Home Κοινωνία ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ...

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ

ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΑΠΕΧΕΙΣ 45% ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ 45% ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ ΠΗΡΕ 33% ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 23%. Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ 42%. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Η ΑΠΟΧΗ. Ο ΑΠΕΧΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΖΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ, ΛΕΙΠΕΙ, ΠΕΘΑΝΕ. ΑΡΑ ΤΟ 42% ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΑΠΕΧΕΙΣ 45% ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ 45% ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ ΠΗΡΕ 33% ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 23%. Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ 42%.

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ Η ΑΠΟΧΗ. Ο ΑΠΕΧΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΖΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ, ΛΕΙΠΕΙ, ΠΕΘΑΝΕ. ΑΡΑ ΤΟ 42% ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ 42% ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ 33% ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ 23% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 42%. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ 13% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 33% ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΛΑΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΤΑ “ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ” ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙΣ!

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. Η ΜΗ ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΣΧΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟΝ. (ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ).

Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΝΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΩΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ -ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΩΣ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ! ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (Ή ΟΠΟΤΕ ΕΛΘΟΥΝ), ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ.

Μιλτιάδης Αναστασιάδης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΛΛΑΣ”

ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 • Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς
 • Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του έθνους - βιντεο
 • Πούλησαν για 3 εκατομμύρια την ΕΛΒΟ με κύκλο εργασιών 4,5 δις
 • Στις φλόγες η Κεντρική Αφρική – Πυρκαγιές μεγαλύτερες από τον Αμαζόνιο (ΒΙΝΤΕΟ)
 • Παραγράφηκαν όλα τα χρέη προς το δημόσιο του Κοντομηνά (λόγω 5ετίας) απόφαση του ΣτΕ
 • Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) - (ΜΕΡΟΣ 2)
 • ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε.ΣΥ.
 • ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
 • Άρχισε η πείνα στην Ιταλία – Άνθρωποι σε καραντίνα, άφραγκοι, χωρίς εργασία
 • “Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του 20ου αιώνα”!
 • Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για βιασμό και κατοχή παιδικής πορνογραφίας
 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
 • Exit mobile version