαγκιάς) ήταν το ότι χθες, μέσα σε μία ώρα, πήρε πίσω την αρχική εξαγγελία για χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε Σύρους “πρόσφυγες” ώστε να ταξιδέψουν στη χώρα της προτίμησής τους. (Δείτε εδώ «Σκάφος του λιμενικού εντόπισε (χθες) στα ανοιχτά της Λέρου μια φουσκωτή λέμβο με παράνομους μετανάστες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Star, φαίνεται πως μόλις το περιπολικό του λιμενικού ρίχνει τους προβολείς και προσεγγίζει το φουσκωτό, οι μετανάστες σκίζουν τη βάρκα από την αριστερή πλευρά. Είναι η συνήθης μέθοδος των ΛΑΘΡΟ μεταναστών, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του λιμενικού. Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα από το σκάφος του λιμενικού πριν από λίγες ημέρες.

“Τα περισσότερα περιστατικά παράνομης εισόδου μετεξελίσσονται σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης . Οι παράτυποι μετανάστες συνήθως σκίζουν τις φουσκωτές βάρκες μεταφοράς πέφτοντας στην θάλασσα ή σε άλλες περιπτώσεις πέφτουν στην θάλασσα και ταυτόχρονα καλούν σε βοήθεια. Τα στελέχη μας αγωνίζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του πυρός για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους”, σημείωσε ο Δημήτρης Σαϊτάκης, πρόεδρος αξιωματικών λιμενικού σώματος Έτσι σύμφωνα με τους λιμενικούς αποφεύγουν την σύλληψη ακόμη και οι διακινητές.» (πηγή)

********* Διαβάστε επιλεγμένα αποσπάσματα από παλιότερο (μα πάντα επίκαιρο) άρθρο του politricks) «Όσον αφορά το ποιος υπέγραψε την συνθήκη του Δουβλίνου η απάντηση είναι απλή. 

 Αυτός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος, ως Υπουργός Εξωτερικών το 2003 υπέγραψε την συμφωνία “Δουβλίνο -2” καθιστώντας την χώρα μας πάρκινγκ λαθρομεταναστών. Οι γνωστοί, άγνωστοι Σημίτης – Παπανδρέου κλπ., συνυπογράφουν και συναινούν σε μία συνθήκη η οποία προβλέπει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που δυστυχώς σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα…

 (…) Επίσης, ουδεμία εκτενής αναφορά ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, έχει γίνει σε ότι αφορά την σοβαρή αυτή “Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ” και αφορά την λαθρομετανάστευση. (…)  Η ουσία του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα είναι η “Συνθήκη του Δουβλίνου II”.

Ο Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ καθιστά την Ελλάδα μία χώρα που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μοναχική και αδύναμη ένα τεράστιο κύμα παράνομης μετανάστευσης, χωρίς να υπάρχουν μηχανισμοί πραγματικής ευρωπαϊκής κοινοτικής αλληλεγγύης.    Όχι ο Ελληνικός λαός δεν γνώριζε και δεν ρωτήθηκε. Άλλη μια απόκρυψη και εξαπάτηση επομένως.

 (…) Για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στην ερώτηση του το ποιοι χρηματοδοτούν τους λαθρομετανάστες, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Μια άποψη θέλει την λαθρομετανάστευση ως μία μέθοδο που βοηθάει και στηρίζει την παγκοσμιοποίηση.
Η παγκοσμιοποίηση θέλει την κατάργηση των πατρίδων και των φυλών. Ο … καθηγητής Bichenski το 1970 επινόησε την ιδέα της διάλυσης όλων τα κρατών και εθνών με απώτερο σκοπό την τελική μετατροπή αυτών σε 3 ενιαία.  Το ένα θα περιλαμβάνει σχεδόν όλη την ήπειρο της Αμερικής, το άλλο θα είναι η Ασία με την Ινδονησία και Κίνα και το άλλο η Ευρώπη.

  Βάσει αυτής της θεωρίας, μεγάλες πολυεθνικές (ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ) χρηματοδοτούν τους παράνομους μετανάστες αλλά κυρίως τους λαθρέμπορους που τους μεταφέρουν. Το κύριο μέρος από όπου εισέρχονται οι λαθρομετανάστες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τη Τουρκία. Οι Τούρκοι βοηθούν πολλούς λαθρομετανάστες να εισέρχονται από το Αιγαίο. Έχουν δηλώσει μάλιστα. “Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο στην Ελλάδα. Απλά φορτώστε την με λαθρομετανάστες”. (…)

  Έχουμε επομένως μία Ευρωζώνη η οποία για να επιβιώσει οδεύει προς την Κινεζοποίηση της Ευρώπης άρα η ζήτηση φτηνού εργατικού προσωπικού εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο. Έχουμε την παγκοσμιοποίηση και έναν πρωθυπουργό ένθερμο υποστηρικτή της ιδέας, έχουμε τα “αναπτυγμένα κράτη” του Βορρά της Ευρώπης τα οποία στέλνουν κατά δεκάδες και εκατοντάδες παράνομους μετανάστες πίσω στην Ελλάδα μιας και αυτή είναι η χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη.  (…)

Όπως επίσης γνωρίζουμε ότι από τις 528 ΜΚΟ που έχουν καταγραφεί στο Υπουργείο Εξωτερικών τουλάχιστον οι μισές από αυτές δραστηριοποιούνται γύρω από θέματα μεταναστών-λαθρομεταναστών εισπράττοντας εκατομμύρια ευρώ ετησίως από το 1999 έως και σήμερα. Δεν μπορούν να δoθούν λύσεις και απαντήσεις μέσα από την αυτή την πρώτη μας ανάγνωση ενός τόσο πολύπλοκου θέματος.

Μπορούμε όμως να καταλήξουμε σε ένα πρώτο συμπέρασμα. Και αυτό είναι ότι η συσσώρευση και ο εγκλωβισμός εκατομμυρίων εξαθλιωμένων ανθρώπων, σε μία χώρα η οποία αδυνατεί πλέον να θρέψει τον ίδιο της τον πληθυσμό, είναι μία κοινωνική ωρολογιακή “βόμβα”, έτοιμη να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες. Το γεγονός του ότι οι όποιοι συν-υπεύθυνοι αδυνατούν να κατανοήσουν το αυτονόητο, σημαίνει πολύ απλά ότι είτε είναι ηλίθιοι είτε ηθικοί αυτουργοί στα χιλιάδες εγκλήματα που συντελούνται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας, του Έβρου, της Πάτρας σε κάθε πόλη και νομό αυτού του τόπου.

Το να ζητήσουμε από την Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει το χρέος της, είναι αστείο, το να απαιτήσουμε άμεση απομάκρυνση του Γ.Α. Παπανδρέου λόγω “ανικανότητας” είναι δυστυχώς ανέφικτο, αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι το να στρεφόμαστε εναντίον των αδυνάτων. Είναι το εύκολο. Η επιλογή της “εύκολης λύσης”, όμως, είναι αυτή που μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση.  Συνεπώς οφείλουμε, να κάνουμε την υπέρβαση, είναι χρέος μας, τόσο απέναντι στους εαυτούς μας όσο και στις γενιές που έρχονται. Σε άλλη περίπτωση είμαστε απλώς άξιοι της μοίρας μας.»
Πηγή

ΠΗΓΗ   Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 (ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.