ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΧΘΕΙ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΟΠΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΗΣΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ?

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΥΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ

ΕΝΩ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ
ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ

ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ
ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ
ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ
ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ Ε.ΣΥ. Ο ΑΞΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ
ΕΧΕΙΣ ΜΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ

Ε.ΣΥ.ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ( ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ) ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Ε.ΣΥ. ΚΑΙ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ( ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ (ΕΛΛΑΣ) ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ
ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΤΑΧΘΗΚΕΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ SAMIAKI TV 28.01.2019
Το "Colpo Grosso" των εκλογων κι η ψηφος των 17αρηδων.
ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΟΝ ΑΣ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ
Σπίτι, φως, νερό, τηλέφωνο δωρεάν στους λαθρο μετανάστες
ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε.ΣΥ.
ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ