Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καλημέρα ελεύθεροι πολιορκημένοι Έλληνες!

Προσπαθώ τώρα και καιρό να μπω στο μυαλό όλων εκείνων που κατηγορούν τον Αρτέμη ΣΩΡΡΑ και την Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτονται.

Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι. Ναι μεν θέλουν να είναι αληθινά όλα αυτά που πρεσβεύει ο πολιτικός φορέας Ελλήνων συνελευσις. Και που ο Αρτέμης Σωρρας, μας έφερε σαν γνώση, αλλά δεν πιστεύουν γιατί :

1. Έχουν φάει πολλές τάπες από όλους αυτούς που στο παρελθόν υποσχέθηκαν και δεν έπραξαν.
2. Η προπαγάνδα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, είναι στοχευμένη. Στην αποδόμηση του Αρτέμη ΣΩΡΡΑ και σε όλα τα οικονομικά εργαλεία που έφερε στο φως. Αφού ελέγχονται από τους ίδιους σκοτεινούς κύκλους~ γνωστούς πλέον~ που έχουν κλέψει τον πλούτο των Ελλήνων .
3. Δουλεύει Μέσα στο μυαλό τους ή σκέψη ότι, “θέλω εν τη παλάμη, τα χρήματα , τα θέλω Τώρα ” , είναι η νοοτροπία του υπαλλήλου. Η επενδυτική και επιχειρηματική νοοτροπία έχει άλλο τρόπο σκέψης “πληρώνω το τίμημα τώρα για ένα μακροπρόθεσμο όφελος “.  Αυτός είναι και ο λόγος που το 90% των ανθρώπων δουλεύουν για το 10% που πληρώνουν το τίμημα, του μεταγενεστερου οφέλους.
4. Το σύστημα της Παιδείας είναι δομημένο από τα ίδια κέντρα ελέγχου, της διακυβέρνησης της πατρίδας μας και έχει σαν κατεύθυνση. Την δημιουργία έξυπνων~ καλών υπαλλήλων , που θα στελεχώνουν τις σιωνιστικές~ χαζαροεβραικες εταιρίες και έτσι η δομή της σκέψης οδηγεί, σε συμπέρασματα με κύριο χαρακτηριστικό την πίστη~ συναίσθημα και όχι την γνώση .

Οπότε τους καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου. Το σημείο αυτό είναι, η κόκκινη γραμμή κατά την οποία οι πράξεις τους και οι συμπεριφορές τους, έχουν άμεση επίπτωση, στην ζωή τους .

Δηλαδή όταν επιβραβεύουν τους βιαστές της ζωής τους, δίνοντας τους συγχωροχάρτι για τις αποτρόπαιες πράξεις που έκαναν μέχρι χθες. Πάνω τους και στα παιδιά τους, τότε σίγουρα έχει χαθεί η έννοια του δικαίου και της λογικής.

Καλώ σε επανεκτίμηση της κατάστασης, όλους όσους θέλουν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑ για να μην ξαναέρθει η δεξιά στην εξουσία ή ΠΑΣΟΚ ~κιναλ , Για να θυμηθούμε τις καλές μέρες του Παπανδρέου, Ή Χρυσή Αυγή σαν αντίδραση και επιβραβευοντας Τις ναζιστικές νοοτροπίες και να ενωθούν με τα αδέρφια τους στην Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , για να διοικήσουν οι ίδιοι την πατρίδα και την ζωή τους.

Η ψήφος στην Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τον Αρτέμη ΣΩΡΡΑ θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία όλων αυτών που καταχράστηκαν την εξουσία. Που παραπλανησαν τους πολίτες, που έβαλαν στην μέγγενη την ζωή του Έλληνα καταστρέφοντας κάθε αξία και Ελληνική ηθική. Όλων αυτών που παρακολουθούσαν παθητικά και με καταπληκτική, δραματική ερμηνεία έδιναν την εντύπωση: Οτι μέσα στη Βουλή αγωνίζονται για τον πολίτη Έλληνα. Αλλά στην ουσία , έβαζαν νερό στον νερόμυλο της παγκόσμιας τραπεζικής δικτατορίας.

7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΩ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ “

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΡΧΩΝ ~ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ .

George Alexis Alexander

Καλημέρα ελεύθεροι πολιορκημένοι Έλληνες!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ