Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Και αναρωτιόμουν πως ζούνε και αυτά τα «παλικάρια»… των ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES
Και αναρωτιόμουν πως ζούνε και αυτά τα «παλικάρια»… των ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Και αναρωτιόμουν πως ζούνε και αυτά τα «παλικάρια»… των ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

http://www.ellinikahoaxes.gr/
http://www.ellinikahoaxes.gr/

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠουργείου ΕΞωτερικών ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…! εσύ τους πληρώνεις και αυτούς Ελληνάκο…
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Από τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ του Υπουργείου Εξωτερικών στο site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr

(ΣΗΜ.: Η πληροφορία προέρχεται από πηγή πληροφοριών μου την οποία είχαμε χρησιμοποιήσει παλαιότερα στην ΕΥΠ, είχε αξιολογηθεί ως μεγάλου βαθμού, αξιόπιστη πηγή πληροφοριών). https://www.edocr.com/v/geq3lglg/eahatzisavvas/Kai-anarwtiomoyn-pws-zoyne-kai-ayta-ta-palikaria-t

Μετά από την συγκεκριμένη παραπάνω αξιόλογη πληροφορία που έλαβα προ ήμερών αναφορικά, για το site Ελληνικά hoaxes www.ellinikahoaxes.gr μου κίνησε την περιέργεια να καταλάβω περί τίνος πραγματικά πρόκειται. Δεν γνώριζα τίποτα για αυτούς, όπως γνωρίζω για άλλα πολλά sites και πλήθος ΜΜΕ των οποίων πληρώνει αδρά το ΥΠΕΞ και η ΕΥΠ από τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ τους διαχειριστές και εκδότες-δημοσιογράφους για κατασκευασμένες “tailor’s made” FAKE NEWS «ειδήσεις» που χρειάζονται για να σπεκουλάρουν οι πολιτικοί της εκάστοτε κυβέρνησης στην χώρα μας. Πολλά τα παραδείγματα.

Ακολουθώντας τα χνάρια της πληροφορίας, και του «καπνού» που άφησαν οι διαχειριστές του site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr διότι όπως ξέρουν πολύ καλά και λένε οι παλαιότεροι «χωρίς καπνό φωτιά δεν έχει», βάζοντας τις σχετικές «νάρκες» στην «αγορά» εδώ και μέρες έφτασα στο σημείο να επικοινωνώ με έναν εκ των διαχειριστών του site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr τον «αυτοαποκαλούμενο» «Επαχτίτη», με το κατά δήλωση όνομα; Θάνος Σιτίστας. a.k.a. “Θάνος Σ. Ε.” a.k.a. «Θ.» a.k.a Θάνος Σ. Επαχτιτης https://www.facebook.com/profile.php?id=100009905327793
(Βλ. Αρχείο ΦΩΤΟ που παρουσιάζει στα θέματα που υπογράφει, και Facebook ΕΔΩ)
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο απεικονιζόμενος δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ΤΡΟΛ του παρακρατικού και βρώμικου συστήματος, παρότι συν-διαχειριστής του site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr μαζί με τον Θοδωρή Δανιηλίδη ο οποίος τυγχάνει τέως ναρκαλιευτής του Στρατού, νυν αλιευτής ψευδών ειδήσεων, κατ ’επιλογή «αλιευτές» και οι δύο τους, εφόσον δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, θα συμπληρώσω εγώ σήμερα, με αποδείξεις όπως πάντα, που ακολουθούν, διότι εμένα δεν με πληρώνει κανείς με μαύρα από το ΥΠΕΞ ούτε την ΕΥΠ, και αυτά που μου χρωστούν είναι όλα με ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ !!!

Όπως έγραψα, αφού έχω κατορθώσει να φτάσω στο σημείο να επικοινωνώ με έναν εκ των διαχειριστών του site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr στο email info@ellinikahoaxes.gr παρότι γνωρίζω ότι πρόκειται περί ενός ΤΡΟΛ τον «αυτοαποκαλούμενο» «Επαχτίτη», με το κατά δήλωση όνομα; Θάνος Σιτίστας. a.k.a. “Θάνος Σ. Ε.” a.k.a. «Θ.» a.k.a Θανος Σ. Επαχτιτης, για να ξετρυπώσω τον «λαγό» του παρουσιάζομαι ως δήθεν θιγμένος.
Προφασίζομαι ότι είμαι θιγμένος επειδή με έχει χαρακτηρίσει σε πρόσφατο άρθρο του ως… ο «αυτοαποκαλούμενος» π. πράκτορας της ΕΥΠ, (Βλ.:https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/01/12/anonymous-greece-anel/?fbclid=IwAR1eQFqq2oimc-2zN5thjarFEPIqKObAZu-VubY7H3LFXiYYYEJ_Gx7ViKQ) για να τον προκαλέσω, αναγκάζοντας τον να πάρει θέση για την υπόθεση μου, για την οποία είχε πολλές ευκαιρίες να κάνει άρθρο-θέμα, να καυτηριάσει και να αποκαλύψει τους ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ των κλεφτοκυβερνήσεων, που ως γνωστό κρύβονται άπαντες ερωτώντες, ερωτηθέντες και άλλοι παρότι Εισαγγελείς, όπως κάνει σε υποθέσεις που του δίνουν τα «αφεντικά» να φτιάξει, και δεν έχει μπει στον κόπο μέχρι σήμερα να πράξει, παρότι έλαβε στοιχεία. (Ενδεικτικά ένα μικρό δείγμα:

ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=RvfA0eKRaQY ΕΔΩ: https://www.edocr.com/v/mdxnbxom/eahatzisavvas/Eisaggelia-Areioy-Pagoy-28-Noembrioy-2017-KATAGGEL και ΕΔΩ: https://www.edocr.com/v/rqvmnn4a/eahatzisavvas/h-Apokalypshs-toy-Mystikoy-Praktora-ths-EYP )
Όλα αυτά για να τους τεστάρω και αυτούς, ειδικά μετά τις πληροφορίες ότι το μεροκάματο είναι από το ΥΠΕΞ, για να έχω στοιχεία, μαζί να δω πόσο πραγματικά ήταν τα όσα πληροφορήθηκα, ότι δηλαδή είναι «άνθρωποι» του παρακρατικού συστήματος που πληρώνονται από τα μαύρα ταμεία του ΥΠΕΞ και μόνο με εντολή και κατ ’επιλογή τους ξεσκεπάζουν θέματα, και μόνο αυτά που τους συμφέρουν, αλλιώς αυτά που τους λένε να ξεσκεπάσουν παρέχοντας του και το απαραίτητο υλικό (καλή ώρα βλ. Βαξεβάνης), αφήνοντας αυτά που δεν μπορούν να ακουμπήσουν, παρότι για το συμφέρον των Ελλήνων, επιλέγουν να μην τα ακουμπούν, όπως τους λένε μακριά διότι καίνε..!!! (ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ)

Η επικοινωνία λαμβάνει χώρα από τότε με πλήθος μηνυμάτων, ειδικότερα μέσω email και στο MSNG του Facebook.
Ετσι και στην δική μου περίπτωση, και αφού τον έχω προκαλέσει, κάποια στιγμή σε μία προσπάθεια του να με κάνει να μασήσω μήπως και ξεφύγει, μου κάνει μπλόφα, ότι ναι και καλά θα βγάλει την επικοινωνία μας στο διαδίκτυο, και μάλιστα με ρωτάει εφόσον δεν έχω αντίρρηση, με την σχετική ειρωνεία που τους χαρακτηρίζει.
ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ EMAIL
ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ…
«ΝΑΙ» Του απαντάω «ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ», μαζί του λέω «ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ.»
ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΕ EMAIL
Και εδώ το ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
Το Τρολ-συνδιαχειριστής του site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr μου απαντάει στο FACEBOOK
ότι «δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα»
ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ.
Μαζί είμαι βέβαιος ότι θα του είπανε
ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Από τότε που το site Ελληνικά hoaxes www.ellinikahoaxes.gr άρχισε να κάνει πολιτική στο πλευρό της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Μαζί αποκαλύφθηκε κιόλας, τόσο για τους χρηματοδότες του όσο και για τα σκοτεινά παρακρατικά συμφέροντα που θα ήθελε να κρύψει.

Από πότε η Ευρωπαϊκή ΕΝΩΣΗ καλεί ΤΡΟΛΙΑ σε ΣΥΝΕΔΡΙΑ της, εάν δεν έχει το «φως» του ΥΠΕΞ ; Τον ΚΟΥΛΟΥΡΑ και τον ΚΑΣΤΑΝΑ γιατί δεν το καλέσαν;

http://www.ellinikahoaxes.gr/
http://www.ellinikahoaxes.gr/

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ «καλόπαιδα» των Ελληνικά hoaxes www.ellinikahoaxes.gr

Δεν μπορεί η ΑΛΕΠΟΥ 100 και τα αλεπουδάκια 110 τώρα το μάθατε και αυτό.

ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΡΟΛΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr ΜΑΖΙ – ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ- ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠ ΕΣΩΤΕΡΚΩΝ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΒΡΑΚΩΜΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ… “ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα” κωλόμάγκες, ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββα από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου, π. πράκτορας της ΕΥΠ με δράση στην ΤΟΥΡΚΙΑ, σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.

ΠΗΓΗ: https://www.edocr.com/v/geq3lglg/eahatzisavvas/Kai-anarwtiomoyn-pws-zoyne-kai-ayta-ta-palikaria-t?fbclid=IwAR32fm6CZ4MfP3yx0ee417CV2uandGdah6g9hRRh_7PnGSGlIQXXWGOsTSo

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ