Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μέσω των Βρυξελλών αρπάζουν την Θράκη – Εξέλιξη που μας «πιάνει στον ύπνο» (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα στρατολογούν κόσμο για τους στόχους τους…

Οι τουρκόφρονες της Θράκης, οι οποίο ως στόχο έχουν την σταδιακή ανεξαρτητοποίηση της περιοχής, αναζητούν άτομα, προκειμένου να στελεχώσουν το γραφείο της «ομοσπονδίας» των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη»!

Σύμφωνα με το militaire.gr, σε ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία ασχολείται με θέσεις εργασίας στις Βρυξέλλες αναζητείται «συντονιστής για το γραφείο της ABTTF».

Ποια θα είναι όμως τα καθήκοντά του;

Διαβάζουμε στο Militaire:

«Θα συντονίζει τις προσπάθειες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των μειονοτήτων στο πλαίσιο της μεταβιβασθείσας αρχής από το κεντρικό γραφείο της ABTTF στο Witten της Γερμανίας.

Θα κάνει μελέτες κατόπιν αιτήματος του Κεντρικού Γραφείου ABTTF για τη βελτίωση των σχέσεων και του δικτύου στα όργανα και τους οργανισμούς της ΕΕ.

Θα έχει συνεχή επαφή και διάλογο με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τις ΜΚΟ και τον Τύπο.

Θα συμμετέχει σε συναντήσεις / συνέδρια και εκδηλώσεις σχετικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και των μειονοτήτων και συναφή θέματα στις Βρυξέλλες.

Θα ΄χει επαφές με τις ευρωπαϊκές ΜΚΟ και δίκτυα.

Θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ΕΕ στον τομέα των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των μειονοτήτων ·

Θα συμμετέχει σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής πληροφοριών και άσκησης πιέσεων σχετικά με τις προτεραιότητες της ABTTF για την υπεράσπιση των μειονοτικών ομάδων στην ΕΕ.

Θα υποβάλλει περιοδικές εκθέσεις στο Κεντρικό Γραφείο ABTTF και θα μεταφέρει αμέσως τις πληροφορίες που αφορούν την τουρκική κοινότητα στη Δυτική Θράκη, την Ελλάδα καθώς και άλλες τουρκικές μειονότητες / κοινότητες στην Ευρώπη στο Εκτελεστικό Συμβούλιο ABTTF και στο προσωπικό της Κεντρικής Υπηρεσίας ABTTF, και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη πολιτικών και στρατηγικών που θα εφαρμοστούν από το ABTTF ·

Προσόντα:

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών Σχέσεων, Δικαίου, Δημόσιας Διοίκησης, Ευρωπαϊκών Σπουδών. Το Master στα προαναφερθέντα πεδία προτιμάται.

Εξαιρετική γνώση της τουρκικής και της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση των γαλλικών αρκεί να είναι επαρκής.

Ικανότητα γνώσης της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οργάνων της.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το επαγγελματικό τους βιογραφικό σημείωμα (στα τουρκικά και τα αγγλικά) μέχρι τις 19 Αυγούστου 2019 στο info@abttf.org ή

Ομοσπονδία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF)

Wemerstr. 2

D-58454 Witten

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Ελλάδα όλα αυτά τα γνωρίζει; Οι τουρκόφρονες της Θράκης αποκτούν υπόσταση ως «Τούρκοι Θράκης» στην Ευρώπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΠΗΓΗ: eurobrussels.com
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ