Reading Time: 4 minutes

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ» Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ 1996 ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ (ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ
(ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ)
ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ 20000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Β ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΔΩΣΕ ΤΑ 20000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΑ 20000 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20000 ΕΥΡΩ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ.

ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΕΤΗ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΝ «ΖΟΜΠΟΠΟΙΗΣΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΕΝΑ
ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ
ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΛΛΑΣ”

ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.