Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Νάτα τα μαντάτα! Η κυβέρνηση αποφάσισε την ένταξη χιλιάδων “προσφύγων” στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Μέσω της αλλαγής των όρων και των προϋποθέσεων ένταξης στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) η κυβέρνηση, σε προεκλογική περίοδο, εντάσσει νέους δικαιούχους, δηλαδή όσοι τελούν υπό καθεστώς διεθνούς προστασίας (πρόσφυγες), των οποίων οι παροχές οικονομικής βοήθειας και στέγασης από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σταμάτησαν (πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ»).

Η ισχύς της συγκεκριμένης ρύθμισης λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Έτσι οι “πρόσφυγες” που θα ενταχθούν στο ΚΕΑ θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, δηλαδή αν είναι μεμονομένα άτομα ή οικογένειες με παιδιά και επιπλέον κοινωνικές υπηρεσίες, όπως δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παροχές σε αγαθά.

Ενδεικτικά, το μηνιαίο εισόδημα για μια τριμελή οικογένεια θα είναι της τάξεως των € 500 περίπου συν τις επιπλέον παροχές σε υπηρεσίες και αγαθά.

ΠΗΓΗ   defencereview.gr

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΒΕΙ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ,  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.  ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡiΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ…..  ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟ ΕΙΠΑΜΕ;; ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ… ΕΡΕΥΝΑ ΨΑΞΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ… Α.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

1.8 εκατομυρια φανταστικοι ψηφοφοροι βγαζουν κυβερνηση αυτην που εχουν προεπιλεξει τα ανθελληνικα κεντρα

ΑΔΑΕ: Ρεκόρ παρακολουθήσεων τηλεφώνων επί ΣΥΡΙΖΑ – Συνταρακτικά στοιχεία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ