Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μόλις 18.6% των Ελλήνων ψήφησαν ΝΔ, και όχι 33.12% – Σου φαίνεται παράξενο?

Λοιπόν, από το: https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/parties/
βλέπουμε οτι: Εγγεγραμμένοι=10.074.898
ψήφοι προς ΝΔ= 1.873.080
10.074.898/ 1.873.080 Χ100 = 18,6%
Πως γίνεται να μας λένε 33,12% ? μα είχαμε συμμετοχή στις εκλογές μόνο 5.920.437 ψηφοφόρους ή αλλιώς 58.76%.

Έτσι, έχουν το 33.12% στους 5.920.437 και όχι του συνόλου.

— Εάν υποθέσουμε δεν πάνε να ψηφίσουν το 50% -1 των Ελλήνων, είναι νομιμοποιημένες οι εκλογές αυτές? Εγώ λέω δεν είναι. Δεν είναι νομιμοποιημένες γιατί η πλειοψηφία τις ακυρώνει με την ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.

Αφού η πλειοψηφία δεν συμμετέχει τότε ποίων κυβέρνηση είναι αυτή που θα προκύψει και ποιοι συμμετέχουν σε αυτήν. Για σκεφτείτε…

— Για παράδειγμα έστω βγαίνει ένας νόμος και καταργεί τα εκλογικά βιβλιάρια που πρέπει να αντικατασταθούν με νέα. Όμως ο νόμος βγαίνει 3-4 μήνες πριν προκηρυχθούν οι εκλογές αλλά η έκδοση των βιβλιάριων αργεί σκόπιμα, εκτός από τα βιβλιάρια του κυβερνώντος κόμματος που είναι όλα παραδομένα κατά προτεραιότητα στους σίγουρους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος.

Ας πούμε ότι αυτά τα νέα βιβλιάρια που πρόλαβαν να εκδοθούν ήταν 1.873.080 (όσες ψήφους πήρε η ΝΔ). Τότε στις εκλογές δεν θα συμμετείχαν άλλοι εκτός από αυτούς που θα ήταν το 18.6% του εκλογικού σώματος και φυσικά θα έβγαινε μόνο η ΝΔ με ποσοστό 100%. Λοιπόν θα ήταν νομιμοποιημένη η εκλογή αυτή?

Τι νομίζετε δεν το έχουν σκεφτεί αυτό? Γατί δεν το κάνουν αυτό το κολπάκι? Απλά γιατί δεν θα έχουν ισχύ τα αποτελέσματα αφού η συμμετοχή θα ήταν 18.6% μόνο.

— Και κάτι καλό κατά την άποψη μου: το 50% των εγγεγραμμένων είναι 5.037.449, και η συμμετοχή μαζί και με τα λευκά και άκυρα ήταν 5.920.437. Για να δούμε πόσοι περισσότεροι συμμετείχαν από το 50% σε αυτές τις εκλογές: 5.920.437- 5.037.449 = 882.988 !!!!!!!!

— Ερωτώ τώρα πόσους λαθρομετανάστες μάθαμε ότι ήθελε ο Τσιπρας να Ελληνοποιήσει ????? 870.000 ????
κάνω λάθος ????

Λοιπόν, σε αυτό που δεν κάνω λάθος είναι ότι κανένα κόμμα στην βουλή δεν αντέδρασε σθεναρά σε αυτές της προαναγγελθείσες Ελληνοποιήσεις.

Γιατί?????? — –Τώρα ξέρετε.

Ilias Tzavaras

Fiseus Maurine  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ 36% ΠΕΡΊΠΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑ ΌΤΙ ΠΗΡΕ 16.75% ΕΠΊ ΤΟΥ ΣΥΝΌΛΟΥ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΉ ΓΙΑ ΠΌΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΝΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΜΕΙΣ ΦΈΡΑΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ;

σ.σ. Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ.. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ … ΜΙΚΡΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ “ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΑΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙ 4 ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΚ ΟΤΙ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?? ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ?? ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.