Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Δανειακή Σύμβαση

Ο Γιώργος Κασιμάτης, εκ των κορυφαίων καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου της χώρας, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου και νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού (1981-1988), ξεμπροστιάζει τις μαριονέτες που υπεγραψαν την προδοτική δανειακή σύμβαση με την οποία ξεπούλησαν τη χώρα μας και δολοφόνησαν 50.000+ Έλληνες. Ο Γ. Κασιμάτης λέει αλήθειες που με δόλο αποκρύπτονται απο τα μεγάλα κανάλια της προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου προκειμένου να αποκοιμίζονται οι Έλληνες και να μην γνωρίζουν τί τους περιμένει και ποιοί τους κυβερνούν. Αργά η γρήγορα θα επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε… Οι προδότες θα λογοδοτήσουν.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

https://www.youtube.com/watch?v=93FdWbH7v5A&fbclid=IwAR18GWc3-qlDXZrLrOSxDfZXOOghSu__LGhzIPfd8UfWMEsXsLeFfCpYdoY

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Δανειακή Σύμβαση

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ ΦΕΚ ΚΥΡΩΣΗΣ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ;;; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ -ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;;;;;;;;;;;;;  ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ;;;; ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΤΑΣ ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΟ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ,
ΤΑ ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Αντώνης Χαραλάμπους  Υποψήφιος Βουλευτής Β1′ Αθηνών Βόρειου Τομέα

ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ