Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ Υποψήφια Ευρωβουλευτής τουΠολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ Υποψήφια Ευρωβουλευτής τουΠολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

Υποψήφια Ευρωβουλευτής του

Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

email:  mntasiou13@gmail.com         Τηλ. 6951095775

Θεσσαλονίκη 13 Μαΐου 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτεθειμένο απέναντι στην Αλήθεια και το Δίκαιο βρέθηκε το αντιανθρώπινο Καθεστώς με την ανακοίνωση της Υπ.Αριθμ. 65/2019 (12/05/2019) απόφασης-έγκρισης από τον Άρειο Πάγο του ευρωψηφοδελτίου των 42 υποψήφιων άξιων Ευρωβουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις (Ε.ΣΥ.) στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος όμως εξακολουθεί να προσωποκρατείται με δόλιες παράνομες κατασκευασμένες κατηγορίες στον Κορυδαλλό, επειδή έφερε όχι μόνον την οριστική έξοδο της Ελλάδος από τα απάνθρωπα Μνημόνια, αλλά και την οριστική απελευθέρωση των Ανθρώπων από τις Πολυεθνικές και τους Τραπεζίτες.

Στην 48σέλιδη περιγραφή της απόφασης θα διαβάσετε ενστάσεις για παρουσία κομματικών συνδυασμών και υποψηφίων που είτε έγιναν δεκτές είτε απορρίφθηκαν. Σαράντα σχηματισμοί εγκρίθηκαν, εννέα απορρίφθηκαν. Δεν θα βρείτε όμως ούτε μία ένσταση ή την παραμικρή νύξη αμφισβήτησης, τόσο κατά της δήθεν εγκληματικής Ελλήνων Συνέλευσις όσο και κατά του δήθεν κακούργου Αρτέμη Σώρρα. Τόση μανία από τους λαλίστατους άσφαιρους εναντίον του Αρτέμη Σώρρα αλλά την στιγμή που πρέπει να αποδείξουν όσα ψεύδη σπέρνουν φροντίζουν να τηρούν σιγήν ιχθύος. Στα στημένα παιχνίδια τρέχουν πρώτοι, στην Αλήθεια μπροστά όμως κάθονται τελευταίοι στην ουρά καλυμμένοι ο ένας πίσω από τον άλλον. Το μόνον που αναμφισβήτητα κατάφεραν μέχρι τώρα είναι να αδικήσουν και εγκληματήσουν όχι μόνον κατά του Αρτέμη Σώρρα αλλά και κατά του Ελληνικού Έθνους όπως και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Στο εξής, τόσο οι Πολιτικοί ταγοί σε Βουλή και Κυβέρνηση, όπως και κάθε θεσμός δημοσίου δικαίου αλλά και ιδιωτικού (πχ Τράπεζες), που προδίδουν κατ’ εξακολούθηση το Ελληνικό Έθνος που τους εμπιστεύθηκε την Διακυβέρνηση και την εφαρμογή Λογικής και Δικαίου, Αλήθειας και Αρετής, όσο και τα αποκαλούμενα «μεγάλα» Μ.Μ.Ε. που έχουν αναλάβει εργολαβία την καθεστωτική προπαγάνδα που αποκαλούν «ενημέρωση», θα χρειαστεί να επιλέξουν: 1) αν θα επανορθώσουν αποκαλύπτοντας την μία και μόνη αλήθεια, ή 2) αν θα συνεχίσουν με τα επόμενα ψεύδη με τα οποία κάπως θα πρέπει να εξηγήσουν τα προηγούμενα που έσπειραν με ασύστολη αισχρότητα, τόσο προς τους ανθρώπους που τα παρακολουθούν καλόπιστα, όσο και προς τα μικρότερα Μ.Μ.Ε. που (πλην εξαιρέσεων που επιβεβαίωσαν τον κανόνα) αναμετάδιδαν ανεύθυνα χωρίς έλεγχο εγκυρότητας τις «ειδήσεις» των εργολάβων.

Είναι σίγουρα οδυνηρή η αποκάλυψη προς τα ίδια τα θύματά τους, προς ολόκληρη την κοινωνία εκατομμυρίων ανθρώπων που παγωμένοι και με αγωνία αντιλαμβάνονται ότι καταστρέφεται κυριολεκτικά το παρόν και το μέλλον τους. Στα όρια της ειρωνείας η διαπίστωση ότι τα Μ.Μ.Ε. έχουν παρασυρθεί απερίσκεπτα σε ατέλειωτη και φονική δίνη πλάνης και ανυπόστατου ψευδούς. Πλάνη, η οποία σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αποσκοπώντας στην διαιώνιση των μνημονίων, στην ολοκλήρωση του δόλιου σχεδίου της υποδούλωσης σε απάνθρωπους και του αφανισμού των Ελλήνων. Σε κάθε περίπτωση όμως η χείριστη επιλογή εκάστου των προαναφερθέντων ανάξιων είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν το άδικο και την ανθρωπιστική καταστροφή.

Ας εξηγήσουν πλέον πώς γίνεται και ένας κακούργος που βρίσκεται στην φυλακή επειδή υποτίθεται ότι «αποδείχθηκε» πως είναι: «απατεώνας» σε κακουργηματικό βαθμό, αρχηγός «εγκληματικής οργάνωσης» ευρείας κλίμακας (406 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, 450+ παγκοσμίως), «διασπορέας ψευδών ειδήσεων», «προξενητής ανησυχίας λαού», διαρκής «απειλή προς την έννομη τάξη και δημόσια ασφάλεια», «ψεύτικος διαχειριστής» και νομέας «ψεύτικου λογαριασμού» τραπέζης μεγέθους «$600 ανύπαρκτων δις» κλπ και άπειρα ψεύδη ακόμη που ακούστηκαν και γράφτηκαν από τα «έγκριτα» Μ.Μ.Ε., τελικά όμως να αποδεικνύεται ότι αυτός ο «καταδικασμένος κακούργος» φέρει το πλήρες έννομο δικαίωμα να εκλεγεί Ευρωβουλευτής.

Ως υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις, δηλώνω πανέτοιμη να συμμετέχω αξιακά στην Ευρωβουλή δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα και τους άλλους Έλληνες που μαζί σχηματίζουμε για πρώτη φορά στην Ευρωβουλή την πτέρυγα των Ελλήνων (και όχι των Δογμάτων, Κομμάτων και Χρωμάτων). Με στόχο και σκοπό, την πλήρη αποκατάσταση της Κυριαρχίας των Ανθρώπων απανταχού της Γαίας, επάνω σε όλα τα κληρονομικά περιουσιακά τους και την τελική εγκαθίδρυση της Κυρίαρχης Δημοκρατίας των Ελλήνων, της Ελλήνων Πολιτείας, για πρώτη φορά έπειτα από χιλιάδες χρόνια διαρκούς γενοκτονίας μας.

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 

                                                      ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

                                                              ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ