Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η SINGULAR LOGIC ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

· 24 Σεπ. 2019

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Από την ημέρα που έγιναν οι τελευταίες εθνικές εκλογές υπάρχει κάτι που με ταλανίζει, κάτι που έχει καρφωθεί στο μυαλό μου και δεν λέει να φύγει. Η διαίσθηση, που είναι στα όρια της απόλυτης σιγουριάς, ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε εκτεταμένη νοθεία υπέρ του Σύριζα. Το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα στο στο site του Υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic δεν υπάρχουν οι ψήφοι για τις εθνικές εκλογές του 2019 ανά εκλογικό τμήμα, έρχεται να επιβεβαιώσει περαιτέρω τις υποψίες μου.

Το 31.5% που πήρε το Σύριζα, το 3,44% του Βαρουφάκη και το 2,93% της Χ.Α μου φαίνονται τελείως αφύσικα. Δεν ανταποκρίνονται στο ευρύτερο κλίμα, στην γενική αίσθηση και όλων των γεγονότων που είχαν προηγηθεί των εκλογών. Προσωπικά έψαχνα (και ακόμη ψάχνω) στο ευρύτερο περίγυρο μου, άνθρωπο που να έχει ψηφίσει Σύριζα και δεν έβρισκα και πιστεύω ότι το ίδιο συνέβη στους περισσότερους από εσάς.

Μη ξεχνάμε ότι ένα μήνα πριν είχαμε Ευρωεκλογές, πιο καλύτερη δημοσκόπηση από αυτή δεν μπορεί να υπάρξει. Στις Ευρωεκλογές φάνηκε ξεκάθαρα η μεγάλη διαφορά του Σύριζα με την ΝΔ και η επερχόμενη σίγουρη απώλεια της εξουσίας. Ακόμη και οι πιο φανατικοί οπαδοί του Σύριζα κατάλαβαν με το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών ότι είναι GAME OVER. Σε παρόμοιες περιπτώσεις σίγουρου εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό το αποτέλεσμα είναι η περαιτέρω άνοδος του πρώτου και η κατακρήμνιση του δεύτερου καθώς ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων θέλει βρεθεί την επαύριον των εκλογών με την πλευρά του νικητή και όχι του ηττημένου.

Εδώ όμως για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία συνέβηκε ακριβώς το αντίθετο, υπήρξε μια μεγάλη άνοδος του διαλυμένου Σύριζα, του κυβερνητικού κόμματος που δεν μπορούσε να κάνει συγκέντρωση ούτε και στο τελευταίο χωριό χωρίς την συνοδεία και προστασία διμοιριών των ΜΑΤ.

Ιδιαίτερα ερωτήματα προκαλεί η θεαματική άνοδος του Σύριζα στην Μακεδονία, λες και δεν είχε προηγηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε πανελλαδικά 437.579 παραπάνω ψήφους από τις ευρωεκλογές. Η Ν.Δ αντίστοιχα στις ευρωεκλογές με σίγουρη την παράσταση νίκης και την πρωτιά, έλαβε μόνο 378.289 ψήφους παραπάνω.

Η τεράστια αύξηση των ψήφων του Σύριζα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, προκαλεί πολλές απορίες και σκέψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκλογές που έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα η συμμετοχή των πολιτών, στις εκλογές κυμαίνεται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα του περίπου (60%) με πολύ μικρές αποκλίσεις. Οπότε δεν είναι η αποχή ή η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία που μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την διαφορά.

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 1.926.526 ψήφους και τον Ιούλιο του 2019, 1.781.174 ψήφους. Δηλαδή, μετά από 4 χρόνια και κάτι διακυβέρνησης η καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχασε μόλις 145.352 ψήφους. Αν προσθέσουμε και τις 194.233 χιλιάδες του Βαρουφάκη (ΜΕΡΑ 25) οι οποίες προέρχονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από πρώην Συριζαίους τότε μπορούμε να πούμε ότι η παράταξη του Σύριζα όχι μόνο δεν έχασε ψήφους αλλά κέρδισε και από πάνω. Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπέστη, σε απόλυτους αριθμούς ψήφων, ούτε καν τη φυσιολογική κυβερνητική φθορά που έχει το κάθε κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία. Αυτό πράγματι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μιλάμε για το ίδιο Σύριζα που έκανε το ΝΑΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα σε ΟΧΙ, που έφερε το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο, που ξεπούλησε την Μακεδονία, το Σύριζα με τους νεκρούς στην Μάνδρα και στο Μάτι, το Σύριζα των Capital Control, το Σύριζα του Πολάκη, των Εθνομηδενιστών και της επί μια τετραετίας απόλυτης προδοσίας και ξεφτίλας από τον αριστερό, περιφερόμενο θίασο.

Στην Μακεδονία, που λόγω της προδοσίας των Πρεσπών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναμένονταν να υποστεί καθίζηση από τους εξοργισμένους Μακεδόνες και όμως αυτό δεν αποτυπώθηκε στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα. Μιλάμε για την Μακεδονία που οι Συριζαίοι βουλευτές αλλά και ψηφοφόροι δεν τολμούσαν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια και τα γραφεία τους.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, εκλογές με καθαρά καθαρά κομματική ψήφο, στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, (νομοί Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής), ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 105.710 ψήφους με ποσοστό, 11,33%. Ένα μήνα μετά ο ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές και στους ίδιους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε 259.492 ψήφους, ανεβάζοντας το ποσοστό του κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας στο 25,79%. Τι άλλαξε σε μόλις ένα μήνα;

Πάμε να δούμε λίγο τον δήμο Θεσσαλονίκης, εκεί όπου ο συνδυασμός της υποψηφίας Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου έλαβε 16.666 ψήφους. Ένα μήνα αργότερα η ίδια μόνη της σαν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, έλαβε 28.049 σταυρούς. Η Νοτοπούλου έλαβε από μόνη της, σχεδόν τους διπλάσιους ψήφους, από ότι πήρε ολόκληρος ο υποψήφιος συνδυασμός της στις Δημοτικές εκλογές. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα.

Ας πάμε όμως και στα αποτελέσματα των Εθνικές εκλογών σε όλη την Μακεδονία. Αφού έγινε ότι έγινε με τη Μακεδονία και τη προδοσία των Πρεσπών, τα τεράστια σε πλήθος συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το αποτέλεσμα ήταν, ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις εκλογές του 2015 να χάσει στην Μακεδονία μόλις 66.833 ψήφους (414.883 το 2015, 348.050 το 2019). Εάν δε, συγκρίνουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Μακεδονία, με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα μήνα παρουσίασε αλματώδη αύξηση κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες.

Μιλάμε για την ίδια περιοχή, τους ίδιους νομούς, την ίδια συμμετοχής, τους ίδιους ανθρώπους. Μιλάμε για τη προδομένη Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α μας. Τι άλλαξε σε ένα μήνα από τις ευρωεκλογές και οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ άλλαξαν σε τέτοιο βαθμό την γνώμη τους;

Ο Βαρουφάκης με το Μέρα 25, χωρίς καμία κομματική οργάνωση και υποδομή, έχοντας στην πλάτη το στίγμα του αποτυχημένου Υπουργού Οικονομικών που τα καπρίτσια του κόστισαν δισεκατομμύρια στον Ελληνικό λαό, στην πρώτη του αυτόνομη κάθοδο σε εκλογές μπαίνει στην Βουλή με 9 βουλευτές με το καθόλου ευκαταφρόνητο 3,44%. Εν αντιθέση με την Χ.Α η οποία διέθετε και κομματικό οργανισμό και φανατικούς ψηφοφόρους και η οποία μέσα σε 4 χρόνια πέφτει από το σχεδόν 7% που είχε το το 2015 στο κάτω από 3% και κατά συνέπεια να μην μπαίνει στην βουλή.

Όλα αυτά τα παράδοξα δεν εξηγούνται ούτε από τις χιλιάδες παράνομες Ελληνοποιήσεις που έκανε η κυβέρνηση του Τσίπρα, ούτε από τις θέσεις εργασίας που έταξαν σε πολύ κόσμο, ούτε από το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και πρέπει να μάθουμε τι καθώς οι προδότες του Σύριζα με το 31,5% που έλαβαν έχουν βλέψεις να γίνουν αύριο ξανά κυβέρνηση. Γιατί η ψήφος του Ελληνικού λαού είναι ιερή και εδώ έχει παιχτεί χοντρό παιχνίδι εις βάρος μας που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να είναι αυτός που θα αποφασίζει για τις τύχες του και όχι η κάθε Singular Logic.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ – αποτελέσματα αναζήτησης

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.