Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Στον Εισαγγελέα ο τ. επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσεμμπλουμ
Στον Εισαγγελέα ο τ. επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσεμμπλουμ

Στον Εισαγγελέα ο τ. επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσεμμπλουμ για πλαστογραφία πτυχίου – Εμφάνιζε ανύπακρτο πτυχίο πανεπιστημίου στο βιογραφικό του!

Τις επόμενες μέρες θα διευρευνήσουμε την θεσμική και πρακτική δυνατότητα για να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσεμμπλουμ που στο βιογραφικό του εμφάνιζε ανύπακρτο πτυχίο πανεπιστημίου.

Τύφλα να έχουν δηλ. τα δικά μας λαμόγια, Τσοχατζόπουλοι, Παπαντωνίου και ΣΙΑ.Όπως και η καθαρίστρια που φυλακίστηκε με δεκαετή κάθειρξη για ένα πτυχίο που πλαστογράφησε, για να βρει δουλειά.

Σε αντίθεση με την καθαρίστρια, ο γνωστός αγελαδοτρόφος και βασανιστής των Ελλήνων, δεν πλαστογράφησε ένα απολυτήριο της Ε’ Δημοτικού,αλλά ολόκληρο πτυχίο πανεπιστημίου.

Αν πρέπει να σώσεις το ευρώ, από το οποίο στηρίζεται το σύνολο της παρασιτικής σου ύπαρξης θα κάνεις πολλές κολοτούμπες. Και αν σου πουν να σέρνεσαι σαν τα χαμόσυρτα λέρα σκουλήκια του Βάρναλη θα το δεχθείς.

Είναι γνωστό πως η δικαιοσύνη είναι ένα δίχτυ που πιάνει μόνο τα μικρά ψάρια όπως η καθαρίστρια που πλαστογράφησε ένα πτυχείο δημοτικού σχολείου. Ο περι ου ο λόγος “ντιγκιντάκας” είναι ένα προστατευόμενο πολύ αγαπημένο ψάρι των μεγάλων αφεντικών που είναι υπεράνω των νόμων και της μισότυφλης δικαιοσύνης.

Στο βιογραφικό του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονταν – μεταξύ των άλλων – και πτυχία από το University College Cork. Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο είδους πτυχίου από το Cork. Για χρόνια όμως το σύνολο του οικονομικού, πολιτικού και μιντικαού κατεστημένου της χώρας υποκλίνονταν μπροστά στον κοινό αυτό απατεώνα.

ΠΗΓΗ:  https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/11/ston-eisaggelea-o-t-epikefalis-toy-eurogroup.html  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΛΛΑΣ”

ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ