Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πως μας παραπλανεί η προπαγάνδα… Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!

Πρόσεξε την φωτογραφία αριστερά με λεζάντα Όλοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη”. Που εντοπίζεις το λαθος; Δεν το βλέπεις ε;

Διάβασε τώρα το άρθρο 5α από το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος:

Άρθρο 5 α: “κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την κυβέρνηση η οργανισμούς. Η κυβέρνηση και οι λοιποί φορείς πολιτικής εξουσίας δεν επιδιώκουν να επηρεάζουν τα όργανα της τράπεζας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους”.

Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη!

Καταλάβατε τώρα που είναι το λάθος;

Η ΤΤΕ δεν ελέγχεται από την Ελλάδα αλλά ελέγχει την Ελλάδα, ενώ δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της τράπεζας έχουν και οι ξένοι μέτοχοι (Rothchilds). Πρόκειται δηλαδή καθαρά για μια ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ, που ταυτόχρονα είναι ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ και ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Πατρίδος μας.

Επομένως, ο Στουρνάρας και η παρέα της φωτογραφίας ΔΕΝ είναι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης, η παρέα που φαίνεται αλλά και αυτή που ΔΕΝ φαίνεται, είναι οι άνθρωποι του Στουρνάρα, που ως διοικητής της ΤΤΕ είναι ο τοποτηρητής των συμφερόντων των Rothchilds στην Ελλάδα.

Πάμε από την αρχή λοιπόν:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βουλευτής ή υπουργός συνεχώς από το 2004. Υπέγραψε τα μνημόνια, περιέκοψε μισθούς και συντάξεις και τώρα ζητάει την ψήφο σας υποσχόμενος νέες περικοπές και νέα μέτρα ενώ δηλώνει ότι θα σεβαστεί την κατάπτυστη συμφωνία-παραφωνία των Πρεσπών, υπακούοντας στα κελεύσματα του αφεντικού του Γιάννη Στουρνάρα. Η οικογένεια του κάνει την ίδια δουλειά στην Πατρίδα μας εδώ και 72 χρόνια.

Τι πραγματικά σας κάνει να πιστεύετε ότι τώρα θα κάνει κάτι προς το συμφέρον της Ελλάδος;

Γιάννης Στουρνάρας: Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά αγαπημένο παιδί και υπηρέτης των Rothchild. Με υπόδειξη του προηγούμενου τοποτηρητή τους και πρώην διοικητή της ΤΤΕ, Γιάννη Προβόπουλου έγινε Υπουργός οικονομικών κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. Με υπόδειξη του Προβόπουλου πάλι το Δ.Σ. της ΤΤΕ, υπέδειξε προς το τότε Υπουργικό Συμβούλιο την τοποθέτηση του Στουρνάρα στην θέση του νέου διοικητή της ΤΤΕ.

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!

Αξίζει προσοχής η στάση των Γιώργου Προβόπουλου, διοικητή τότε της ΤΤΕ και Γιάννη Στουρνάρα, τότε υπουργού οικονομικών και μετέπειτα διοικητή της ΤΤΕ, οι οποίοι υποτίθεται ότι:

α) υπηρετούσαν τον ελληνικό λαό και ήταν υποχρεωμένοι να διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον
β) ήταν υποχρεωμένοι να εποπτεύουν και να υποστηρίζουν τις πράξεις και οικονομικές δοσοληψίες του συναλλασσόμενου κοινού.

Στην δίκη για τα 600 δις δολάρια εναντίον του Αρτέμη Σώρρα, οι Προβόπουλος και Στουρνάρας, αν και είχαν κληθεί, αρνήθηκαν να εμφανιστούν προκειμένου να εξετασθούν σαν μάρτυρες και ν’ αποδείξουν στο δικαστήριο την ενδεχόμενη απάτη της πρότασης χρηματοδότησης.

Επαληθεύεται λοιπόν, ότι με τις πράξεις της και τις παραλείψεις της η Τράπεζα της Ελλάδος, αν και η αποκλειστικά υπεύθυνη από το καταστατικό της, από τα συναλλακτικά ήθη και από τον νόμο για την εκταμίευση των 600 δις, δεν έπραξε ως όφειλε. Δηλαδή δεν οδήγησε τον οποιοδήποτε απατεώνα στη δικαιοσύνη το 2012 και παράλληλα όχι μόνο παρεμπόδισε την είσπραξη άλλα και παράνομα, με έγγραφα χωρίς αποδεικτική ισχύ, παρέστησε ψεύτικα γεγονότα σαν αληθινά με την αρνητική της γνωμάτευση για την ύπαρξη αυτού του ποσού προς την ελληνική κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα ήταν το ελληνικό δημόσιο να έχει υποστεί τεράστια ζημιά.

Ο δόλος του σημερινού διοικητή της ΤΤΕ, γίνεται ακόμη πιο φανερός επειδή όταν κατατέθηκε η πρόταση χρηματοδότηση των 600 δις δολαρίων προς την ελληνική κυβέρνηση, ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υπουργός των οικονομικών. Ενώ ΔΕΝ απέρριψε την πρόταση, ουδέποτε την αξιοποίησε χωρίς ποτέ να αιτιολογήσει την επιλογή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπον και οι 17 δημοσιογράφοι – φερέφωνα του καθεστώτος που έχουν επιστρατευτεί να υποστηρίξουν την προεκλογική εκεστρατεία της Ν.Δ. είναι οι άνθρωποι του Γιάννη Στουρνάρα και των μεγαλοτραπεζιτών Rothchild.

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!

Πόσο σίγουροι είστε πραγματικά ότι θέλετε αυτούς να υπερασπιστούν τα συμφέροντα σας;

Yangos Metaxas

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ