Χρόνος ανάγνωσης: 28 λεπτά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Θα δώσω ένα μήνυμα. Δεν ξέρω τι μου λες, ξέχνα εμένα και ξέχνα και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Κάνε ό,τι κάνεις! Τι θα κάνεις; Ξέχασε εμένα και ξέχασε και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τι θα κάνεις;” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ TV SUPER 15/11/2900 (2016) (απομαγνητοφώνηση)

TV SUPER 15-11-2016 – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ




ARVE

ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !

Δημοσιογράφος: Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Με πολύ χαρά, παρουσιάζουμε την τηλεόραση του Super τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού Έθνους κ. Αρτέμη Σώρρα.

Έχουμε ακούσει πάμπολλα κι έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις και επειδή, υπάρχει η ευκαιρία με την εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο, εδώ στην Χαλκιδική, να τον δούμε από κοντά και να ακούσουμε τι πρεσβεύει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πρεσβεύει τους Έλληνες και μόνο τους Έλληνες.

Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. Θα γίνει γεγονός με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους δεν είχε ξαναγίνει. Την τελευταία φορά ήταν, όταν πήραμε τον πλανήτη εμείς οι Έλληνες, επί Μεγάλου Αλεξάνδρου. Άλλη Συνέλευση δεν έχει γίνει!

Τώρα, είναι η ώρα που γίνεται αυτή η Παγκόσμια Συνέλευση για τον απανταχού της Γαίας, Ελληνισμό.

Δημοσιογράφος: Είναι δύσκολο να γίνει μια τέτοια Συνέλευση, καθώς και σήμερα λένε ότι όλοι οι Έλληνες είναι διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία της γης.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχουμε γραφεία σε όλον τον πλανήτη. Το «δύσκολο» το λέτε εσείς! Για εμάς είναι εύκολο.

Βέβαια, αυτό που έκαναν οι Επικυρίαρχοι σε όλον τον πλανήτη και δη, στους Έλληνες ήταν να μας διαιρέσουν πάρα πολύ μέσα σε κόμματα και δόγματα.

Η πραγματική Δημοκρατία δεν έχει κόμματα και η Πολιτική είναι του Πολίτη. Αυτή η δύναμη της Πολιτικής μεταβιβάζεται τώρα στον Έλληνα πολίτη. Δηλαδή, η Πολιτική ασκείται από τους Πολίτες.

Δεν είναι κάτι ξεχωριστό από τον Πολίτη που τον διοικεί, γιατί τότε, είναι «επικυρίαρχος»,είναι επαίσχυντη Ολιγαρχία κι ο Πολίτης την απολαμβάνει ως σκλαβιά.

Ο Πολίτης κάνει πολιτική και από την πολιτική, παράγεται Πολιτισμός. Πέραν τούτου, είναι κάτι άλλο και όχι Δημοκρατία.

Η Εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας στον πλανήτη ως πρακτική εφαρμογή κι ως δράση είναι σήμερα αυτό που θα εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα από εμάς, από όλους τους Έλληνες.

Η Δημοκρατία δεν έχει κόμματα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Έχει το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΙΝ και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ σε πραγματική βάση στον Πολίτη ποιος είναι ο Αξιότερος για να εκτελέσει την Εξουσία, που είναι εκτός της Ουσίας.

Δηλαδή, η Εξ-ουσία δεν αποφασίζει. Αποφασίζει η Ουσία και η Εξ-ουσία εκτελεί τις αποφάσεις της Ουσίας, που είναι το Δημοκρατικό Σώμα.

Δημοσιογράφος: Εγώ να συμφωνήσω μαζί σας. Το θέμα είναι ότι ο λαός, ο απλός Πολίτης έχει την δύναμη με την ψήφο του να ασκήσει την πολιτική, την οποία εσείς λέτε. Έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι ότι ο λαός έχει αποφασίσει λάθος τόσα χρόνια τώρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω, πόσο συμφωνείτε με μένα και αν καταλάβατε πραγματικά τι είπα.

Αυτό που είπα ήταν πολύ συγκεκριμένο. Ο Πολίτης αποφασίζει στην Δημοκρατία.

Σήμερα, σας είπα ότι δεν έχουμε Δημοκρατία. Έχουμε ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. Ο πολίτης ψηφίζει κάποια ομάδα ανθρώπων…

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, αμφισβητείτε όλες αυτές τις εκλογές που έχουν γίνει και πήγε και ψήφισε ο λαός;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο; Εγώ αμφισβητώ ότι δεν είναι καν Δημοκρατία. Απαξιώνω όλο το σύστημα, γιατί δεν υπάρχει Δημοκρατία στον πλανήτη.

Δημοσιογράφος: Και πώς ελέγχουν όλο αυτό το σύστημα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σας είπα ότι είναι Επαίσχυντη Ολιγαρχία. Διαφωνείτε σε αυτό; Υπάρχει αυτό;

Δημοσιογράφος: Συμφωνούμε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι Δημοκρατία αυτό;

Δημοσιογράφος: Ναι, όχι Δημοκρατία πραγματική, αλλά έκφανση για να τυφλώνουν τον Πολίτη ότι μπαίνει σε αυτή την διαδικασία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε μια διαίρεση κομμάτων, τα οποία είναι όλα ξενόφερτα και αυτό δεν το λέω εγώ.

Στην Ελληνική Επικράτεια κυβέρνησαν όλα τα κόμματα; Υπάρχουν κόμματα εδώ που είναι 100 χρονών. Μάλλον θα πω, ότι είναι οι συμμορίες που υπήρχαν επί Καποδίστρια και έγιναν πολιτικά κόμματα, μετέπειτα. Αν και θυμάστε τότε, επί Καποδίστρια είχαμε το φιλοαγγλικό, το φιλορωσικό και το φιλογαλλικό κόμμα…

Δημοσιογράφος: Όπως και τώρα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, όπως και τώρα με το φιλορωσικό. Βρε, άντε να χαθείτε! Εγώ μιλάω για μια πραγματική Δημοκρατία που ο Πολίτης τώρα την έχει πραγματικά ανάγκη και να διοικήσει και τον πλούτο του που πραγματικά υφίσταται και είναι πιστοποιημένος, γιατί αυτό έχουμε κάνει σε όλη την διαδρομή μας, να πάρει την Δύναμη του, να κυβερνηθεί με μια πραγματική εκλογική διαδικασία του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι στην πραγματική βάση της Δημοκρατίας, με Αξιακό Πρωτόκολλο, έτσι όπως το έχουμε θέσει και στην Διακήρυξη.

Μην ξεχνάτε ότι εμείς είμαστε από τον Σεπτέμβρη του 2015 και τότε, δόθηκε εντολή από 110 Δημοτικά διαμερίσματα, ως Οργανισμοί Αυτόνομοι, καθαρά Ελληνικοί, Δημοκρατικοί, με Διέταξαν να ανοίξω τον Φορέα του Ελληνικού Έθνους. Δηλαδή, δεν είναι ένα δικό μου γνώρισμα αυτό. Ανοίχθηκε ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους.

Άρα, τώρα ο κάθε πολίτης δεν πρέπει μόνο να ακούσει, θα πρέπει να μελετήσει, να μάθει και να δει. Όπως και να γυρίσει και πίσω και να μάθει να μην ξεχνάει, ούτε ποιος είναι, ούτε τι του έχουν κάνει και πώς του το κάνανε.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!

Σήμερα, διαπιστώνουμε ότι όλα αυτά τα κόμματα, όλες αυτές οι ξενόφερτες ιδεολογίες που δεν είχαν τίποτα Ελληνικό, διέλυσαν την κοινωνία μας, την χρέωσαν Ελλάδα μας, διέλυσαν τον πολιτισμό μας. Διέλυσαν τα πάντα, παραποίησαν τα πάντα. Πότε θα σταματήσει αυτό;

Φτάσαμε σήμερα να βλέπουμε ένα μόρφωμα που μόνο η μάζα του λαού να μετακινείται, ένα ΠΑΣΟΚ να μετακινείται στο ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε οι ΚΚΕ να πηγαίνουν όπου θέλουν, είδαμε διάφορα μορφώματα που ήταν όλα εναντίον του λαού.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που να αποδεικνύεται μόνο του από το σύστημα και θα μιλήσω καθαρά πολιτικά, βλέπουμε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα μόρφωμα από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και με ανύπαρκτα ποσοστά ανθρώπων που αποφασίζει να κάνει ένα Δημοψήφισμα.

Τι πιο δημοκρατικό από ένα δημοψήφισμα. Τελικά, ο λαός αποφασίζει, δηλαδή ο «όποιος» λαός, γιατί βλέπουμε μια αποχή που αν βγει πάνω από το 50% πρέπει όλοι όσοι είναι στο κοινοβουλευτικό κομμάτι, να παραιτηθούν οι πρώτοι και να μπουν καινούργιοι.

Αυτό δεν θα το πάθεις ποτέ, διότι έχουν χάσει πάρα πολλά χρήματα για να φτιάξουν αυτά τα εγκάθετα ανθελληνικά παιδιά. Πού να βρεις άλλα καλύτερα τώρα; Έτσι είναι!

Η αποχή είναι γύρω στο 60-70% και έχουμε πάρα πολλά στοιχεία για αυτό. Αυτό το βιώνουμε. Βλέπεις λοιπόν τώρα, ότι ενώ η Κυβέρνηση αποφασίζει να κάνει ένα δημοψήφισμα και ο λαός ψήφισε το 62% ΟΧΙ και χωρίς να υπολογίσει καθόλου το πολιτικό κόστος, το κάνει ΝΑΙ!

Δεν λέει, «ας το κάνουμε ακόμα μια φορά», αλλά το κάνει τελείως το αντίθετο από την ψήφο του Λαού.

Αυτό σας δίνει ένα Μήνυμα και το Μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Όλος ο πολιτικός κόσμος σας λέει: ‘ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ».

Για παράδειγμα, αν εσύ είσαι επιχειρηματίας και κοροϊδέψεις όλους τους πελάτες σου, την άλλη μέρα κλείνεις.

Βλέπεις έναν πολιτικό που έχει έναν λαό που τον στηρίζει με ψήφο, αλλά τελικά δεν υπάρχει λαός που τον στηρίζει με ψήφο, γιατί ΑΝ υπήρχε ο λαός αυτός που τον στηρίζει με ψήφο, την άλλη μέρα τον γκρεμίζει. Και βλέπεις, το 62% το κάνει ΝΑΙ, δηλαδή είναι μια ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, δεν τον πειράζει ο λαός, γιατί οι ψήφοι δεν είναι του λαού, είναι της Singular που μετράει τις ψήφους και βγάζει ψεύτικα αποτελέσματα και το έχω πει σε πολλές κάμερες και έχουμε πολλά στοιχεία για αυτό.

Επίσης έχουμε έναν πολιτικό που δεν υπάρχει, γιατί δεν είναι πολιτικός! Είναι ένας ανθρωπάκος που υποτίθεται υπηρετεί τον θεσμό που ό,τι βγάλει και ό,τι ψηφίσει ένα ά-λογο, δηλαδή, χωρίς λογική, λες και δεν είναι για τους ανθρώπους, λες και δεν είναι σε αυτή την χώρα, λες και δεν διοικεί αυτή την χώρα, λες και δεν υπάρχουν καν άνθρωποι. Γκρεμίζει τους θεσμούς και κάνει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνετε ότι δεν έχει πολιτικό κόστος και αυτός ο πολιτικός, όπως και άλλοι είναι ανύπαρκτοι και βγαίνουν από ξένα συστήματα, εκτός του Ελληνικού λαού. Για αυτό λέω ότι η κάλπη είναι κάλπικη. Για αυτό την λένε κάλπη, όπως έχω πει. Για σκεφτείτε γιατί την λένε έτσι;

Δημοσιογράφος: Γιατί, δεν ξέρει κανένας τι θα βγει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς ψηφίζουμε και πάμε και κρυβόμαστε δήθεν για να μην μάθει ο άλλος, ενώ στα καφενεία ξέρουν όλοι τι ψηφίζει ο ένας και ο άλλος. Ξέρουμε τι ψηφίζει ο Πέτρος, ο Νίκος, ο Γιάννης…ενώ στην κάλπη μετράνε αυτοί.

Αμέσως, την επόμενη μέρα πηγαίνουν και καίνε τα ψηφοδέλτια.

Για να ξέρετε, ότι τα αποτελέσματα των ψήφων τα μετράει μια ιδιωτική εβραϊκή εταιρεία η Singular που μέχρι πρότινος ήταν ο Βγενόπουλος…

Δημοσιογράφος: Ο οποίος και απεβίωσε.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν απεβίωσε! Τον σκότωσαν! Ήξερε πολλά. Βέβαια, αν πιάσουμε εμείς τον Βγενόπουλο… στην κυβέρνηση της Ελλήνων Πολιτείας να ξέρετε και το δηλώνω και στις κάμερες σας, δεν υπάρχει μυστικό. Και να πεθάνουν όλοι δεν υπάρχει μυστικό για μένα, ή για εμάς, τα ξέρουμε όλα και θα τα μάθουμε όλα. Οπότε, και άνθρωπο να θέλουν να περάσουν, θα τα μάθουμε όλα.

Επικίνδυνος ο Βγενόπουλος λοιπόν. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν «μπροστινός» πολλών άσχημων πραγμάτων στην Ελλάδα μας.

Δημοσιογράφος: Και στην Κύπρο!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια. Σκότωσε την βιομηχανία. Βέβαια, ήταν ένα «μπροστινό παιδί». Το λέω μετά λόγου γνώσεως, γιατί τον ήξερα προσωπικά ο ίδιος. Από εκεί και πέρα, έπρεπε να τον σκοτώσουν!

Έτσι και για να καταλαβαίνει και ο κόσμος και αυτοί οι εγκάθετοι, σκαλωμένοι στο καθεστώς κι όχι στο σύστημα, γιατί εμείς οι άνθρωποι είμαστε το σύστημα, ότι: ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ! ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΑ, ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

Δημοσιογράφος: Να σας ρωτήσω κάτι; Ζητάτε από τον Έλληνα να σκεφτεί, να μάθει και κατ’ επέκταση να αποφασίσει! Λίγο δύσκολο είναι μέσα στην κρίση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα πείτε ότι είναι δύσκολο…

Δημοσιογράφος: Όχι, το λέω αυτό για ποιον λόγο και συγνώμη που διακόπτω την ροή των σκέψεων σας, αλλά δεν είναι δύσκολο μέσα στην κρίση που θέλει να επιζήσει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχετε δίκιο σε αυτό, αλλά είναι ούτως ή άλλως πεθαμένος. Θα πεθάνει! Θα δώσω ένα μήνυμα. Δεν ξέρω τι μου λες, ξέχνα εμένα και ξέχνα και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Κάνε ό,τι κάνεις! Τι θα κάνεις; Ξέχασε εμένα και ξέχασε και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τι θα κάνεις;

Δημοσιογράφος: Δεν υπάρχει ελπίδα!

«ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έρχομαι και σου λέω ότι ο πλούτος σου είναι πιστοποιημένος 115 τρισεκατομμύρια μέσα στις τράπεζες σου. Ήδη η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ξεχρεώνει τον κόσμο, στα ταμεία, στις δάνειες, στις Τράπεζες, στην Εφορία…

Δημοσιογράφος: Πώς γίνεται αυτό κύριε Σώρρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας πω. Όλοι λέτε για τον Σώρρα. Ο Σώρρας δεν έχει 600 δισεκατομμύρια. Τα έχει η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που σημαίνει όλοι οι Πολίτες, εν γένει. Άρα, έρχεται τώρα ο Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής …

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, εγώ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Φυσικά, μα αφού είναι δικά σου. Και βλέπετε όλον αυτόν τον πλούτο που είναι πιστοποιημένος από όλες τις κυβερνήσεις και αν θέλετε, να σας δώσουμε το υλικό για να κάνετε ένα πραγματικό ρεπορτάζ στοιχείων και δεν είναι το θέμα να έρθω εγώ να μιλήσω για μια ώρα ή δύο.

Είναι σοβαρή η περίπτωση που πρέπει να το δει ο πολίτης, γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι οι Πολίτες αυτής της χώρας, δεν είναι υπάλληλοι όπως γράφουν τα γερμανικά διαβατήρια, δεν είναι υπήκοοι. Είναι Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

Σαφώς, εδώ στην χώρα μας υπάρχουν και επήλυδες, δεν είναι Ιθαγενείς. Για αυτό και κάποια στιγμή οι εβραϊκές κυβερνήσεις κι έτσι θα τις πω, γιατί δεν είναι τίποτα άλλο και ελέγξτε το, άμα θέλετε…

Δημοσιογράφος: Όχι, είναι ελεγμένο, όλοι είναι εβραϊκής καταγωγής.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι όλοι εβραϊκής καταγωγής και δεν πρέπει να ξεχνάει ο Έλληνας ότι οι Εβραίοι από μόνοι τους και ποτέ οι Έλληνες, γιατί εμείς έχουμε ένα πολύ μεγάλο πολιτισμό και έχουμε να μας πάρουν, εμείς τι να πάρουμε από αυτούς; Αυτοί έμαθαν να φτιάχνουν σκηνές και έκαναν την γιορτή της σκηνοπηγίας. Ας κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε καθαρά τι φταίει και τι είναι.

Άρα, υπάρχει ένα άλλο DNA σε μισεί και αυτά δεν τα λέω εγώ.

Τα ιερά τους βιβλία και όχι εγώ, ο Σώρρας. Εγώ έχω τις δικές τους πηγές που αυτοί δηλώνουν…

Δημοσιογράφος: Το μίσος τους για τους Έλληνες είναι καταγεγραμμένο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς. Και είναι ένα τεράστιο μίσος το οποίο δηλώνει: «το σπέρμα του Έλληνα είναι με σπέρμα κτήνους». Δηλαδή, το καταλαβαίνετε;

Αυτοί δεν δηλώνουν άνθρωποι! Δηλώνουν κατασκευές με έναν προπάτορα τους τον Αβραάμ που δεν έχει ούτε πατέρα, ούτε μητέρα. Είναι μια κατασκευή, όπου και στις γραφές τους μέσα δηλώνουν ότι ο γελοίος ψευτο-θεός τους που δεν έχει καμία σχέση να ζει μαζί με ανθρώπους και μαζί με την Δημιουργία. Αυτός είναι παράνομη Δημιουργία, θα πω ότι είναι της Αποστατικής Δημιουργίας. Αυτός φτιάχνει και κατασκευάζει μια αγέλη κατασκευασμένων ανθρώπων, οι οποίοι δεν ξέρουν να δημιουργούν, αλλά είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να αρπάζουν, να κλέβουν, να λεηλατούν και να δυναστεύουν.

Δημοσιογράφος: Να πίνουν το αίμα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γι αυτό θα δείτε ότι σε όλα τους τα βιβλία το έχουν πει.

Εγώ θα πήγαινα σε μια σοβαρή εκπομπή, σε ένα debate δημόσια και φέρτε μου να κάτσουν απέναντι μου ιεράρχες και ραβίνοι να λύσουμε αυτό το θέμα δια παντός και να μην κάθεται ο καθένας να γράφει και να λέει.

«Παρακαλώ καθίστε! Εσείς τα γράφετε αυτά! Και οι Έλληνες δεν έγραψαν ποτέ για κανέναν, ούτε να σκοτώσουν, ούτε να λεηλατήσουν, κατασκεύασαν τα πάντα, έφτιαξαν τον Πολιτισμό, την Δημοκρατία, τα μαθηματικά, τα πάντα».

Και φυσικά, δεν τα φτιάξαμε. Έχουν έρθει έτοιμα από την τεράστια Κοσμοκρατία μας, γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε Έλευση, δεν είμαστε από την γη.

Δεν είμαστε παιδιά της χθόνας με πηλό, λάσπη και φύσηξε ο θεός τους και μας έκανε κι όλες αυτές οι γελοιότητες, και δη, όταν μιλάς σε Έλληνα. Εγώ έχω Έλευση.

Αυτοί γράφουν στα βιβλία τους ότι αν σκοτώσεις Έλληνα, δεν είναι φόνος!

Όταν μιλάς για Έλληνα, μιλάς για Άνθρωπο. Προσέξτε! Τις εποχές που στην γη είχαμε μόνο Ανθρώπους-Έλληνες! Μετά, είχαμε τις κατασκευές. Γι αυτό, αν δείτε τις γραφές τους, αυτοί το λένε ότι φτιάχτηκαν να λεηλατήσουν: «Και θα πάρετε τα σπίτια των ανθρώπων, τα αμπέλια που δεν φτιάξατε, τις γυναίκες που δεν είναι δικές σας…». Αυτοί τα λένε… «Αν σκοτώσεις Έλληνα, δεν είναι φόνος!»

Δημοσιογράφος: Αυτό το λένε στα απαγορευμένα τους βιβλία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό το λες εσύ! Δεν είναι απαγορευμένα, αλλά καθημερινή διδαχή και το λένε παντού και στο Ταλμούδ και στην Τορά, σε όλο αυτό το κλάμπ που έχει στηθεί. Και βέβαια, αυτές είναι κι όλες τους οι κινήσεις.

Δημοσιογράφος: Τότε, αυτά γιατί δεν τα λένε τα μεγάλα κανάλια;

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΟΣ… ΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί είναι δικά τους αγαπητέ και σε έχουν δυναστεύσει! Τώρα να μιλάμε γιατί δεν τα λένε; Εδώ όλοι οι χριστιανοί, η μάνα μου, η μάνα σου, η γιαγιά σου, η θεία μου, γονατίζουν και νομίζουν ότι γονατίζουν σε κανένα Χριστό. Αυτός είναι η ασπίδα, γιατί από πίσω είναι ο Αβραάμ, ο Ισαάκ, ο Δαβίδ, οι σαρακηνοί, οι αγαρηνοί, όλο αυτό το βρωμοσόι, το οποίο πάρτε το και βάλτε το όπου θέλετε.

Τώρα, θα μπούμε σε μια μεγάλη ευθυγράμμιση. Σας λέω ότι ακόμα και το πλάσμα, το υβρίδιο, δηλαδή αυτό είναι η ράτσα. Έχετε καταλάβει ότι όλες οι δήθεν ρατσιστικές οργανώσεις είναι καθαρά εβραϊκές. Γιατί; Μα, εγώ έχω γένος και έχω ξεκαθαρίσει τον ρατσισμό. Φωνάζουν αυτά τα ζώα ότι ο άνθρωπος είναι ρατσιστής. Μα, εγώ έχω γένος. Εφ΄ όσον έχω γένος, δεν με ενδιαφέρει η ράτσα. Το γνωρίζετε ότι οι ράτσες είναι υβριδικές; Για αυτό όταν σου βγει κάτι καλό, το κρατάς για να κάνεις ράτσα, αν έχεις ένα καλό κουνέλι, γουρούνι, κτλ. Όμως οι ράτσες γίνονται από διασταυρώσεις.

Εγώ δεν είμαι διασταύρωση, εγώ είμαι Γένος, άρα πώς να είμαι ρατσιστής;

Τώρα, όταν τσακώνεται ένας ρατσιστής και ζητάει ένα δικαίωμα που δικαίωμα έχουν οι σκλάβοι και οι υβριδικοί μηχανισμοί, είναι κι αυτός ράτσα.

Σήμερα, έχουμε πολλές ράτσες ανθρώπων που είναι από την παράνομη διαδικασία και σκοτώνονται μεταξύ τους.

ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΟΣ

Για παράδειγμα, αγαπητέ μου, έχουμε 6.500 ράτσες σκύλων. Δηλαδή, τώρα βλέπεις ντόπερμαν που είναι μινιατούρα. Αυτό είναι ράτσα που το έκανες εσύ.

Αν αυτό τώρα, αυτό διεκδικεί ότι είναι καλύτερη η ράτσα του από κάποια άλλη, είναι θέμα ράτσας. Άρα, ο Άνθρωπος-Έλληνας δεν είναι θέμα ράτσας και δεν μπορεί να μιλάει κανείς στον Έλληνα για ράτσα, γιατί εμείς έχουμε Γένος.

Με μεγάλο σεβασμό, το μαρούλι είναι ράτσα. Το γνωρίζετε; Το ότι εσύ είσαι γύρω στα 45 χρονών και έτρωγες μαρούλια από τότε που γεννήθηκες, δεν σημαίνει ότι ήταν από καταβολή κόσμου. Το μαρούλι γεννήθηκε από το 1920, όπως και η μάπα, δεν την είχαμε. Είναι υβριδικό και η βάση του ραδικιού. Είναι δυνατόν το μαρούλι να διεκδικήσει τη θέση της γένεσης και να πει ότι δεν υπάρχει; Αφού το ραδίκι προϋπάρχει, όχι η ράτσα. Οπότε, δεν γίνεται τίποτα υβριδικό να γυρίσει και να διεκδικήσει και να αμφισβητήσει την μήτρα που τον γέννησε, δηλαδή το ραδίκι! Άρα, δεν είναι δυνατόν, το ανθρώπινο Γένος να έχει θέμα με τον ρατσισμό, γιατί είναι Γένος.

Άρα, οι ρατσισμοί το κάνουν μεταξύ τους οι ράτσες. Απαγορεύεται σε Έλληνα για ρατσισμό. Όποιος μιλήσει για ρατσισμό στον Έλληνα, πρέπει να του κάνετε μήνυση και να τον σπάσετε στο ξύλο, γιατί εμείς έχουμε Γένος και δεν είμαστε ράτσα.

Θέλω να καταλάβετε και κάτι άλλο, μιας και μπήκαμε στα βαθιά θέματα. Έχετε καταλάβει ότι αυτό το Γένος που είναι διαφορετικό από σένα, από το Ανθρώπινο Γένος, έχει αναπαραχθεί μέσω της αιμομιξίας. Το γνωρίζετε;

Δημοσιογράφος: Για τους Εβραίους λέτε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει επικρατήσει να λέγονται Εβραίοι, αλλά ουσιαστικά είναι οι Χαζάροι, είναι οι Μογγόλοι… όλα αυτά είναι το ίδιο πειραγμένα…

Δημοσιογράφος: Οι Χαζάροι μας κυβερνούν και σήμερα, εδώ στην Ελλάδα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μετά από εκεί, υπάρχουν πολλές ράτσες, αλλά αν σε διοικούν είναι μια άλλη ιστορία.

Όταν αποφασίσει το Ελλάνιο DNA, θα δώσει ένα τέλος. Στην γη, υπάρχουν κανόνες.

Αν οι Άνθρωποι απαξιώσουν και καταλάβουν την θέση τους, οι τεράστιες δυνάμεις που συνθέτουν τους ανθρώπους, αυτά τα ζωντόβολα, απλά, δεν υπάρχουν!

Είναι θέμα απόφασης των Ανθρώπων! Όσο οι Άνθρωποι σέρνονται σε αυτές τις γελοιότητες…

Δημοσιογράφος: Των Ελλήνων, δηλαδή, γιατί οι Άνθρωποι είναι οι Έλληνες.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά! Είναι ξεκάθαρο! Κάποια στιγμή ζήτησα στον πλανήτη: «Γιατί κάνετε έτσι με τα τσιπάκια; Να κάνουμε DNA καταγωγής!». Κι όταν άκουσαν για DNA, σταμάτησαν να μιλάνε.

Αφού με αυτό δεν πρόκειται να κλέψεις.

Αν αύριο, όλοι έχουμε αποτύπωμα DNA και το κεφάλι το δικό σου να πάρω και να το βάλω στο δικό μου, δεν γίνεται να είμαι εγώ, εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι είναι μοναδικό το DNA και δεν χρειαζόμαστε ούτε τσιπάκια, ούτε τίποτα. θέλετε να μας βάλετε τσιπάκια και τις γελοιότητες σας. Όχι! Να βάλουμε DNA γιατί είναι μοναδικό για τον καθένα.

Αν κάνουμε λοιπόν DNA, θα εμφανιστούν οι Άνθρωποι και οι μη-Άνθρωποι. Οι ράτσες και τα Γένη. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!!

Βλέπετε, ότι μόνοι τους το λένε μέσα από τις γραφές τους. Αυτά τα ζωάκια, δεν σε κοροϊδεύουν, δεν έχουν το δικαίωμα, γιατί περνάνε την γραμμή.

Δηλώνω ότι η αναπαραγωγή τους είναι πάντα με αιμομιξία. Πάνε με τις μάνες τους, τις αδερφές τους…αυτή η αιμομιξία είναι ζωή για αυτούς.

Αν οι Έλληνες, οι πραγματικοί, πάνε με την αδερφή τους για παράδειγμα, δημιουργείται τερατογένεση και η τερατογένεση μπορεί να μην φαίνεται στο κορμί, το οποίο «σαρκίο», είναι ένα από τα 12 Σώματα του Ανθρώπου.

Φαίνεται μετά, στις ψυχικές διαφορές, τις διαταράξεις και σε άλλα μέρη του Σώματος, που δεν φαίνονται.

Άρα, εμείς από την φύση μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αιμομιξία γιατί σκοτώνουν την γέννα μας.

Αυτοί είναι μόνο μια αιμομικτική, κανιβαλιστική οικογένεια, ακόμα και σήμερα. Σήμερα αυτά τα μορφώματα έρχονται να σου μιλήσουν για Κοινωνία και διδαχή και είναι μέσα σε όλα τα θεοκρατικά μορφώματα που διαλύουν την ψυχική και σωματική σύνθεση του Ανθρώπου.

Αν δεν το καταλάβεις αυτό και δεν ξέρεις τι φταίει και απλά λες παχιές κουβέντες, αν δεν μπεις στην ουσία και δεν φτάσεις στις ρίζες, θα κάνεις συνέχεια εκπομπές και θα τρώμε χρόνο, μέχρι να πάμε στο διάολο, όλοι μαζί.

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημοσιογράφος: Να κλείσουμε αυτό το πρώτο κομμάτι εδώ, ρωτώντας για τα τρισεκατομμύρια που έχετε μιλήσει κι έχει ο Ελληνικός λαός. Είναι Παγκόσμια καταπιστεύματα, ή είναι προϊόν που προέκυψε από κάποιες συμφωνίες, όπως ακούμε για την Τράπεζα της Ανατολής.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, η Τράπεζα της Ανατολής είναι ένα δικό μου χαρτοφυλάκιο που βγήκε στον αέρα. Έχουν γίνει τεράστιες δολοφονίες του Έθνους μας και φυσικά, από την Τράπεζα Ανατολής.

Τότε ήταν η εποχή που κατακλέφτηκε όλος ο πλούτος των Ελλήνων. Το θέμα ξεπερνάει λίγο τους Έλληνες, είναι κάτι πολύ πιο παλαιό από τους τότε Έλληνες της εποχής.

Τότε άνοιξαν κι όλες οι τράπεζες και στην Γερμανία και η FEDERAL RESERVE στην Αμερική. Εκεί αναπροσαρμόστηκε όλος ο πλανήτης. Άρα αυτό το κομμάτι είναι προσωπικό.

Τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια που έφερα για την Ελλάδα και 49,5 δισεκατομμύρια για την Κύπρο, είναι πάλι από δικό μου χαρτοφυλάκιο, είναι για να κάνουμε το ξεκίνημα. Ήταν για να μην πτωχεύσει, ούτε η Κύπρος, ούτε η Ελλάδα, γιατί ήταν να μου πτωχεύσουν τότε την Ελλάδα. Οπότε, είναι αυτά που σταμάτησα την πτώχευση.

Έπειτα πήρε μπροστά όλη αυτή η μηχανή και εμφάνισα τον πλούτο των Ελλήνων που κάθε μέρα αυτός ο πλούτος μεγαλώνει.

Δημοσιογράφος: Και γιατί δεν παίρνει το Ελληνικό Δημόσιο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Παίρνει, ποιος σας είπε ότι δεν παίρνει;

Δημοσιογράφος: Παίρνει από τα 600 δις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, από τα 600 δις, αλλά από τα Παγκόσμια Ταμεία.

Όλες οι μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα που εσείς νομίζατε ότι είναι πλούσιοι άνθρωποι και να είναι επιχειρηματίες και πιο έξυπνοι από εσάς, σας δηλώνω ότι δεν είναι έξυπνοι. Είναι απλά εμπλεκόμενοι σε πολύ μεγάλες στοές που έλεγχαν τον πλούτο της Ελλάδας.

Έχω ανεβάσει στο διαδίκτυο και φαίνεται και στην σελίδα της Παγκόσμιας Τράπεζας και του IFC ότι όλες οι μεγάλες εμπορικές βιομηχανίες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουν γίνει με χρήματα του Παγκόσμιου Πλούτου των Ανθρώπων.

Ακόμα και ο Σκλαβενίτης προκύπτει πόσα χρήματα πήρε άτοκα για 50 χρόνια για την ανάγκη…δηλαδή, έτσι όπως γίνεται στην Παγκόσμια Οικονομία, μέσω της ανάγκης, για παράδειγμα, στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα. Εγκρίνεται το project, οπότε, δίνουν σε κάποιους επιχειρηματίες δικούς τους.

Για παράδειγμα, ο Σκλαβενίτης χρηματοδοτήθηκε από τον Πλούτο των Ελλήνων και άνοιξε μεγάλα Super markets, υποτίθεται, για να εξυπηρετείται ο κόσμος.

Τα μπισκότα «Παπαδοπούλου» είναι και αυτά στην λίστα. Οι Αγγελόπουλοι, όπως έχω πει, με την Χαλυβουργική, δεν είναι καμιά ξύπνια οικογένεια. Είναι Μασόνοι και αυτό είναι.

Όπως και το ΙΚΕΑ που είναι ένας εβραίος, που ούτε τα κορδόνια δεν σου δένει, αλλά ήταν στην συγκεκριμένη στοά, στο «σκάλωμα» που πρέπει, τον επέλεξαν και σιγά, μην έχει και ποσοστά.

Όπως και το LIDL που ξεκίνησε με 1 δισεκατομμύριο από το IFC που σημαίνει INTERNATIONAL FINANCE CORPORATION που είναι μια θυγατρική της Παγκόσμιας Τράπεζας όπου εκτιμάει – τι να εκτιμήσουν βέβαια; Μόνο τους δικούς τους! Και είναι και λογικό, γιατί κι εγώ αύριο, εδώ στην Ελλάδα, business θα κάνουν μόνο οι Έλληνες.

ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Δημοσιογράφος: Σήμερα, πώς έρχεται ο Έλληνας Ιθαγενής και τον βοηθάτε στα οικονομικά του προβλήματα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ό,τι είναι να γίνει για τον Έλληνα πολίτη, θα γίνει μέσα από τα δικά του γραφεία.

Πρέπει να καταλάβετε κάτι ότι τα γραφεία δεν είναι του Σώρρα, αλλά των Ελλήνων.

Έχουμε 280 γραφεία στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα Μουδανιά και να συντονίσουμε τον κόσμο. Βέβαια, είναι μεγάλη η επικράτεια.

Δημοσιογράφος: Έχει γραφείο στο Πολύγυρο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως! Πρέπει να καταλάβετε ότι η Πολιτεία είσαστε εσείς! Τα ακίνητα είναι δικά σας. Όλος ο τζίρος που γίνεται, είναι από εσάς. Λεφτά έχουν μόνο οι Άνθρωποι, οι άλλοι δεν έχουν τίποτα.

Αυτό που λέτε εσείς «ελίτ», είναι ξεβράκωτα ζωντόβολα με ένα δήθεν SAVOIR VIVRE! Όταν θα έρθουν κοντά σας, θα δείτε πόσο ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια είναι αυτοί και πόσο αξιόλογοι είσαστε εσείς.

Και σήμερα, αυτό που φτιάχνω στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι που δεν τολμούσαν να μιλήσουν ή σε κανάλι, ή σε ραδιόφωνα, ή να βγουν έξω, κάνουν τεράστιες δράσεις και βλέπεις έξυπνους συνανθρώπους.

Σαφώς, υπάρχει μια τεράστια ανάμιξη, οι οποίοι είναι οι αυριανοί πολίτες που θα διοικήσουν την Ελλάδα!

Αν νομίζετε ότι αυτοί που έχετε, είναι αξιόλογοι, θα σας δείξω πόσο γελοία ανθρωπάκια είναι μπροστά σας, αλλά πρέπει να κατέβουν από εκεί που τα βάλατε εσείς και να έρθουν στο ίδιο σκαλοπάτι.

Φτιάχνουμε μια Ελλάδα στα δικά τους γραφεία, γιατί η Ελλάδα είναι των Πολιτών με ένα Δημοκρατικό Καταστατικό, όπου στα πρώτα Συμβούλια συντάσσονται 15-20 Έλληνες και ιδρύουν το γραφείο.

Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλές παραχωρήσεις. Στην Ελλάδα, ο κόσμος χάνει τα ακίνητά του. Υπάρχει ένας Ειδικός Νόμος, επειδή είμαστε πολύ συγκεκριμένοι και μπορεί να έρθει να μας νοικιάσει το ακίνητο για 10 ευρώ το μήνα. Είμαστε μια τεράστια Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Δημοσιογράφος: Και δεν μπορούν να τα εκποιήσουν…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν λέμε για τον «πλειστηριασμό». Έχουν βγάλει ότι μετά τον πλειστηριασμό είναι όλα εντός βαρών και φεύγουν όλοι έξω. Αλλά με αυτούς τους δικούς τους οργανισμούς σου παίρνουν τα ακίνητα, όλοι οι αλλογενείς, οι εβραίοι έρχονται στην Ελλάδα για να σου πάρουν την μεγάλη σου περιουσία.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία τώρα, στο μεγάλο Πολιτικό Φορέα, στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, έρχεσαι γράφεις το ακίνητο σου για 10 ευρώ το μήνα, οπότε δεν υπάρχει δολιότητα πουθενά, γιατί το δίνεις στον αγώνα με ένα ειδικό penalty για όσα χρωστάς στην τράπεζα και ας έρθει η τράπεζα να το πάρει από εμάς.

Έτσι λοιπόν έχεις το ακίνητο σου μέχρι να έρθει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και να στο δώσει πίσω, γιατί έχω πει ότι στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα βάλουμε ένα μεγάλο Χ που σημαίνει ότι δεν χρωστάς πουθενά και μπαίνεις σε μια μεγάλη ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Ωστόσο, αγωνίζεται για τον αγώνα, δεν στο παίρνει κανείς. Είναι παράνομο και να στο ακουμπήσει την Τράπεζα, γιατί οι τράπεζες έχουν πληρωθεί για όλα τους τα χρήματα που εμείς τα έχουμε δώσει.

Δημοσιογράφος: Ακριβώς, με όλες αυτές τις ανακεφαλοποιήσεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, βλέπετε κάτι το πάρα πολύ παράνομο και τώρα, ο κόσμος πρέπει να τρέξει και να αγκαλιάσει τον Πολιτικό του Φορέα και ό,τι έχει βάζει, εσύ έχεις το ακίνητο, ο άλλος έχει κάτι άλλο κι όλοι μαζί έχουμε μια τεράστια δύναμη.

Εσύ είσαι δημοσιογράφος, αυτός δικηγόρος, ο άλλος τεχνικός. Ξέρετε, υπάρχει ένα τεράστιο συνεργείο στην Ελλάδα, που κατασκευάζει τα γραφεία μας.

Είμαστε οι μόνοι που δεν χρωστάμε ούτε μια δεκάρα, είμαστε κύριοι…

Δημοσιογράφος: Αυτό το λέτε, γιατί οι άλλοι χρωστάνε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι άλλοι, εκτός των άλλων, χρωστάνε και της Μιχαλούς. Δηλαδή, είναι αδιανόητο να κυβερνάει τόσα χρόνια η Ν. Δημοκρατία και να χρωστάει 500 εκατομμύρια σε τράπεζες, που τα λεφτά των τραπεζών είναι των φορολογούμενων Ελλήνων.

Είναι αδιανόητο τα κανάλια να χρωστάνε 600-700 εκατομμύρια και…φτου και βγαίνω.

Όλοι μαζί είναι μια ανώμαλη τρανσέξουαλ παρτούζα, θα το πω. Τόσο πόρνες όλοι μαζί! Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Το ΠΑΣΟΚ τα ίδια! Αυτό το κανάλι του ΚΚΕ το 902 χρωστούσε 600 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά, πουλήθηκε για 1 εκατομμύριο.

Παιδιά, ό,τι έχει γίνει, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Θα τα πάω μέχρι το τέλος. Δεν θα ξέρουν από πού θα φύγουν! Δεν υπάρχει για μένα! Είναι ένα ίσωμα! Θα τα ισοπεδώσω όλα!

Ό,τι έχεις κάνει, θα το πληρώσεις. Ακόμα και για αυτούς που έχουν πεθάνει, οι απόγονοι θα δουλεύουν μέχρι να ξεχρεώσουν. Δεν θα χαριστώ σε κανέναν.

«ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ»

Δημοσιογράφος: Έχουμε εδώ λοιπόν τον Πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με τα διακριτικά Ε.ΣΥ. Αυτό δεν είναι το άλλο ΕΣΥ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το ίδιο είναι αλλά εμείς είμαστε η Μεγάλη Πραγματική Ίαση.

Δημοσιογράφος: Στις εκδηλώσεις που κάνετε, εμφανίζετε ντοκουμέντα και λέτε κάποια πράγματα για όλο αυτό το σύστημα που υπάρχει σήμερα. Ο λόγος που κατηγορείτε το σύστημα ποιος είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το κατηγορώ εγώ το σύστημα. Το σύστημα, όπως σας είπα, είμαστε εμείς! Άρα, είναι ατυχής η ερώτηση! Εμείς οι Άνθρωποι είμαστε το σύστημα, αυτοί είναι καθεστώς!

Αν λέτε λοιπόν ότι κατηγορώ το καθεστώς, εγώ δεν κατηγορώ το καθεστώς.

Η κατηγορία σημαίνει ότι αν έχεις μια κατηγορία, κανείς δεν ξέρει αν είναι ψεύτικη ή αληθινή και πάμε στα δικαστήρια για να δούμε είναι η κατηγορία.

Εγώ λοιπόν δεν κατηγορώ το καθεστώς, γιατί δεν αποδίδω τίποτα ψεύτικο. Εγώ αποδίδω μια πραγματικά διαπίστωση, μια ρεαλιστικότητα που συμβαίνει κάθε μέρα, από τότε που εμφανίστηκα και πριν και τώρα.

Αναμεταδίδω την πραγματικότητα και διαπιστώνουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που διαπιστώνω εγώ, το διαπιστώνουν όλοι οι Έλληνες.

Δημοσιογράφος: Σας είχαν κατηγορήσει ότι δεν υπάρχουν τα 600 δις και πήγατε στα δικαστήρια.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό λοιπόν είναι κατηγορία. Ακριβώς, αυτό όπως το είπατε! «Με κατηγορούσαν». Οπότε, δολίως ή μη, με κατηγορούσαν!

Πήγαμε στο δικαστήριο. Βεβαίως, εγώ πήγα στο δικαστήριο με 4 κατηγορίες.

Επειδή έβαλα τα 600 δις στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία κατατεθειμένα στον Έλληνα Πολίτη, όχι στην εταιρεία «Ελληνική Δημοκρατία». Υπάρχει εταιρεία «Ελληνική Δημοκρατία» στο Βερολίνο. Έτσι διοικείται η Ελλάδα! Δεν το ξέρατε;

Δημοσιογράφος: Όχι! Έχω μείνει άναυδος τώρα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και υπάρχει κι άλλη με έδρα στην Ουάσιγκτον! Αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι εταιρεία για την Παγκόσμια σκηνή. Ο Κυρίαρχος Έλληνας ιθαγενής τώρα εμφανίζεται. Δηλαδή, έχουν κάνει πάρα πολλά άσχημα στην χώρα μας.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, η εκάστοτε κυβέρνηση αναλαμβάνει την διοίκηση της εταιρείας; Αυτό θέλετε να μου πείτε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό το δηλώνουμε με στοιχεία που εμφανίζεται στις σελίδες της Ενωμένης Ευρώπης ότι η Ελληνική Δημοκρατία με έδρα το Βερολίνο είναι από το 2006 και δεν λέω εγώ! Το λένε αυτοί!

Άρα, λοιπόν, εγώ δεν κατηγορώ. Αυτοί με κατηγόρησαν! Εγώ δεν κατηγορώ την στιγμή που υπάρχει ιδιωτική εταιρεία Washington D.C Ελληνική Δημοκρατία.

Άρα, μιλάμε για ιδιωτικές εταιρείες με ιδιωτική Αμερική από το 1934. Ναι, αλλά εγώ είμαι ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ, άρα εκπροσωπείται από τον κόσμο, άρα ο κόσμος αναλαμβάνει.

Έχουν φτιάξει λοιπόν μια δεύτερη πλατφόρμα και σε διοικούν!

Άρα, αύριο ο Ελληνικός λαός μπορεί να πάρει μια πολύ σοβαρή θέση. Είναι θέμα Ελληνισμού και Έλληνα Πολίτη. Εκεί φωνάζω λοιπόν!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας; Γιατί δεν αντιδράει ο κόσμος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό πάμε να κάνουμε. Ακούστε, αν το λες έτσι μεμονωμένα, είναι σαν να είσαι στο καφενείο και να πας να γκρινιάζεις στην γυναίκα σου. Επί του δια ταύτα, δεν έχεις κάτι να πεις.

Σήμερα, με την πλατφόρμα και την λεωφόρο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όπου εσύ αύριο, μπορείς να ανοίξεις εδώ στα Μουδανιά, ή οπουδήποτε στην επικράτεια, τον Αυτόνομο Ελληνικό Οργανισμό της Ελλήνων Συνέλευσις με τα Συμβούλια σου και τα πάντα και να εκπροσωπηθείς.

Δηλαδή, πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό το Σύστημα που έχουμε είναι της πραγματικής Δημοκρατίας, που σημαίνει ότι δεν σου στέλνει η Αθήνα να σου πουν ποιον θα ψηφίσεις στα Μουδανιά.

Αυτό απαγορεύεται στην βάση και στην αρχή την δικιά μας.

Πρέπει στο συγκεκριμένο γραφείο των Μουδανιών που θα μαζευτεί ο κόσμος που μπορεί να είναι και 4-5 γραφεία στην περιοχή, ανάλογα με τον πληθυσμό, θα πρέπει όλα αυτά να συγκεντρωθούν για να βγάλουν τους Εκπροσώπους τους με μια εκλογική διαδικασία 3 μέλη και αυτά τα 3 μέλη θα πάνε σε κληρωτίδα.

Άρα, αδύνατον εσείς να αφήσετε να περάσει από εσάς κάποιος που δεν τον ξέρετε. Εσείς γνωρίζεστε όλοι. Ξέρετε τους ανθρώπους σας! Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κάποιος εβραίος, μασώνος, ρουφιάνος, κάποιος που να κάνει κακό στον Δήμο σας, γιατί η πραγματική Δημοκρατία είναι το Κρατείν του Δήμου.

Εσείς είσαστε η Δύναμη και εσείς μας φέρνετε τον Εκπρόσωπο σας στην κεντρική σκηνή.

Θα τον ανακαλείτε ό,τι ώρα γουστάρετε και αμέσως έρχεται ο δεύτερος, που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει κανένας ποτέ να περάσει έναν αλλογενή εκεί μέσα.

Δημοσιογράφος: Πώς είσαστε σίγουρος εσείς και η οργάνωση ότι δεν θα συμμετέχει και κάποιος που είναι υβρίδιο, ράτσα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν μας πειράζει λεβέντη μου αυτό!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ ΠΑΛΙ.

Αμέσως πιο πάνω έχει ΦΙΛΤΡΑ. Θα πάει στην Διαδημοτική.

Η Διαδημοτική ελέγχει τα Στελέχη και το Σώμα. Πιο πάνω θα πάει στο Συνέδριο, δηλαδή στην Βουλή. Δηλαδή, η Βουλή η δικιά μας είναι 144. Τελειώσαμε!

Μα και εκεί για να ψηφιστεί Νόμος πρέπει να πάει στην Γερουσία και τελικά πρέπει να πάει στο Συμβούλιο των 9 που το Συμβούλιο αυτό εγκρίνει αν όλα είναι σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα και κατεβαίνει στην Βουλή προς ψήφιση.

Θέλω να πω ότι υπάρχουν τέτοια φίλτρα πια που ό,τι Νόμος θα βγαίνει, θα είναι βάσει των Πρωτοκόλλων.

Τα Πρωτόκολλα είναι 33 και είναι Τέλεια! Είναι η ίδια σου η Δημιουργία!

Άρα, ό,τι βγάλεις από εκεί θα είναι τέλειο και ποτέ εκπρόσωπος σου δεν θα μπορεί να σε ξαναπουλήσει κι όχι να τον έχεις 5 χρόνια πάνω και να σου απεμπολεί την Εθνική σου Κυριαρχία και να σου σκοτώνει την ίδια σου την ζωή και να σε πουλάει σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά.

Άρα λοιπόν εσείς ξέρετε τον Πολίτη. Εσείς θα τον φέρετε και θα μας δείξετε ποιον θέλετε να σας εκπροσωπήσει. Εμάς όποιον και να μας φέρετε το ίδιο είναι.

Δημοσιογράφος: Θα έλεγα ότι στα λεγόμενα σας είσαστε κατά του Σιωνισμού.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως! Δεν το συζητάμε! Εγώ θα λιώσω τον Σιωνισμό στον πλανήτη. Καταρχάς, ο Σιωνισμός είναι καταδικασμένος από τον ΟΗΕ, από το Παγκόσμιο Δικαστήριο. Το γνωρίζετε;

Δημοσιογράφος: Όχι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως! Είναι καταδικασμένος ως πλέον ρατσιστικός και αιμοσταγής συνδυασμός.

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά αυτοί σήμερα κυβερνούν τον πλανήτη!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σας λέω, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!

ΓΙΑ ΕΣΑΣ…ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Είναι σαν τα πουσταριά. Τα πουσταριά στον πλανήτη και τα ανώμαλα είναι μόνο 1,5%. Όταν διαφημίζονται νομίζεις ότι όλα τελείωσαν, ότι δεν υπάρχει άντρας, δεν υπάρχει γυναίκα. Αλλά, όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις έναν πραγματικό λαό που δεν έχει καμία σχέση με αυτά.

Στον Πλανήτη θα γίνει ό,τι γουστάρει ο Άνθρωπος!

Ας αποφασίσει ο Άνθρωπος τι θα κάνουμε και τι θέλει και εμείς θα το εκτελέσουμε.

Όλα τα άλλα είναι απλώς διαφημίσεις και δεν τις ακούω.

Όπως ότι στην Ελλάδα, κυβερνούν οι μασόνοι.

Τίποτε δεν είναι και τους τρώει το σύστημά τους. Ξέρετε κανέναν μάγιστρο να επέζησε; Όλοι αυτοκτονούν! Τυχαίο που αυτοκτονούν όλοι; Για σκεφτείτε το!

Άρα, μην ανεβάζουμε αυτά τα ζωντόβολα και δεν θα πω «ζωντόβολο» το πλάσμα, θα πω την ίδια την λειτουργία του δικού τους συστήματος.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ»

Όλα αυτά διαλύονται, δεν βλέπετε τι γίνεται στον πλανήτη; Τελειώνουν! Το θέμα είναι ότι εσύ πρέπει να καταλάβεις. Είναι θέμα καθαρά του Πολίτη που ο καθένας σήμερα είναι αγκιστρωμένος και σκαλωμένος στην Καθεστωτική Μηχανή, ενώ ο ίδιος είναι το Σύστημα.

Αν αυτό το καταλάβει, ας ζήσει μαζί μας, στο «συγχωράμε» που σημαίνει Συν-χωράμε, χωράμε όλοι μαζί.

Θέλω να καταλάβετε ότι το μέλημα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και της Ελλάνιας διαδικασίας, δεν είναι να σκοτώσει και να αφανίσει. Θέλω να αλλάξουμε το android.

Σήμερα ο Ελληνισμός για εμάς είναι μια ΑΛΧΗΜΕΙΑ. Δεν υπάρχει καλό και κακό, αν κουβεντιάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο κι όχι στην καθημερινότητα. Δεν υπάρχει αρνητικό ή θετικό για τον Ελληνισμό.

Τι σημαίνει αυτό: Αυτό είναι θετικό, ωραία! Είναι θετικό για σένα η πίεση; Μα, θα πάθεις εγκεφαλικό!

Αν θα είσαι μείον, θα είναι κακό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλό και κακό. Και το θετικό μπορεί να σου κάνει πολύ κακό και το αρνητικό επίσης.

Ουσιαστικά, είσαι η ΜΕΣΟΤΗΤΑ. Δηλαδή αν έχεις υπόταση, είναι αρνητικό, είναι κακό. Γιατί αν έχεις υπέρταση, είναι καλό; Πάρε 7 εγκεφαλικά να μάθεις. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Ουσιαστικά, σήμερα, οι Άνθρωποι που μπορούν να παράξουν Ανέλιξη για αυτούς και να παράξουν Πολιτισμό, σήμερα δεν μπορούν, γιατί ζουν στις Αντι-Αξίες δηλαδή ενάντια στην Νομοτελειακή διαδικασία της Ύπαρξης τους.

Αυτό το Android πρέπει να αλλάξουμε.

Εγώ, δεν θα φέρω άλλους ανθρώπους για να ζήσουν εδώ, που σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος της σκέψης των ίδιων.

Καμία σημασία δεν έχει, αν είναι προδότης, είτε είναι βλάκας. Αυτόν που λες εσύ «χαζό», δεν είναι χαζός, απλά έχει «άνεση».

Η φτώχεια στον Νου και στην τσέπη φέρνει την «άνεση» και αυτή η «άνεση», είναι η Βούληση του.

Άρα, πρέπει να αλλάξει βούληση κι αυτός, αλλά κι αυτός που παίρνει την Αφθονία του κόσμου πρέπει να αλλάξει Βούληση. Βλέπεις ανθρώπους φιλάργυρους που μαζεύουν την Αφθονία του κόσμου και μετά πεθαίνουν, δηλαδή, ουσιαστικά κάνουν μόνο κακό, δεν πήραν τίποτα μαζί τους, άρα έχουν πάρει την Αφθονία όλου του κόσμου, την έχουν μαζέψει, στο τέλος χάνουν και την δική τους και αυτό που έμεινε, είναι ένα άσχημο, κάκιστο αποτέλεσμα σε αυτόν τον κόσμο από τον οποίο έφυγε και που πρέπει να έρθουν οι επόμενοι.

Άρα, λοιπόν πρέπει να γίνει μια διαχείριση και η Αλχημεία του Ελληνισμού είναι αυτή.

Η Αλχημεία του Ελληνισμού είναι αυτή: να φέρω όλα αυτά τα κύτταρα για να αρχίσουν να παράγουν ξανά.

Ουσιαστικά, όπως είπα, είναι να αλλάξουμε το Android που δουλεύει τελείως στην κατηφόρα και τελείως αρνητικά. Αν το βάλω να δουλεύει τελείως θετικά, θα παράξω το ίδιο αποτέλεσμα της αρνητικότητας.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ANDROID ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΣΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ Η ΔΥΣΚΟΛΟ! ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ… ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ…»

Δημοσιογράφος: Το δύσκολο είναι όμως ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό, δεν μπορεί να το βρει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από την αρχή, αρχίσαμε με τα «δύσκολα». Γιατί βάζεις ταμπέλες; Για μένα είναι πολύ εύκολο. Δύσκολο είναι για σένα! Αυτό που για σένα είναι δύσκολο, για μένα μπορεί να είναι εύκολο!

Δημοσιογράφος: Εγώ κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να μπορέσω να εκμαιεύσω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλά, όλοι αυτό λέτε. Μην κάνεις του διαβόλου, κάνε του αλλουνού. Δεν είναι το θέμα να κάνει τον δικηγόρο του διάολου.

Πρέπει να κατανοήσουμε τις έννοιες. Ποιον δικηγόρο του διαβόλου να κάνεις; Έχει δικηγόρο ο διάβολος; Αφού ο ίδιος ο διάολος είναι δικηγόρος.

Οπότε, μην κάνεις τον δικηγόρο του διαόλου. Δεν χρειάζεται αυτός! Είναι ο ίδιος δικηγόρος!

Δημοσιογράφος: Είναι έκφραση!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΔΥΣΚΟΛΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΕΥΚΟΛΑ». ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ.

ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.

«Ναι», μου λες τώρα, «είναι πολλά»! Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω την έκπτωση, ούτε να ψαλιδίσω τα ποσά.

Δημοσιογράφος: Για αυτά τα ποσά που εσείς λέτε ότι καταθέσατε στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πέρα από τα ποσά, ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Απαξιώνεις αύριο όλα αυτά που ζεις και παίρνεις τα δικά σου.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ!

Δημοσιογράφος: Όμως μπήκαν να μας χαλάσουν αυτό που ονομάζεται Γένος από εσάς.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το κάνουν πολλά χρόνια αυτό. Σε έσφαξαν τα δόγματα εδώ και πολλά χρόνια. Την ιστορία την έγραψαν αυτοί. Λέτε για μίσος, αλλά δεν είναι μίσος, εγώ δεν μισώ κανέναν!

Μπορεί αύριο να σταματήσουν αυτό που κάνουν και να πάμε σε μια πραγματική πορεία, την δική μας. Ζείτε εσείς, ζούμε και εμείς!

Δημοσιογράφος: Εμείς ζούσαμε πάντα. Εμείς δεν ήμασταν εναντίον τους ποτέ! Αυτό τότε γύρω στο 300 μας έσφαξαν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο τότε μας έσφαξαν; Από πολύ παλιά το έκαναν. Τότε έχουμε την πρώτη Σκυθόπολη, όπου σε έβρισκαν σε έσφαζαν

Δημοσιογράφος: Δεν τα ξέρουν όμως οι Έλληνες αυτά!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς, γιατί σε διοικούν αλλογενείς από τότε και την ιστορία την γράφουν αλλογενείς και εμείς το επιτρέπουμε.

Δημοσιογράφος: Ξέρετε ότι κόβουν και τον Μ. Αλέξανδρο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, έβγαλαν ταινία τώρα ότι ο Μ. Αλέξανδρος τα είχε με τον Ηφαιστίωνα.

Εγώ πραγματικά λυπάμαι ρε Έλληνες, που δεν βγήκε ένα Υπουργείο Εξωτερικών να κάνει ένα διπλωματικό επεισόδιο στο πλανήτη και να τους τινάξει στον αέρα, που σήμερα ο πλανήτης κινείται με το Ράιχ, την Ρώμη του μεγάλου Αλεξάνδρου. Και σήμερα, καθόμαστε και συζητάμε για Ρωμαίο, για κάθε κερατά και σιωνισμό.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΙΩΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Δημοσιογράφος: Κάποιοι λένε ότι τελειώνει ο χρόνος και κάποια στιγμή θα έρθουν αυτοί που είναι έξω από την γη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μην ακούτε μαλακίες τώρα που λέει ο κάθε κερατάς.

Όλα αυτά τα δημιουργούν τα ίδια ζωντόβολα και είναι στην περίοδο του χάους. Κάποιοι έχουν φάει την πετριά στο κεφάλι. Άλλος κάνει βόλτα με διαστημόπλοια, άλλος καβαλάει κατσαρόλες. Όλα αυτά, τα δημιούργησαν οι ίδιοι. Ακόμα και το αρχαιοελληνικό κομμάτι, αν θέλετε, αυτοί το έχουν δημιουργήσει. Οι πιο πολλοί αρχαιο-ελληνιστές είναι μασόνοι. Εκεί είναι πολύ μεγάλο θέμα.

Θέλουν το χάος για να σε φτάσουν στην άκρη του γκρεμού. Αυτές είναι γελοιότητες.

Δεν θα έρθει κανείς παιδί μου, με καμία κατσαρόλα.

Όλες οι τεράστιες Ελλάνιες δυνάμεις μπορούν να μετακινηθούν όπου θέλουν σε όλη την αυτοκρατορία με πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες κι όχι με αυτές τις γελοιότητες. Ό,τι υπάρχει εδώ στην γη, είναι εδώ.

Δημοσιογράφος: Πού είναι κρυμμένες αυτές οι δυνάμεις; Στο μυαλό του Ανθρώπου;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι θέμα μυαλού. Θα πω αυτό και θα σταματήσω εδώ, γιατί μετά από αυτό η συζήτηση μπορεί να γίνει γελοία και θα αρχίζω να βρίζω από την αγανάκτηση για το τι έχουν κάνει στους ανθρώπους μας.

Όταν βλέπεις την μάνα σου να είναι γονατιστή και να σέρνεται για να πηγαίνει σε μια παντόφλα για να την κάνει καλά, πρέπει ή να μαστιγώσω την ίδια, ή να σκοτώσω αυτά τα ζώα που την έκαναν έτσι ή να αυτοκτονήσω εγώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις!

Ένα άλλο παράδειγμα για να καταλάβεις είναι σαν να υπάρχει μια κοπέλα που την βιάζουν δέκα μέσα στον δρόμο.

Πάω λοιπόν να σώσω αυτή την κοπέλα που την βιάζουν, τους διώχνω και αυτοί κάθονται στην άκρη και γελάνε και η κοπέλα μου λέει: «Τι κάνεις; Γιατί με σταμάτησες;». «Μα, σε βιάζουν!» «Όχι» λέει, «αυτό μου το έστειλε ο θεός για να με δοκιμάσει».

Αυτό συμβαίνει σήμερα! Η γυναίκα, αυτή που την βιάζουν, νομίζει ότι αυτό είναι θεϊκό και την βιάζουν για να την δοκιμάσει ο θεός της. Καταλαβαίνετε τι λέμε; Άρα, φτάνουμε σε τέτοια παραδείγματα.

Εσείς πρέπει να καταλάβετε ποιοι είσαστε και να καταλάβετε την Κοσμόθεαση σας. Η Κοσμοθέαση είναι αυτό που λέει η λέξη: Κόσμος και Θέαση και Κόσμος δεν είναι ούτε τα Μουδανιά, ούτε η Ελλάδα, ούτε η γη. Κόσμος είναι όλο περιβάλλον που είναι κοσμικό, αστρικό. Κόσμος σημαίνει πολλά σύμπαντα μαζί.

Δεν ξέρεις καν την γη, δεν ξέρεις καν την Θεσσαλονίκη, αλλά περπατάτε σε άλλες διαστάσεις. Να μαζέψετε τα μυαλά σας και σιγά-σιγά, θα μπείτε σε κάποιες διαδικασίες.

Αυτό πρέπει να γίνει μαζί με την Κοινωνία, ως Ανέλιξη.

Ο μεμονωμένος που πετάει και ταξιδεύει ως γραφικός….θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα τα ουφολογικά βιβλία τα γράφουν μασόνοι, εντελώς τυχαία.

Πρέπει να ξέρετε ότι το 85% του κόσμου πίνει ψυχοφάρμακα και είναι μετά την εποχή του Φρόυντ, το 1920, τυχαίο ότι είναι Εβραίος;

Όχι, δεν υπάρχει τύχη, γιατί θα κουτουλούσαν οι πλανήτες, έχω πει. Άρα, έχουμε έναν Εβραίο Φρόυντ και καθιερώνει τις ψυχιατρικές κλινικές.

Μια φορά, ρώτησα ένα ψυχίατρο: «επιστήμονας είσαι;» «ναι» μου λέει. «Οκ! Για να συζητήσουμε να μιλάμε, θα πρέπει να μου ορίσεις την ψυχή, όπως ο παθολόγος μου ορίζει την καρδιά. Ο παθολόγος έχει την καρδιά στα χέρια του. Την βλέπει, την κοιτάει, οπότε ξέρει πώς είναι η καρδιά, ξέρει πώς κυκλοφορεί το αίμα βλέπει ότι η δικιά σου καρδιά δεν έχει τόσους παλμούς και σου λέει τι πρέπει να κάνεις. Άρα, την ορίζει. Εσύ όμως είσαι ψυχίατρος και για να συνεχίσουμε να μιλάμε θα πρέπει να μου ορίσεις την ψυχή». Δεν ξέρει κανένας!

Οπότε, δεν γίνεται να είσαι ψυχίατρος, δηλαδή γιατρός της ψυχής, αλλά τελικά να δίνεις ψυχοφάρμακα σαν πρεζέμπορας και να καταστέλλεις το σώμα και να λες ότι γιατρεύεις την ψυχή!

Ζούμε κάτι εντελώς παράλογο σε αυτόν τον πλανήτη μας. Σήμερα, μετά Φρόιντ εποχή έχουμε χιλιάδες ψυχολόγους, χιλιάδες εξομολόγους που διαλύουν τον κόσμο κι όλους αυτούς θα τους μαστιγώσω όλους μαζί που διαλύουν την κοινωνία μου και θα μπει στον πολίτη μια σειρά, στην Νόηση, στο μυαλό και στην Γνώση κι όχι ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει που σου διαλύει το μυαλό.

Έχει σημασία να κάνετε ένα ρεπορτάζ με τα Πρωτόκολλα και με τους 3 Πολιτειακούς Νόμους για να δεις, τι δεν μπορείς να κάνεις!

Σήμερα λοιπόν είναι τραγικά τα πράγματα, να βλέπεις κόσμο, με κάποιους πληρωμένους βέβαια, γιατί αυτό είναι λίγο σαν το παιχνίδι με τον παπατζή, πληρώνεις τον πρώτο που σέρνεται και ακολουθούν κι οι άλλοι.

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..»

Δημοσιογράφος: Επειδή, δεν έχουμε άλλο χρόνο, να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Είσαστε ικανοποιημένος από την αποδοχή του κόσμου προς εσάς κι αν η Ελλήνων Συνέλευσις θα κατέβει στις εκλογές.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το συζητάμε! Εμείς περιμένουμε εκλογές. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας. βέβαια να καταθέσω το εξής:

Το μεγάλο δισκοπότηρο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι να πάμε σε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Ξέρετε, ότι όλο αυτό το δικαϊκό πολυνομικό σύστημα με όλους αυτούς τους χιλιάδες νόμους…σήμερα έχουν γίνει 80.000 περίπου φορολογικοί νόμοι. Ξέρεις κανέναν; Ποιον εξυπηρετεί αυτό το πολυνομικό σύστημα; Υπάρχει χιλιάδες Νόμοι και τελικά, δεν υπάρχουν πόλεις. Είναι μια τραγικότητα.

Όταν έρχεται σαββατοκύριακο, βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που έχει χρηματοδοτήσει την πόλη του με εκατομμύρια, να φεύγει να μην την βλέπει. Έρχεται καλοκαίρι κι όλοι φεύγουν. Δεν θέλουν να βλέπουν την πόλη. Τελειώνουν οι διακοπές και λένε «πωπω που θα ξαναπάω!». Δηλαδή, έδωσαν τόσα χρήματα για κάτι που δεν τους αρέσει;

Πρέπει να πάμε στην βάση. Θα δείτε λοιπόν ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, βεβαίως θα πάει στις εκλογές και θα πάρει τα σκήπτρα της χώρας και οι Έλληνες θα διοικήσουν την πατρίδα τους. Βέβαια, μετά θα πάμε σε μια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Οπότε, όλο αυτό το πολυνομικό σύστημα που δεν εξυπηρετεί κανέναν, θα πάμε σε μια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ώστε να χαράξουμε τα Πρωτόκολλα.

Τελικά, όλα τα Συντάγματα βγήκαν με Εθνοσυνελεύσεις. Σωστά; Σας λέω λοιπόν ότι μέχρι τώρα, όλες ήταν ψεύτικες! Όπως και στην Αμερική, η Εθνοσυνέλευση που έγινε και αυτή ψεύτικη ήταν.

Δημοσιογράφος: Δεν είναι καν Έθνος η Αμερική.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε αυτό έχετε δίκιο, αλλά δεν μπορούσαν να το πουν διαφορετικά και το είπαν «Εθνοσυνέλευση». Έγινε όμως μια Εθνοσυνέλευση όπου χάραξαν πώς θα φτιάξουν το status για να φτιάξουν τον νόμο.

Εγώ, προσωπικά και το δηλώνω, δεν έχω δικαίωμα να βγάλω Νόμο. Ακόμα και αν είναι καλύτεροι από τους άλλους, θα είναι δικοί μου και δεν θα είναι του Έθνους μου.

Εμείς, αγαπητέ μου, σε μια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που ο πολίτης θα είναι με το ονοματεπώνυμό του θα ψηφίσει να εγκαθιδρυθούν τα Πρωτόκολλα. Άρα, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ STATUS ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Και προκαλώ όλους σας, από τα 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που υπάρχουν, 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ και 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, να βγάλετε έναν Νόμο που με αυτά τα Πρωτόκολλα θα κάνετε κακό σε άλλον άνθρωπο, ή ράτσα ή οπουδήποτε. Να δείτε ότι δεν μπορείτε!

Άρα, κλειδώνει προς το Τέλειο, στην Ιδανική Πολιτεία ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει κακό σε οποιοδήποτε πλάσμα και σε ο,τιδήποτε στο περιβάλλον.

Από την άλλη δεν υπάρχει κανένας που να κάνει κακό και να εισρέει στην Πολιτεία, ο,τιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει την Πολιτεία.

Μιλάμε για ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ως ΑΞΙΑΚΟ. Όλοι μιλάνε για Αξίες και Αρχές, αλλά δεν υπάρχουν!

Αν δεν έχεις ΑΞΟΝΑ που θα ορίσεις τον κύκλο; Αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε σημείο αναφοράς. Υπάρχουν ομάδες, στοές, από κάθε κερατά, από υβρίδια, ζώα, από δαίμονες και φανταστικά πρόσωπα, όπως στο Σύνταγμα σου. Και μιλάμε τώρα για Ιερές Σύνοδοι να διοικούν κράτη; Αυτά όλα θα αλλάξουν σε μένα.

Όποιος έχει πάρει την γη των προγόνων μου και την έχει τόσα χρόνια και σκοτώνει τους ανθρώπους μου, είναι μπροστά μου και ήρθε η ώρα που θα τα πάρω όλα πίσω.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ…

Θα γίνει ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Ξέρετε τι είναι Σεισάχθεια! Είναι δυνατόν τώρα να μην έχουμε ούτε να πεθάνουμε; Ξέρετε τι είναι να μην μπορείς να έχεις να πάρεις ένα τάφο για να θαφτείς, που για μένα απαγορεύεται να θάβεται ο κόσμος. Είναι τρελό!

Ξέρετε, τι είναι τα έντομα στον πλανήτη να είναι 150 φορές παραπάνω από το βάρος των ανθρώπων, αλλά τελικά το πρόβλημα στον πλανήτη να είναι ο Άνθρωπος; Και να σου λένε ότι είμαστε και πολλοί;

Πρέπει να καταλάβετε τι σας λέω, να καταλάβετε τι έχει γίνει.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΟ ΛΥΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα, σας ευχαριστούμε πολύ. Να πούμε ότι το Σάββατο έχετε εκδήλωση στον Πολύγυρο, στις Κρύες Βρύσες. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, όπως γίνεται πάντα στις εκδηλώσεις σας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αυτές οι εκδηλώσεις είναι του ίδιου του λαού. Δεν είναι δικές μου. Εγώ δεν αναζητώ ψήφο.

Εγώ αναζητάω Ελλάνιες Ψυχές να ενωθούν να φτάσουμε σε ένα τέλειο γύρισμα του πλανήτη, ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Από αυτό που βλέπουμε σήμερα, ακριβώς το αντίθετο για να προχωρήσουμε σε μια πραγματική ΑΝΕΛΙΞΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΠΥΛΩΝ!

………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΠΗΓΗ :  https://alfeiospotamos.gr/?p=26207

Χρόνος ανάγνωσης: 28 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 28 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ