ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΑΛΩ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 12 ΑΞΙΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ:
ΛΟΓΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΣ, ΑΦΘΟΝΙΑ,
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ.

ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΑΒΟΛΗ.

ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΤΕ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ. ΖΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΘΕΩΝΕΤΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΙΕΡΗ ΓΗ, ΙΕΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΙΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΙΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΠΑΡΟΝ.

ΕΛΛΗΝΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ. ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΥΣ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 42 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 42, ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΖΕΥΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΘΟΝΕΡΗ ΒΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

email: mntasiou13@gmail.com         ΤΗΛ. 6951095775

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: