Η ΓΚΡΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (στα παιδια μας, αναφερομαι…)

Dennis Hoidas

(Απο Ελένη Παπαδοπούλου)

Επειδή νομίζετε ότι εμείς δεν έχουμε Γκρέτες.

Στην Ελλάδα λειτουργούν διάφοροι “θεσμοί”, όπου οι έφηβοι παριστάνουν τους πολιτικούς, τους διπλωμάτες, τους μελετημένους και φιλοσοφημένους ανθρώπους με κοστούμια και γραβάτες. Προγράμματα που τρέχουν μέσα στα σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά πώς να είναι ειδικοί επί παντός επιστητού και να μηρυκάζουν τις ανοησίες που τους μαθαίνουν αντιστοίχως ανόητοι στο σχολείο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κοινωνικής αδικίας, δικαιωμάτων του παιδιού, περιβάλλοντος, ΜΚΟ κτλ κτλ.

Ο πρώτος θεσμός είναι η περίφημη Βουλή των Εφήβων. μια γελοιότητα από τις λίγες, όπου μικρομέγαλα μας κουνάνε το δάχτυλο, γιατί ο κόσμος που τους φτιαχνουμε δεν είναι του γούστου τους και αυτοί θα τον αλλάξουν κατακεραυνώνοντας μας με τα συγκλονιστικά τους επιχειρήματα. Περηφάνεια οι γονείς των Εφήβων ωστόσο.

Περνάμε στους υπερεθνικούς φορείς. Η πιο ελαφριά μορφή είναι το EUROSCOLA, όπου μαθητές επισκέπτονται για μία ημέρα το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, συναντάνε μαθητές από άλλες χώρες και αναπαριστούν μία συνεδρίαση, όπου χωρισμένοι σε ομάδες συζητούν για κάποιο θέμα από τα SOS που ανέφερα πιο πάνω. Ωραία εμπειρία το ταξίδι και η επίσκεψη, αν δεν πάρει κάποιος στα σοβαρά την συνεδρίαση.

Ο άλλος φορέας και ο πιο επικίνδυνος και απαράδεκτος είναι τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία ανέδειξαν και ως ποπ σταρ την Γκρέτα. Σε ένα μαθητικό πρόγραμμα, ονόματι MUN, τα παιδιά, και παιδιά Γυμνασίου, αναπαριστούν τους διπλωμάτες εκπροσωπώντας όχι την χώρα τους, αλλά άλλες χώρες. Τα Ελληνάκια π.χ. εκπροσωπούν και μιλάνε για τα δικαιώματα στο Αφγανιστάν, για τον Πακιστάν, για τα Αραβικά Εμιράτα. Οι συζητήσεις έχουν να κάνουν κυρίως με τα δικαιώματα. Κοστουμογραβατωμένα ανθρωπάκια συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα σχολεία ανά την Ελλάδα, που συμμετέχουν στον πρόγραμμα και μιμούνται τις συνεδριάσεις του ΟΗΕ.

Περήφανοι οι γονείς που τα παιδιά τους είναι διπλωμάτες ξεπαραδιάζονται για να πληρώσουν συμμετοχή και έξοδα διαμονής σε μία γελοία διαδικασία, που το μόνο εφέ που έχει στα παιδιά τους είναι αφενός να τους σακατέψει το μυαλό με ορθοπολιτικές ανοησίες, αφετέρου να ενισχύσει τον ναρκισσισμό τους. Φυσικά το όλο πρόγραμμα καμία σχέση δεν έχει με τις συνεδριάσεις των ΗΕ, αφού εκεί εκπρόσωποι των χωρών είναι διπλωμάτες της κάθε χώρας και όχι άλλων χωρών. Στα ΗΕ τα συμφέροντα τα ελληνικά τα υπερασπίζεται Ελληνας και τα Αραβικά Αραβας και όχι το ανάποδο, όπως συμβαίνει στο MUN.

Μικρές Γκρέτες ξεπηδούν από το MUN, γιατί είναι πρόγραμμα που τρέχει για χρόνια στο σχολείο, ώστε η πλύση εγκεφάλου να είναι σίγουρη.

Αντε να τα καταργήσεις τώρα να ξεσηκωθεί όλος ο ΟΗΕ. Μόνο οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν πλέον στην επίθεση που δέχεται ο εγκέφαλος των παιδιών μέσα στο ίδιο το σχολείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΤΕ;
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 21-2-2019
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΕΤΩΝ ! ! !
Κορονοϊός: Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό-Μπλόκα, βαριά πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις στους «πονηρούς»
ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ "ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"
Παρανοϊκές ιστορίες κατασχέσεων αναδεικνύει έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη
Ὀ κόκκινος θάνατος, ἡ πανοῦκλα τοῦ 20ου αἰ. Κομμουνισμός !
Στη «σέντρα» οι μέτοχοι εταιρειών για μαύρο χρήμα
ΠΕΡΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ
«Ή μας δίνεις το ξενοδοχείο ή στο παίρνει η εφορία» – Ξεφεύγουν τα πράγματα με τους «μετανάστες»
Πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί...
Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ