Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΌ !!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ” ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ” , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ……. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ !!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ…. ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ !!!

ΌΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ… ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ !!!

Εμπόλεμη Ζώνη

«Πράσινο φως» της κυβέρνησης για ένταξη χιλιάδων “ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ” στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Την ένταξη δεκάδων χιλιάδων προσφύγων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε η κυβέρνηση.

Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των προσφύγων ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.

Όσον αφορά το ύψος του οικονομικού βοηθήματος που καταβάλλεται μέσω προπληρωμένης ηλεκτρονικής κάρτας, κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

Ειδικότερα, το ύψος της ενίσχυσης είναι 150 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 280 ευρώ για οικογένεια με δύο μέλη, 340 ευρώ για τριμελή οικογένεια και 400 ευρώ για τετραμελή οικογένεια.

Όσον αφορά την σίτιση, το ύψος της ενίσχυσης είναι 90 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 140 ευρώ για οικογένεια με δύο μέλη, 190 ευρώ για τριμελή οικογένεια και 240 ευρώ για τετραμελή οικογένεια.

Έτσι για παράδειγμα, το σύνολο της μηνιαίας ενίσχυσης για μια τριμελή οικογένεια ανέρχεται συνολικά στα 530 ευρώ.

Το ΚΕΑ συνδέεται επίσης με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης και η ένταξη στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Πηγή ➤thesseconomy.gr

ΠΗΓΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ ΜΙΓΑΔΕΣ: Count Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ