Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Έλληνα πολίτη ήρθε η ώρα να τιμήσεις την Ιστορία σου! Ήρθε η ώρα να τιμήσεις τα Αδέλφια σου! Ήρθε η ώρα να τιμήσεις την Δημοκρατία σου!

Είναι μέγιστη η τιμή και άπειρος ο σεβασμός να πολεμάς για τα δίκαια και τα δικά σου και ακόμη περισσότερη τιμή και σεβασμός όταν σε καλεί η ίδια η πατρίδα σου!

Είναι δίκαιος ο καιρός που διανύουμε και οι πρόγονοι σου σε καλούν να πάρεις θέση ως ενεργός πολίτης και να πράξεις τα δέοντα για το μέλλον των παιδιών σου!

Όλα ευθυγραμμίζονται σε έναν κοινό στόχο, σε έναν σκοπό, ο οποίος έρχεται από πολύ παλιά και σε καλεί με Ανδρεία να πολεμήσεις για την Δικαιοσύνη, να πολεμήσεις για την Ελευθερία, να πολεμήσεις για την Ισότητα, να πολεμήσεις για την Αλήθεια! Και πάνω απ’ όλα να πολεμήσεις με Αρετή, με Ήθος, με Ψυχή!

Παρελθόν, παρόν και μέλλον σε καλούν να πάρεις μέρος αυτήν την χρονική στιγμή, σε αυτό το κομβικό σημείο της Ιστορίας και να συμμετέχεις ενεργά στην μεγάλη μεταρρύθμιση για τον ίδιο τον άνθρωπο, όπου και αν αυτός κατοικεί!

Το αίμα των προγόνων σου ρέει μέσα στις φλέβες σου και ξυπνά μνήμες δυνατες που σε οπλίζουν με θάρρος και δύναμη! Σε οπλίζουν για να πολεμήσεις για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σου, όπου όλοι αυτοί οι κομματικοί Αντίνοοι ασέλγησαν εις βάρος αυτού του ιερού ονόματος! Ένα όνομα που οπλίζει τον πολίτη και τον μετατρέπει σε οπλίτη!

Έλληνα πολίτη σε καλούμε να έρθεις μαζί μας για να ρυθμίσουμε και να μεταρρυθμίσουμε τον παλμό της κοινωνίας μας, του κοινού μας Νου σε μια λεωφόρο όπου μέσα της ρέουν Αξίες και Αρχές. Μια λεωφόρος η οποία φέρει ολους τους πολίτες μαζί! Μια λεωφόρος που με τις Αξίες και τις Αρχες της ενώνει όλους του Έλληνες αδελφούς και όχι μόνο…

Ενώνει μέσα της και όλη την Ευρώπη και φέρει μαζί και όλους τους Ευρωπαίους αδελφούς μας!

Είναι ώριμος ο καιρός! Είναι ο καιρός της ανατροπής! Είναι ο καιρός της τροπής των γεγονότων που μόνον Ε.ΣΥ. μπορείς να καθορίσεις! Και είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος σου σε αυτην την τροπή, γιατί μόνον τότε θα διαπιστώσεις πως όλοι αυτοί οι κομματικοί μηχανισμοί διάλυσης της ίδιας σου της ύπαρξης, θα τραπούν σε φυγή!

Μόνον Ε.ΣΥ. μπορείς να ανατρέψεις αυτό το απάνθρωπο καθεστώς που σε σκοτώνει. Μόνον Ε.ΣΥ. μπορείς να αποτρέψεις αυτο το δυσοίωνο μέλλον που έχουν σχεδιάσει αυτοί για όλους εμάς! Μόνον Ε.ΣΥ. μπορείς να μετατρέψεις αυτην την κομματοκρατία που κομματιάζει τους πολίτες σε μια Δημοκρατία που ενώνει τους πολίτες! Μόνον Ε.ΣΥ. μπορείς να στρέψεις το οπλο με το οποίο σε σκοτώνουν εναντίον τους!

Ο χρόνος πλέον κυλαει αντίστροφα! Όλα ρέπουν προς μια κατεύθυνση και συγκλίνουν προς ένα και μόνο γεγόγος: ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ.

Έλληνα πολίτη σε καλούμε να πάρεις μέρος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου και με την ψήφο σου να τιμήσεις την Αλήθεια και το Δίκαιο και Ε.ΣΥ. ο ίδιος να επαναφέρεις την ισορροπία σε όλα τα πεδία και επίπεδα του βίου σου και της ζωής σου!

Έλληνα πολίτη σε καλούμε να ανέβεις σε αυτην την λεωφόρο που μόνο Αλήθεια φέρει! Σε μια λεώφορο που ως φορέας φέρει ολόκληρο το Έθνος των Ελλήνων!

Και αυτός είναι ο Πολιτικος Φορέας του Έθνους των Ελλήνων

 « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ »

Σε καλούμε να μετέχεις ενεργά σε αυτήν την Αληθινή Τ-ροπή, σε αυτην την αλλαγή για την Ελευθερία της Πατρίδος σου! Σε καλούμε να μετέχεις ενεργά σε αυτην την Δίκαιη Ροπή και να μεταφέρεις το μήνυμα της απελευθέρωσης σε όλα τα αδέλφια σου στην Ευ-ρώπη!

                                                 Μόνον Ε.ΣΥ. έχεις την Δύναμη!

Ευθυμία Εφραιμίδου

Υπ. Ευρωβουλευτης με την Ελλήνων Συνέλευσις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ